Vladut Mateianu scrie:Imi spui si mie in ce baza legala raspunzi tu de masinile parcate? Concret si nu chestii verbale. Specifica acest lucru in regulament, stampilezi si semnezi hartia si atunci e ok, poate fi considerat un contract prin care am lasat un bun in grija ta.
asta este o intrebare cel putin aberanta , cand te duci la teatru raspunde directorul teatrului de masina care o lasi parcata pe strada ?? sau in orice alta situatie de acest fel ...
in Anglia pe nici o balta nu se poate ajunge pe standuri cu masina , nici macar sa transporti bagajele , exista parcari CU PLATA !!! unde lasi masina fara sa-ti semneze cineva ca o ia in primire
acum 2 ani , in Romania am fost la mall AFI palace si din nefericire nu am putut sa merg cu masina pana la Starbucks , a trebuit sa o las in parcarea mall-ului , fara sa-mi semneze administratorul mall-ului vreun contract de custodie pe masina , cand am vrut sa plec am constatat ca mi-au fost furate oglinzile ... din fericire am avut CASCO
in alta ordine de idei , pescuitul pe o balta este optional , exista alternative , o putem alege pe aceea care ne avantajeaza , oricum consider ca Vladut greseste ca negociaza regulamentele , peste tot pe unde am pescuit in afara Romaniei am intalnit regulamente extrem de stricte care nu am vazut sau auzit sa fie negociate sau tocmite ca la piata iar lucrurile merg mult mai bine si mai civilizat
in tarile civilizate sa stiti ca REGULILE STRICTE au impus disciplina , tocmeala transforma orice forma de organizare in talcioc