Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Marius, ai folosit si lansete "mai moi" si "placerea" a fost mai mare ?marius84 scrie:De regula pescuiesc la crap pe lacuri private sau pe barajul de langa Zalau.Mentionez ca am bete de la hakuyo advance daca nu ma insel.Betele sunt bune,imi plac,le folosesc foarte bine la lansat(sunt bete ieftine,pe care m-am invatat,deci le incord la maxim),dar drill-ul cam lasa de dorit,sunt cam tari.
Am si o barcuta pentru plantat,motiv pentru care as dorii ceva bete mai moi,ca sa ii dau si ei de lucru,adica sa imi duca firele in larg.
Multumesc anticipat,si astept raspunsul vostru.
Si aia cu lansetele pari din carbonu' cel mai carbon care arunca pe luna si castiga concursuri pe banda rulanta doar pentru ca arunca departe si costa 5 lei e scoasa de aia care nu pot sa conceapa o lanseta mai complexa. Scot pari si aia-i vand. Inca functioneaza trendul dar sper ca nu pentru mult timp.Dan Mitranescu scrie: Asta cu lansetele moi ca "dau placere" este scoasa de neputinta producatorilor din domeniu a fabrica lansete rigide, usoare, rezistente si la un pret bun. Prefera sa induca pescarilor o conceptie ce nu poate fi argumentata ( "placerea" ) pentru a vinde lansete ce se fabrica la costuri mici si care permit un adaos mare.![]()