Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Val scrie:Si sa ma bata mama - am vazut si pus pe poza atitea pe baltile astea .... incit mi-e greata sa vorbesc cu unul sau cu dracu - unul mai moral decit altul !!!!! Se stiu ei cei chemati .... nu e cazul sa dati buluc . Pacat este ca cei care se stiu cu musca pe caciula , isi pun interesul propriu mai sus decit ala postat pe Forum . Am si poze![]()
![]()
Dar nu fac parte din Baricada , ei au un grafician mai bun decit mine
![]()
St Tropes like Nike products . Still in fashion ....Also , diferent brands - Armani , Gucci , Valentiono , Prada , samd , samd - did you know something about it ?Andrei I scrie:N-am inteles nimic...dar daca veni vorba de poze...uite una ne-prelucrata cu mesajul: "Pangica, Baricada likes your socks!!"
P.S. Banuiesc ca e noua moda din Saint-Tropez:)
Dupa a 3-a modificare a mesajului ....in sfarsit esti amuzant! Bravo..incepi sa iti revii. Sa mai bei marca asta de cafea ca iti face bine la psihic.Val scrie:St Tropes like Nike products . Still in fashion ....Andrei I scrie:N-am inteles nimic...dar daca veni vorba de poze...uite una ne-prelucrata cu mesajul: "Pangica, Baricada likes your socks!!"
Andrei I scrie:Dupa a 3-a modificare a mesajului ....in sfarsit esti amuzant! Bravo..incepi sa iti revii. Sa mai bei marca asta de cafea ca iti face bine la psihic.Val scrie:St Tropes like Nike products . Still in fashion ....Andrei I scrie:N-am inteles nimic...dar daca veni vorba de poze...uite una ne-prelucrata cu mesajul: "Pangica, Baricada likes your socks!!"