Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
mie mi-ar placea sa ne impiedicam impreuna...gabi1 scrie:Cristi, daca ne impiedicam in gratare la prima partida...
dupa 5 zile in care stau la birou 10-12 ore aproape weekend de weekend ies la pescuit de Sambata dupa amiaza pana Duminica .gabi1 scrie:Cristi, daca ne impiedicam in gratare la prima partida...
Se rezolva Cornel, ne mai aducem si noi aminte de "vremurile normale"...cornelserbu scrie:mie mi-ar placea sa ne impiedicam impreuna...gabi1 scrie:Cristi, daca ne impiedicam in gratare la prima partida...![]()
![]()
Nici Dumnezeu nu le-a facut pe toate intr-o zi, avem vicii cu totii, insa si popa si hot si pe bani putini nu prea merge, nu pot sa merg la Marriott si sa am pretentia sa ma simt bine cu 100 de lei/12h.zfcristian scrie:dupa 5 zile in care stau la birou 10-12 ore aproape weekend de weekend ies la pescuit de Sambata dupa amiaza pana Duminica .gabi1 scrie:Cristi, daca ne impiedicam in gratare la prima partida...
Ma intereseaza sa scap de stres, sa ma simt bine cu prietenii si sa pescuiesc de placere .
Daca nu ai conditii de campare, nu ai lumina , nu ai un gratar atunci macar sa ai peste in balta, asta pe de o parte .
Pe de alta parte eu unul caut o balta unde sa pot merge cu bagaj cat mai putin, fara gratar adus de acasa , fara cort daca se poate si aici cazarea e binevenita si fara saltea de receptie care in general incep sa miroasa , fara paturi si alte nebunii incat sa creada vecinii ca te muti atunci cand pleci la pescuit
Vladut pare ca merge pe aceeasi idee dar ideal e sa faci impresie buna la inceput daca te duci odata de 2 ori si pleci dezamagit degeaba schimba pe urma