polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: polemici mutate din topicul CIR

Mesaj de RazvanG »

Eu stiu si am inteles din toate discutiile astea ,un singur lucru:ARSINEEEEEEELLLLLLEEEEEE ,TE BAT GRAV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SA MA BATA MAMA DACA NU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Semnat:SHAORMABIG
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Rog administratorul sa rezolve problema cu Dan Constantin sa poata scrie baiatul cu numele lui .
Dane ai sarit calul !

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

andrei vladeanu scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:Andrei vladeanu,
1.Dupa cum spuneam mai sus, nu se va posta nici o factura.
Ce intelegi tu mai exact prin reconciliere?.
voi face publica factura + chitanta pe site-ul apcr.eu
apoi, tu, care intr-adevar nu m-ai facut violator sau talhar, ci numai HOT si COMBINATOR, poate iti vei cere scuze.
cam asta inteleg eu (mai exact) prin reconciliere.
Razvan Ulmeanu scrie:2.Partea financiara e foarte clara. Ce nu am inteles este de ce s-a dorit la aceea vreme acoperirea datoriei..
nu s-a dorit nicio acoperire a datoriei. situatia a fost foarte clar expusa cluburilor membre ale noii asociatii. rosioru avea de recuperat (repet, scriptic - pt ca el nu a avut nicio pretentie in acest sens) o suma de bani. s-a decis ca situatia sa se regleze din mers.
apoi, ai aparut d-ta, care ai afirmat ca LIPSESTE o suma mare de bani din contabilitate. adica taman pe dos. ai facut-o ori din greseala, ori tendentios. apropo, si pt acuzatia asta ai datora niste scuze. dar, ma rog...
1.Nu o sa postezi nici o factura. O sa vezi...
2.Sustii ca nu s-a dorit acoperirea datoriei. Ba ai dorit, din moment ce omul tau mi-a sustinut ca se va incerca acoperirea sumei cu facturi emise de o firma producatoare de nada.
Iar in momentul in care nu pui la dispozitie un bilant pentru analiza si chemi pe cineva repede repede sub pretextul ca il depui in juma de ora si in contul casa sunt multi bani, care se doresc stinsi cu facturi ce nu acopera o situatie reala MIROASE FOARTE URAT.
C. S. PELICANUL

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Razvan Ulmeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:
apoi, tu, care intr-adevar nu m-ai facut violator sau talhar, ci numai HOT si COMBINATOR, poate iti vei cere scuze.
Razvan Ulmeanu scrie:2.Partea financiara e foarte clara. Ce nu am inteles este de ce s-a dorit la aceea vreme acoperirea datoriei..
nu s-a dorit nicio acoperire a datoriei. situatia a fost foarte clar expusa cluburilor membre ale noii asociatii. rosioru avea de recuperat (repet, scriptic - pt ca el nu a avut nicio pretentie in acest sens) o suma de bani. s-a decis ca situatia sa se regleze din mers.
apoi, ai aparut d-ta, care ai afirmat ca LIPSESTE o suma mare de bani din contabilitate. adica taman pe dos. ai facut-o ori din greseala, ori tendentios. apropo, si pt acuzatia asta ai datora niste scuze. dar, ma rog...
2.Sustii ca nu s-a dorit acoperirea datoriei. Ba ai dorit, din moment ce omul tau mi-a sustinut ca se va incerca acoperirea sumei cu facturi emise de o firma producatoare de nada.
Iar in momentul in care nu pui la dispozitie un bilant pentru analiza si chemi pe cineva repede repede sub pretextul ca il depui in juma de ora si in contul casa sunt multi bani, care se doresc stinsi cu facturi ce nu acopera o situatie reala MIROASE FOARTE URAT.

1. vedem saptamana asta...
2. am inteles prin ca prin acoperire ai vrut sa spui musamalizare, ascundere. acum am inteles. desigur ca s-a pus problema (in plen) a reglarii intr-un fel a situatiei. asa este.
nu-mi amintesc sa te fi chemat eu repede-repede sa-ti pun la dispozitie bilantul pt analiza. dar daca lucrurile au stat asa si nu te-ai putut edifica asupra documentelor trebuia sa ridici problema in sedinta. (atunci nu ai zis nimic) nu sa pastrezi subiectul pt barfa si can can de forum.

poate ca ti-a mirosit urat, nu zic ca nu-i asa. dar de aici pana la a face afirmatii ulterioare cum ca tu ai fost cenzor iar de la apcr lipseste o suma foarte mare de bani e cale lunga, lunga...
The One Team

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Arsineeeeeeeeeeel.TE PROVOC LA LUPTA BARBATEASCA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ARSINEEEL ,DACA TE TORN....ITI DAU CU FERUL IN CAP PANA TE MUFEZI LA LOREDANA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andrei, cine sunt cenzorii Apcr care vor verifica facturile de anul acesta ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Andrei, cine sunt cenzorii Apcr care vor verifica facturile de anul acesta ?

1 COSTEL STANILA
2 CORNEL ROSIORU
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

:lol: :oops: :oops: :oops:

MULTUMESC PTR RASPUNS.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Razvan Ulmeanu scrie:
andrei vladeanu scrie:
poftiti, domnule ulmeanu...
http://apcr.eu/comunicate-presa/61-cupa ... -2010.html
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Unde s-a ajuns ????? Suntem de plins cu toti !!! Nu mai respectam nimic , institutii , istorie , competente , ne pisam pe tot si pe oricine . Amin ! Bine ca ai gasit chitanta Ulmene ... de asta stateam noi ... tu nu ai fost in stare sa intelegi chestia cu Rosioru .... si cu datoria - pe care o dezvolti pe Forum ... devine topic de 50 pagini . Problema e simpla .... si a fost si va fii si peste 20 ani , fictiv a imprumutat , fictiv "se plateste" Contabilitate simpla . .
Si oricum contabilitatea se pastreaza oin dublu exemplar - poate eu nu mai am chitante de la anumite concursuri .... sunteti siguri ca le puteti furniza in copie ? Intreb si eu asa ca prostul , chitantele se pastreaza minim 5 ani ... prin lege contabila .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”