polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de razvan u. »

Absolut deacord.
C. S. PELICANUL

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

polemici mutate din topicul CIR

Mesaj de Dan Mateianu »

..

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Val scrie:Eheee .. ce baieti sunteti voi .... pacostea noastra generala . Nu pot vedea fisierul ...dar la ce sa ma astept din partea unui mecanic legat de un grafician . Si eu merg pe balta cu soferii mei , dar le-am pus capastru astora ai mei ... si le-am spus ca ce vad si ce observa pe balta sa le tina penru ei ,MUTI si daca apare vreo exprimare macar spre mine , ii termin . Asa e barbateste !!!
Se pare ca am gresit .... ce poze am eu , culmea facute de ei ..... , nu are nimeni ... legate de astia moralii si impartiali ....Baricada . Facem blogul ........, Doamne ce liber ma voi simti ... dupa ce lae pun pe toate , daca macar nu ii echlibreaza nimeni ...macar sa ma stiu OK si de necondamnat de barbati adevarati .
nu pot sa inteleg ce vrei sa zici...poate din cauza ca esti tu mai destept sau mai educat , dar si pentru noi mai inceti la minte poti sa spui mai clar...:
1.de ce esti tu barbat si astia de la Baricada nu?
2.ce o sa faci la blogu ala ca sa te simti liber?
3.de ce nu te simti acuma liber?
4.ce poze ai tu?
5.cu cine?
6.facand ce?
7.daca barbatia ta a fost legat de nepostare pozelor , dupa ce le postezi nu o sa mai fii barbat?
8.si daca sustii ca o sa te simti liber dupa ce le postezi , adica nu te simteai liber ca barbat si cand nu mai esti barbat o sa te simti liber?
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Razvan,Val, Andrei , cred ca ar fi cazul sa puneti punct acestei dispute inutile.
Sunt lucrurri grave care se petrec si voi va certati ptr niste copilarii ? Atunci ce facem cu cei care isi bat joc de noi toti ? :evil:
ba tocmai de la aceste copilarii pleaca totul.
de la tot felul de rafuieli personale care se extrapoleaza iar apoi se transforma tantarul in aramasar.

asa s-au nascut hotii, talharii, falsificatorii si nenorocitii din lumea crapului romanesc.
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Razvan,Val, Andrei , cred ca ar fi cazul sa puneti punct acestei dispute inutile.
Sunt lucrurri grave care se petrec si voi va certati ptr niste copilarii ? Atunci ce facem cu cei care isi bat joc de noi toti ? :evil:
de la tot felul de rafuieli personale care se extrapoleaza iar apoi se transforma tantarul in aramasar.

asa s-au nascut hotii, talharii, falsificatorii si nenorocitii din lumea crapului romanesc.
Ai gasit si aici un mod de a deturna discutia?
Vede-ti mai bine de gunoiul de sub pres!
C. S. PELICANUL

andrei vladeanu
Veteran

Re: polemici mutate din topicul CIR

nu am deturnat nimic. mi se pare ca sunt foarte la obiect.

p.s. chiar daca am gunoi sub pres (ca tot omul, nimeni nu e perfect curat), asta nu inseamna ca locuiesc la groapa de gunoi glina. unde, eventual, in prag de seara, mai fac si cate un viol sau o talharie.
asta incerc sa zic, pentru cine poate sa priceapa.
The One Team

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

andrei vladeanu scrie:

concret - cu nume si dovezi!

cine sunt hotii,falsificatorii si nenorocitii din aceasta lume a crapului ?......
ps. rog un cont cu numele meu real obligatoriu garantat si securizat :D unde niciun moderator sau administrator nu poate FALSIFICA pe semnatura mea postarile dupa bunul plac)
multumesc :D

andrei vladeanu
Veteran

buhac constantin scrie: ps. rog un cont cu numele meu real obligatoriu garantat si securizat :D unde niciun moderator sau administrator nu poate FALSIFICA pe semnatura mea postarile dupa bunul plac)
multumesc :D
iar eu rog siguranta convorbirilor private, unde sa nu fiu inregistrat ilegal, pe ascuns:)
The One Team

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:nu am deturnat nimic. mi se pare ca sunt foarte la obiect.

p.s. chiar daca am gunoi sub pres (ca tot omul, nimeni nu e perfect curat), asta nu inseamna ca locuiesc la groapa de gunoi glina. unde, eventual, in prag de seara, mai fac si cate un viol sau o talharie.
Cine a sustinut ca violezi sau talharesti? Nimeni.
Binecunoscutul tau stil de a stapani arta de a deturna discutia si a nu raspunde la intrebari clare e foarte cunoscut.
Uite un o chestie incomoda: ai sustinut ca la cupa Romaniei de la Hobaia s-a platit o chirie in valoare de 12.000 de ron, chirie pentru care s-a emis o factura si chitanta. La vremea respectiva s-a promis postarea ei. Nu s-a intamplat. Se poate acum?
P.S. Raspunsul cu sunt treburi interne APCR il stiu....
C. S. PELICANUL

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Razvan Ulmeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:nu am deturnat nimic. mi se pare ca sunt foarte la obiect.

Cine a sustinut ca violezi sau talharesti? Nimeni.
Binecunoscutul tau stil de a stapani arta de a deturna discutia si a nu raspunde la intrebari clare e foarte cunoscut.
Uite un o chestie incomoda: ai sustinut ca la cupa Romaniei de la Hobaia s-a platit o chirie in valoare de 12.000 de ron, chirie pentru care s-a emis o factura si chitanta. La vremea respectiva s-a promis postarea ei. Nu s-a intamplat. Se poate acum?
P.S. Raspunsul cu sunt treburi interne APCR il stiu....
EU MA CHINUI SA AFLU CAT AU COSTAT NISTE TARUSI .....IAR TU AI SARIT DEJA CALUL LA 120 MILIOANE !!!!!!!
CRED CA MAI MULTE SANSE AI SA CASTIGI LA BINGO DECAT SA AFLI CE SE INTAMPLA CU BANII PESCARILOR LA APCR !!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”