Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mai baieti , postarile sunt una , generate pesemne de prea multa valva pe anumite subiecte si cu inerenta reactie . Realitatea este usor diferita si usor nuantata si asa cum v-am spus am sa o sa o expun cat de repede pot sa fac blogul ala . Ca sa vedem cu totii moralitatea unuia sau altuia care fara sa faca nimic jignesc la greu pe aici , cu pseudonime sau nume proprii . Vine si vremea cind printr-o lejera detasare , data de buna credinta , moralitate si dorinta de bine trebuie sa explici coerent celor care vor sa faca ceva , cum sa faca , fara interese , fara excese , cu morala si buna credinta , astfel incit istoria sa se scrie asa cum a fost ea si nu cum ati citit-o voi . Si sa nu ne mai intrebam de ce nu performam ??? Pai pe sectorul asta de activitate e mai rau decit in ianuarie 1989 , dupa Revolutie ...., sau mai bine zis , dialogul public e la fel ....Si Ratiu , Diaconescu ( D-zeu sa-i ierte ! ) si Campeanu - au fost betivi , capitalisti , ne luau casele , vroiau sa fure tara , sa aduca regele ( Doamne ce bine era ! ) ...... Si cind a zis Brucan ca ne mai costa 20 ani de munca sa intelegem ceva , ne-am iritat cu totii ....buhac constantin scrie:![]()
![]()
![]()
cine-i prostul ?....![]()
![]()
materialul este al clientului![]()
![]()
Val,Val scrie:Eheee .. ce baieti sunteti voi .... pacostea noastra generala . Nu pot vedea fisierul ...dar la ce sa ma astept din partea unui mecanic legat de un grafician . Si eu merg pe balta cu soferii mei , dar le-am pus capastru astora ai mei ... si le-am spus ca ce vad si ce observa pe balta sa le tina penru ei ,MUTI si daca apare vreo exprimare macar spre mine , ii termin . Asa e barbateste !!!
Se pare ca am gresit .... ce poze am eu , culmea facute de ei ..... , nu are nimeni ... legate de astia moralii si impartiali ....Baricada . Facem blogul ........, Doamne ce liber ma voi simti ... dupa ce lae pun pe toate , daca macar nu ii echlibreaza nimeni ...macar sa ma stiu OK si de necondamnat de barbati adevarati .