Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Corecta partea cu Dumnezeu, nu am comentat preturile dar prefer sa platesc un pret corect chiar mai scump dar sa stiu pe ce dau banii.gabi1 scrie: Nici Dumnezeu nu le-a facut pe toate intr-o zi, avem vicii cu totii, insa si popa si hot si pe bani putini nu prea merge, nu pot sa merg la Marriott si sa am pretentia sa ma simt bine cu 100 de lei/12h.
"Pentru sanatatea dumneavoastra faceti miscare cel putin 30 minute pe zi"...deci gratarul trebuie sa fie situat la 15 minute departare de standul lui zfc...si ca sa recupereze "miscarea" neefectuata in zilele de luni-vineri, ar trebui ca inainte de a intra in stand, sa faca un tur de balta in pas vioi...zfcristian scrie:..
dupa 5 zile in care stau la birou 10-12 ore aproape weekend de weekend ies la pescuit de Sambata dupa amiaza pana Duminica .
Ma intereseaza sa scap de stres, sa ma simt bine cu prietenii si sa pescuiesc de placere .
....
Mare dreptate ai...RSC scrie:"Pentru sanatatea dumneavoastra faceti miscare cel putin 30 minute pe zi"...deci gratarul trebuie sa fie situat la 15 minute departare de standul lui zfc...si ca sa recupereze "miscarea" neefectuata in zilele de luni-vineri, ar trebui ca inainte de a intra in stand, sa faca un tur de balta in pas vioi...zfcristian scrie:..
dupa 5 zile in care stau la birou 10-12 ore aproape weekend de weekend ies la pescuit de Sambata dupa amiaza pana Duminica .
Ma intereseaza sa scap de stres, sa ma simt bine cu prietenii si sa pescuiesc de placere .
....![]()
ps: zfc, sorry...just kidding...no offense
Da ! Fiecare client va primi la inceput si "meniul" cu ce avem la magazine...cornel scrie:
13.Pe timpul partidei se pot face comenzi la cele 3 magazine din incinta complexului : magazin alimentar, magazin nada si scule pescuit, magazin bauturi racoritoare si spirtoase. De asemenea, se pot comanda pungi de 2.5 kg cu cuburi de gheata.
Daca fac o comanda , sa inteleg ca le aduce cineva la stand ?