Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Albert,Albert scrie:Razvan,razvan u. scrie:Albert,
Vezi ca ai incurcat ochelarii de vedere.
Apreciem ca impartasesti din propria-ti experienta. Doar ca e ca si la Mitranescu: daca tu patesti d-astea nu inseamna ca si noi patim la fel. Pune-le snur diferit, cred ca ajuta. Ochelarilor, zic.Apreciez. Doar ca explicam si pe alt topic de mare angajament ca daca m-ar pasiona domeniul concursuri as merge la oricare dintre ele: braile, maratoane sau campionate nationale.razvan u. scrie:Dar nu-i nimic...uite ca sa vezi ca nu ma supar pe tine: te invit la ce concurs vrei tu pe Sarulesti.
Ce zici?
Ca sa nu zici ca-s nepoliticos putem face altceva: invitatia asta pentru mine transfer-o altora. De exemplu alegi din concursul lui Vladeanu doi pescari tineri si ii inviti pe ei. Poti sa-i spui wildcard by Albert![]()
Ce zici?
Bai baiatule vad ca nu te lasi. Lasa basinile astea de moderator. Nu esti capabil sa intelegi ce citesti, e ok, nu esti nici primul nici ultimul. Vezit-ti de treaba.pescarusull scrie: Ce cuvinte sa-mi masor ?
E pur si simplu o costatare ceea ce am scris.
Tu esti ala care face atac la persoana, vezi sa nu faci atac cerebral, stai linistit ca nu cred ca-si doreste careva anturaj cu tine.
Razvan,razvan u. scrie: Albert,
La cine faci referire cand scrii noi? Ai cumva dubla personalitate?
Apreciez grija pe care mi-o porti dar te rog sa ma crezi ca am fix atata experienta cata vreau. Cum ziceam, daca e serioasa treaba cu wildcardul facem cum am scris mai sus si toata lumea-i multumita.Sau nah, poate nu toata lumea dar eu sigur sunt. Si poate asa scap si de invitaiile astea agasanterazvan u. scrie: Legat de wildcard Albert, iti pot apune doar atat: invitatia mea a fost cat se poate de reala. Imi e teama insa ca exceptand teoria inspirata de google, la practica stai destul de rau.
Iaca:razvan u. scrie:On topic: ai vorbit de lansetele tale. Poti posta o poza cu ele?
Nu ai cum sa te pui cu mintea prostului, e prea odihnita.Albert scrie:Bai baiatule vad ca nu te lasi. Lasa basinile astea de moderator. Nu esti capabil sa intelegi ce citesti, e ok, nu esti nici primul nici ultimul. Vezit-ti de treaba.pescarusull scrie: Ce cuvinte sa-mi masor ?
E pur si simplu o costatare ceea ce am scris.
Tu esti ala care face atac la persoana, vezi sa nu faci atac cerebral, stai linistit ca nu cred ca-si doreste careva anturaj cu tine.
Mersi.
Nu fi rautacios, pune niste poze cu prologicurile de 10/11' si ultegrele 5500xtb.Cum ziceam, n-am nicio problema in a lamuri lucruri, daca-s capabil.
gabi1 scrie:Nu fi rautacios, pune niste poze cu prologicurile de 10/11' si ultegrele 5500xtb.Cum ziceam, n-am nicio problema in a lamuri lucruri, daca-s capabil.![]()
Iti dai seama, la "wild card" sa-ti intre pe Sarulesti un scoicar de 27/28 ocale ce spectacol ar fi...![]()