polemici mutate din topicul CIR

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CIR 2011- Cupa Internationala a Romaniei- calificari WCC

Mesaj de razvan u. »

Poate un moderator sa mute discutiile care nu au legatura cu topicul?
C. S. PELICANUL

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

In plus , astazi , acum scurta vreme , Dl. Marin Sultan , director al AVPS Tulcea a trecut in nefiinta la varsta de 61 ani . Dumnezeu sa-l ierte !!! Viata reala ne arata iarasi ca avem probleme mai importante decit cele ce le tot discutam noi pe aici . Un om de mare valoare a murit , un bun prieten de-al meu . Sa-i fie tarina usoara .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Imagine

Dumnezeu sa-l ierte si fi-ei tarina usoara !

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

buhac constantin scrie::D :D :wink:
cine-i prostul ?.... :lol: :lol: :lol:
materialul este al clientului :lol: :lol: :lol:
Mai baieti , postarile sunt una , generate pesemne de prea multa valva pe anumite subiecte si cu inerenta reactie . Realitatea este usor diferita si usor nuantata si asa cum v-am spus am sa o sa o expun cat de repede pot sa fac blogul ala . Ca sa vedem cu totii moralitatea unuia sau altuia care fara sa faca nimic jignesc la greu pe aici , cu pseudonime sau nume proprii . Vine si vremea cind printr-o lejera detasare , data de buna credinta , moralitate si dorinta de bine trebuie sa explici coerent celor care vor sa faca ceva , cum sa faca , fara interese , fara excese , cu morala si buna credinta , astfel incit istoria sa se scrie asa cum a fost ea si nu cum ati citit-o voi . Si sa nu ne mai intrebam de ce nu performam ??? Pai pe sectorul asta de activitate e mai rau decit in ianuarie 1989 , dupa Revolutie ...., sau mai bine zis , dialogul public e la fel ....Si Ratiu , Diaconescu ( D-zeu sa-i ierte ! ) si Campeanu - au fost betivi , capitalisti , ne luau casele , vroiau sa fure tara , sa aduca regele ( Doamne ce bine era ! ) ...... Si cind a zis Brucan ca ne mai costa 20 ani de munca sa intelegem ceva , ne-am iritat cu totii ....
Uite ca apare un Solcanu din Bucuresti ( Ionita ) si spune altfel . Va urez sa-l urmati , are puterea sa va starneasca in rau , dar nu are puterea sa va stapineasca spre bine . Voi dezviolta mai mult pe blog despre ciorapii aia , atita l-a dus capul.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Poate se gaseste un moderator sa dea cu putin ARIEL prin acest topic :lol: .
Multumim :wink: !

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Frate Val ,
ce adresa ai pus?..incerc sa intru si ma trimite aici:
http://www.baricadacarp.ro/forum/viewto ... 335#p10335

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eheee .. ce baieti sunteti voi .... pacostea noastra generala . Nu pot vedea fisierul ...dar la ce sa ma astept din partea unui mecanic legat de un grafician . Si eu merg pe balta cu soferii mei , dar le-am pus capastru astora ai mei ... si le-am spus ca ce vad si ce observa pe balta sa le tina penru ei ,MUTI si daca apare vreo exprimare macar spre mine , ii termin . Asa e barbateste !!!
Se pare ca am gresit .... ce poze am eu , culmea facute de ei ..... , nu are nimeni ... legate de astia moralii si impartiali ....Baricada . Facem blogul ........, Doamne ce liber ma voi simti ... dupa ce lae pun pe toate , daca macar nu ii echlibreaza nimeni ...macar sa ma stiu OK si de necondamnat de barbati adevarati .

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val scrie:Eheee .. ce baieti sunteti voi .... pacostea noastra generala . Nu pot vedea fisierul ...dar la ce sa ma astept din partea unui mecanic legat de un grafician . Si eu merg pe balta cu soferii mei , dar le-am pus capastru astora ai mei ... si le-am spus ca ce vad si ce observa pe balta sa le tina penru ei ,MUTI si daca apare vreo exprimare macar spre mine , ii termin . Asa e barbateste !!!
Se pare ca am gresit .... ce poze am eu , culmea facute de ei ..... , nu are nimeni ... legate de astia moralii si impartiali ....Baricada . Facem blogul ........, Doamne ce liber ma voi simti ... dupa ce lae pun pe toate , daca macar nu ii echlibreaza nimeni ...macar sa ma stiu OK si de necondamnat de barbati adevarati .
Val,
Legat de astia moralii si impartiali....Baricada.
Suntem vreo 20. Ne iei pe toti la blog-uit si echilibrat?
Cred, mai mult sunt convins, ca in urma unui dialog cu Andrei si Buhac, generalizezi si erijezi intr-un fel de justitiar. Ceea ce nu cred ca e cazul.
Hai sa ne vedem fiecare de pescuitul lui.....sport care vad ca nu prea se mai practica decat pe forum din pacate pentru unii....
C. S. PELICANUL

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Razvan,Val, Andrei , cred ca ar fi cazul sa puneti punct acestei dispute inutile.
Sunt lucrurri grave care se petrec si voi va certati ptr niste copilarii ? Atunci ce facem cu cei care isi bat joc de noi toti ? :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”