polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de Val »

Si sa ma bata mama - am vazut si pus pe poza atitea pe baltile astea .... incit mi-e greata sa vorbesc cu unul sau cu dracu - unul mai moral decit altul !!!!! Se stiu ei cei chemati .... nu e cazul sa dati buluc . Pacat este ca cei care se stiu cu musca pe caciula , isi pun interesul propriu mai sus decit ala postat pe Forum . Am si poze :wink: :wink: :wink: Dar nu fac parte din Baricada , ei au un grafician mai bun decit mine :wink: :wink:

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

N-am inteles nimic...dar daca veni vorba de poze...uite una ne-prelucrata cu mesajul: "Pangica, Baricada likes your socks!!"

P.S. Banuiesc ca e noua moda din Saint-Tropez:)
Fişiere ataşate
Pangica, Baricada likes your socks!!
Pangica, Baricada likes your socks!!
ciorapii lu pangica.jpg (111.23 KiB) Vizualizat de 717 ori
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Val scrie:Si sa ma bata mama - am vazut si pus pe poza atitea pe baltile astea .... incit mi-e greata sa vorbesc cu unul sau cu dracu - unul mai moral decit altul !!!!! Se stiu ei cei chemati .... nu e cazul sa dati buluc . Pacat este ca cei care se stiu cu musca pe caciula , isi pun interesul propriu mai sus decit ala postat pe Forum . Am si poze :wink: :wink: :wink: Dar nu fac parte din Baricada , ei au un grafician mai bun decit mine :wink: :wink:

Si daca vreti sa faceti pescuit - comportati-va ca atare pe balta si respectati locatia ... Daca vreti altceva ... nu mai scrieti aici . Judecata este publica ... voi ati crezut ca in fenomen merge si asa ...

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:N-am inteles nimic...dar daca veni vorba de poze...uite una ne-prelucrata cu mesajul: "Pangica, Baricada likes your socks!!"

St Tropes like Nike products . Still in fashion ....Also , diferent brands - Armani , Gucci , Valentiono , Prada , samd , samd - did you know something about it ? :wink: :wink: Scuze ca scriu in alta limba pentru prostul asta .... dar o merita pe deplin .
Ultima oară modificat Mie Oct 12, 2011 18:30 de către Val, modificat 1 dată în total.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie:N-am inteles nimic...dar daca veni vorba de poze...uite una ne-prelucrata cu mesajul: "Pangica, Baricada likes your socks!!"

St Tropes like Nike products . Still in fashion ....
Dupa a 3-a modificare a mesajului ....in sfarsit esti amuzant! Bravo..incepi sa iti revii. Sa mai bei marca asta de cafea ca iti face bine la psihic.

P.S. :D se stie
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:
Val scrie:

St Tropes like Nike products . Still in fashion ....
Dupa a 3-a modificare a mesajului ....in sfarsit esti amuzant! Bravo..incepi sa iti revii. Sa mai bei marca asta de cafea ca iti face bine la psihic.

Lumea e mica Ionita - te voi scoate cu proxima ocazie din starea ta de atarnator si ""bun de gura" - intr-o stare latenta de pupa . Trebuie ca cineva pina la urma sa iti explice cite ceva . Genul Puya nu e admis in pescuitul la crap .... , pacat de iarba aia . Iarna usoara si apuca-te de fiare ...Nu dezvolt pe scris ... !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Sunt o fire extrem de delicata ..nu ma bat cu femei :D

Dar mersi de provocare...cred...
Milionar excentric

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ok barbatule ! :wink: :wink: Vacanta placuta ! Cine a pomenit VREODATA ceva de bataie ...???? Ma confunzi si esti penibil . Am zis corectie si si asta se poate face altfel , simpatic si pe idei scrise , la subiect .

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

:D :D :wink:
cine-i prostul ?.... :lol: :lol: :lol:
materialul este al clientului :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
DSC01802.JPG
DSC01802.JPG (148.73 KiB) Vizualizat de 967 ori

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

In maxim 2 saptamini voi crea un blog , la sugestia lui Ionita , fara optiunea de comentariu - si daca va avea cititori , inseamna ca am dreptate in ceea ce tot postez pe aici .. lung si fara rost , basca voi dezvolta la greu , jignirile si acuzatii de astea pe care eu le tot suport de ceva vreme , nedovedite ! Si dezvolta Pangica tot pescuitul din ultimii 7-8 ani , asa cum a fost si nu cum a fost explicat aici . Am ajuns la concluzia ca este pacat ca unii sa se ocupe si sa isi puna pielea la saramura , iar altii numai sa carcote ! Daca ne luam si de ciorapi ....suntem deja de Marcuta ....
Daca nu intra nimeni pe blog , inseamna ca nu mai am legatura cu fenomenul si blogul se va stinge la fel cum a aparut , sau va continua ca un rasouns la cine stie ce tampenii se vor hotari de gei indriduiti . Mi-e teama ca va avea audienta maxima ... fara sa fie gen OTV .
Voi posta aici adresa blogului .... daca nu se va permite - va fi activa pe vinatorul.ro . Fir Intins ! Ne vedem pe Floarea Popestiului la o partida de novac mic ! :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”