SA MA BATA MAMA DACA NU

Semnat:SHAORMABIG
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
1.Nu o sa postezi nici o factura. O sa vezi...andrei vladeanu scrie:voi face publica factura + chitanta pe site-ul apcr.euRazvan Ulmeanu scrie:Andrei vladeanu,
1.Dupa cum spuneam mai sus, nu se va posta nici o factura.
Ce intelegi tu mai exact prin reconciliere?.
apoi, tu, care intr-adevar nu m-ai facut violator sau talhar, ci numai HOT si COMBINATOR, poate iti vei cere scuze.
cam asta inteleg eu (mai exact) prin reconciliere.
nu s-a dorit nicio acoperire a datoriei. situatia a fost foarte clar expusa cluburilor membre ale noii asociatii. rosioru avea de recuperat (repet, scriptic - pt ca el nu a avut nicio pretentie in acest sens) o suma de bani. s-a decis ca situatia sa se regleze din mers.Razvan Ulmeanu scrie:2.Partea financiara e foarte clara. Ce nu am inteles este de ce s-a dorit la aceea vreme acoperirea datoriei..
apoi, ai aparut d-ta, care ai afirmat ca LIPSESTE o suma mare de bani din contabilitate. adica taman pe dos. ai facut-o ori din greseala, ori tendentios. apropo, si pt acuzatia asta ai datora niste scuze. dar, ma rog...
Razvan Ulmeanu scrie:1.Nu o sa postezi nici o factura. O sa vezi...andrei vladeanu scrie:voi face publica factura + chitanta pe site-ul apcr.euRazvan Ulmeanu scrie:Andrei vladeanu,
apoi, tu, care intr-adevar nu m-ai facut violator sau talhar, ci numai HOT si COMBINATOR, poate iti vei cere scuze.
nu s-a dorit nicio acoperire a datoriei. situatia a fost foarte clar expusa cluburilor membre ale noii asociatii. rosioru avea de recuperat (repet, scriptic - pt ca el nu a avut nicio pretentie in acest sens) o suma de bani. s-a decis ca situatia sa se regleze din mers.Razvan Ulmeanu scrie:2.Partea financiara e foarte clara. Ce nu am inteles este de ce s-a dorit la aceea vreme acoperirea datoriei..
apoi, ai aparut d-ta, care ai afirmat ca LIPSESTE o suma mare de bani din contabilitate. adica taman pe dos. ai facut-o ori din greseala, ori tendentios. apropo, si pt acuzatia asta ai datora niste scuze. dar, ma rog...
2.Sustii ca nu s-a dorit acoperirea datoriei. Ba ai dorit, din moment ce omul tau mi-a sustinut ca se va incerca acoperirea sumei cu facturi emise de o firma producatoare de nada.
Iar in momentul in care nu pui la dispozitie un bilant pentru analiza si chemi pe cineva repede repede sub pretextul ca il depui in juma de ora si in contul casa sunt multi bani, care se doresc stinsi cu facturi ce nu acopera o situatie reala MIROASE FOARTE URAT.
Vladut Mateianu scrie:Andrei, cine sunt cenzorii Apcr care vor verifica facturile de anul acesta ?
poftiti, domnule ulmeanu...Razvan Ulmeanu scrie:1.Nu o sa postezi nici o factura. O sa vezi...andrei vladeanu scrie:voi face publica factura + chitanta pe site-ul apcr.euRazvan Ulmeanu scrie:Andrei vladeanu,