REGULAMENT PESCUIT SULIMANU -AJUTOR !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: REGULAMENT PESCUIT SULIMANU -AJUTOR !

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate? Concret si nu chestii verbale. Specifica acest lucru in regulament, stampilezi si semnezi hartia si atunci e ok, poate fi considerat un contract prin care am lasat un bun in grija ta.

asta este o intrebare cel putin aberanta , cand te duci la teatru raspunde directorul teatrului de masina care o lasi parcata pe strada ?? sau in orice alta situatie de acest fel ...

in Anglia pe nici o balta nu se poate ajunge pe standuri cu masina , nici macar sa transporti bagajele , exista parcari CU PLATA !!! unde lasi masina fara sa-ti semneze cineva ca o ia in primire

acum 2 ani , in Romania am fost la mall AFI palace si din nefericire nu am putut sa merg cu masina pana la Starbucks , a trebuit sa o las in parcarea mall-ului , fara sa-mi semneze administratorul mall-ului vreun contract de custodie pe masina , cand am vrut sa plec am constatat ca mi-au fost furate oglinzile ... din fericire am avut CASCO

in alta ordine de idei , pescuitul pe o balta este optional , exista alternative , o putem alege pe aceea care ne avantajeaza , oricum consider ca Vladut greseste ca negociaza regulamentele , peste tot pe unde am pescuit in afara Romaniei am intalnit regulamente extrem de stricte care nu am vazut sau auzit sa fie negociate sau tocmite ca la piata iar lucrurile merg mult mai bine si mai civilizat

in tarile civilizate sa stiti ca REGULILE STRICTE au impus disciplina , tocmeala transforma orice forma de organizare in talcioc
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de zfcristian »

sebastian_andone scrie:
Vladut Mateianu scrie:.....Si nu ma contrazice te rog, in facultate m-am ocupat si cu acest gen de pescuit...de foame ... :D :oops:
Te contrazic...nu toti gandesc precum gandeai tu in facultate :) Nici pe baltile unde se poate retine peste nu il iau, asa ca te rog :"privesti spre trecut sa intelegi viitorul" :D
Ps: Eu vb din experienta;
Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate? Concret si nu chestii verbale. Specifica acest lucru in regulament, stampilezi si semnezi hartia si atunci e ok, poate fi considerat un contract prin care am lasat un bun in grija ta.
Nu stiu ce sa cred, ca nu ai mai fost pana acum pe o balta unde masina sta in parcare sau ca faci discutia din rautate sau pentru posturi pe forum .

La Greaca masina sta intr-un perimetru inchis cu gard iar poarta incuiata , cand vrei sa intri vine paznicul , iti faci treaba la masina iar apoi parcarea se inchide .
La Magura masinile stau in fata administratiei , luminat, paznicii sunt tot timpul acolo, nu am auzit sa fie probleme vreodata .

Daca tot vrei contract poate te trezesti ca platesti si parcarea la ora :mrgreen:

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

Vladut nu greseste...vrea sa faca totul bine si nu poate acoperii toate situatiile...din aceasta cauza a cerut ajutorul si nu in ultimul rand din respect pentru pescari. Eu am expus o posibila situatie pe care Vladut are 10 % sanse sa o pateasca.
Cristi vad ca ti-ai dat singur seama intre diferentele de "parcare privata" si "loc public" dar nu ai seszat deloc diferenta...vezi in raspunsul de mai sus a lui Ionut.
"X13"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

zfcristian scrie:
sebastian_andone scrie:
Nu stiu ce sa cred, ca nu ai mai fost pana acum pe o balta unde masina sta in parcare sau ca faci discutia din rautate sau pentru posturi pe forum .

Daca tot vrei contract poate te trezesti ca platesti si parcarea la ora :mrgreen:
Carcoteala....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

sebastian_andone

gabi1 scrie:
zfcristian scrie:
sebastian_andone scrie:

Carcoteala......... .
......
"X13"

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

sebastian_andone scrie:Cristi vad ca ti-ai dat singur seama intre diferentele de "parcare privata" si "loc public" dar nu ai seszat deloc diferenta...
nu prea ai inteles nimic din ce am scris mai sus... , parcarea de la mall este spatiu public sau privat ??

@ Vladut

eu zic sa te gandesti si la o varianta de a asigura securitatea domiciliului pescarului pe timpul cat se afla la pescuit la tine pe balta ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ca o dati de garduri rau de tot :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

sebastian_andone scrie: sa scot prosti la iveala...
cred ca cel ma destept renunta nu?
Pa
Cristi Y scrie:
sebastian_andone scrie:Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate? Concret si nu chestii verbale. Specifica acest lucru in regulament, stampilezi si semnezi hartia si atunci e ok, poate fi considerat un contract prin care am lasat un bun in grija ta.

asta este o intrebare cel putin aberanta , cand te duci la teatru raspunde directorul teatrului de masina care o lasi parcata pe strada ?? sau in orice alta situatie de acest fel ...

in Anglia pe nici o balta nu se poate ajunge pe standuri cu masina , nici macar sa transporti bagajele , exista parcari CU PLATA !!! unde lasi masina fara sa-ti semneze cineva ca o ia in primire .
.......................
in alta ordine de idei , pescuitul pe o balta este optional , exista alternative , o putem alege pe aceea care ne avantajeaza , oricum consider ca Vladut greseste ca negociaza regulamentele , peste tot pe unde am pescuit in afara Romaniei am intalnit regulamente extrem de stricte care nu am vazut sau auzit sa fie negociate sau tocmite ca la piata iar lucrurile merg mult mai bine si mai civilizat

in tarile civilizate sa stiti ca REGULILE STRICTE au impus disciplina , tocmeala transforma orice forma de organizare in talcioc
Andone e in cautare de prosti, nu-l intereseaza cum e prin tarile civilizate. Iti pierzi timpul degeaba cu explicatii... :wink:
Vladut nu cred ca greseste...mai anima si el for'ul...ca-n rest stie ce are de facut :wink: ... ca doar nu s-o uita in gura lui "d-alde Andone"... :wink: .
Regulile stricte si AMENZILE MARI au impus disciplina in tarile civilizate.

rgds
"Keep it simple!"

sebastian_andone

Cristi Y scrie:
sebastian_andone scrie:Cristi vad ca ti-ai dat singur seama intre diferentele de "parcare privata" si "loc public" dar nu ai seszat deloc diferenta...
nu prea ai inteles nimic din ce am scris mai sus... , parcarea de la mall este spatiu public sau privat ??
este spatiu privat...
"X13"

sebastian_andone

RSC scrie:
Andone e in cautare de prosti, nu-l intereseaza cum e prin tarile civilizate. Iti pierzi timpul degeaba cu explicatii... :wink:
Vladut nu cred ca greseste...mai anima si el for'ul...ca-n rest stie ce are de facut :wink: ... ca doar nu s-o uita in gura lui "d-alde Andone"... :wink: .
Regulile stricte si AMENZILE MARI au impus disciplina in tarile civilizate.

rgds
Din ce spui tu ar trebui sa inteleg ca Vladut intreaba asa...doar ca nu are ce face si ca are nevoie de trafic :lol: Chiar sunt curios de parerea lui.
"X13"

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Cand nu mai gasesti "argumente penibile" razi a... :( asa cum ai procedat si cand te-a bagat in corzi George. :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”