Nu mai fi trist...ai si tu dreptatea ta proprie si personala..., doar mi-am expus parerea, proprie si personala

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu mai fi trist...ai si tu dreptatea ta proprie si personala..., doar mi-am expus parerea, proprie si personala
Parerile bosorogilor nu se pune! Gata, mai lasati si tineretu' sa decida, ca al lor e viitoru', clar? Si noi, astia tinerii, vrem pe jos!motivele sunt subiective
Vladut Mateianu scrie:Vali, cred ca ai niste probleme...![]()
Momentan NU se vand abonamente , iar pana la targul AVP sunt tarife promotionale pe balta...chiar pescuit GRATIS in unele cazuri ! Deci, cum ai dedus tu ca vand abonamente si apoi modific regulamentul ?
Zau, dar ptr oameni ca tine ajung sa imi fie scarba sa mai continui acest topic....![]()
PS Ori nu sti sa te exprimi, ori uleiul de motor pe care-l folosesti zilnic ti-a intunecat gandirea...
ce vrei, baaaa ?!?ionut72 scrie:Parerile bosorogilor nu se pune! Gata, mai lasati si tineretu' sa decida, ca al lor e viitoru', clar? Si noi, astia tinerii, vrem pe jos!motivele sunt subiective![]()
![]()
Subiectivismu' asta se va schimba (sper ca apreciezi redundanta) rapid la primu' plumb de 137g in parbriz! Din greseala, fireste!![]()