Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu pot sa inteleg ce vrei sa zici...poate din cauza ca esti tu mai destept sau mai educat , dar si pentru noi mai inceti la minte poti sa spui mai clar...:Val scrie:Eheee .. ce baieti sunteti voi .... pacostea noastra generala . Nu pot vedea fisierul ...dar la ce sa ma astept din partea unui mecanic legat de un grafician . Si eu merg pe balta cu soferii mei , dar le-am pus capastru astora ai mei ... si le-am spus ca ce vad si ce observa pe balta sa le tina penru ei ,MUTI si daca apare vreo exprimare macar spre mine , ii termin . Asa e barbateste !!!
Se pare ca am gresit .... ce poze am eu , culmea facute de ei ..... , nu are nimeni ... legate de astia moralii si impartiali ....Baricada . Facem blogul ........, Doamne ce liber ma voi simti ... dupa ce lae pun pe toate , daca macar nu ii echlibreaza nimeni ...macar sa ma stiu OK si de necondamnat de barbati adevarati .
ba tocmai de la aceste copilarii pleaca totul.Vladut Mateianu scrie:Razvan,Val, Andrei , cred ca ar fi cazul sa puneti punct acestei dispute inutile.
Sunt lucrurri grave care se petrec si voi va certati ptr niste copilarii ? Atunci ce facem cu cei care isi bat joc de noi toti ?
Ai gasit si aici un mod de a deturna discutia?andrei vladeanu scrie:ba tocmai de la aceste copilarii pleaca totul.Vladut Mateianu scrie:Razvan,Val, Andrei , cred ca ar fi cazul sa puneti punct acestei dispute inutile.
Sunt lucrurri grave care se petrec si voi va certati ptr niste copilarii ? Atunci ce facem cu cei care isi bat joc de noi toti ?
de la tot felul de rafuieli personale care se extrapoleaza iar apoi se transforma tantarul in aramasar.
asa s-au nascut hotii, talharii, falsificatorii si nenorocitii din lumea crapului romanesc.
concret - cu nume si dovezi!andrei vladeanu scrie:ba tocmai de la aceste copilarii pleaca totul.Vladut Mateianu scrie:Razvan,Val, Andrei , cred ca ar fi cazul sa puneti punct acestei dispute inutile.
de la tot felul de rafuieli personale care se extrapoleaza iar apoi se transforma tantarul in aramasar.
asa s-au nascut hotii, talharii, falsificatorii si nenorocitii din lumea crapului romanesc.
iar eu rog siguranta convorbirilor private, unde sa nu fiu inregistrat ilegal, pe ascuns:)buhac constantin scrie: ps. rog un cont cu numele meu real obligatoriu garantat si securizatunde niciun moderator sau administrator nu poate FALSIFICA pe semnatura mea postarile dupa bunul plac)
multumesc
Cine a sustinut ca violezi sau talharesti? Nimeni.andrei vladeanu scrie:nu am deturnat nimic. mi se pare ca sunt foarte la obiect.
p.s. chiar daca am gunoi sub pres (ca tot omul, nimeni nu e perfect curat), asta nu inseamna ca locuiesc la groapa de gunoi glina. unde, eventual, in prag de seara, mai fac si cate un viol sau o talharie.
asta incerc sa zic, pentru cine poate sa priceapa.
EU MA CHINUI SA AFLU CAT AU COSTAT NISTE TARUSI .....IAR TU AI SARIT DEJA CALUL LA 120 MILIOANE !!!!!!!Razvan Ulmeanu scrie:Cine a sustinut ca violezi sau talharesti? Nimeni.andrei vladeanu scrie:nu am deturnat nimic. mi se pare ca sunt foarte la obiect.
p.s. chiar daca am gunoi sub pres (ca tot omul, nimeni nu e perfect curat), asta nu inseamna ca locuiesc la groapa de gunoi glina. unde, eventual, in prag de seara, mai fac si cate un viol sau o talharie.
asta incerc sa zic, pentru cine poate sa priceapa.
Binecunoscutul tau stil de a stapani arta de a deturna discutia si a nu raspunde la intrebari clare e foarte cunoscut.
Uite un o chestie incomoda: ai sustinut ca la cupa Romaniei de la Hobaia s-a platit o chirie in valoare de 12.000 de ron, chirie pentru care s-a emis o factura si chitanta. La vremea respectiva s-a promis postarea ei. Nu s-a intamplat. Se poate acum?
P.S. Raspunsul cu sunt treburi interne APCR il stiu....