Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Vladut, tu cine esti si cati ani ai??
Critic echilibrat

ionut72
pescar de competitie

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de ionut72 »

Din betie te (mai) trezesti. Aici e vorba de altceva, nici o sansa deci ...

I'auzi brau, s-au saturat ei de Crapmania si s-au gandit sa faca ordine (daca George care e platit :) nu e-n stare): ca ce atat Hakuyo in sus si-n jos, Mitranescu e un "agresiv" si i-a facut pe toti cu capu' de viseaza noaptea MTX si TD6000. Decat. :D Dane, esti cel mai tare, Basescu e pistol cu apa, noul apelativ e "mitranist". Mitranescu presedinte, pe bune, a stiut singur si fara nici un fel de buget sa doboare cele mai "grele" firme din domeniul pescuitului si sa-i faca pe toti sa viseze doar Hakuyo! :D :D

P.S.1 George, Vladut, Cornel, Gabi, Dumi etc sunteti "mitranisti". :lol: Bine, daca ar fi sa luam in considerare cu ce "branduri" pescuiti , Dan ar da faliment :D

P.S.2 O poza la avatar cu miile alea de euro se poate? :lol: :lol: :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

ImageUploadedByTapatalk1426057807.071578.jpg
ImageUploadedByTapatalk1426057807.071578.jpg (143.34 KiB) Vizualizat de 1048 ori

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Nu, nu asa, la avatar cu dobitocul laudaros ingropat in bancnote! Ca dovada irefutabila :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:
Marius Vintila scrie:Cornele te-ai bagat ca OB-ul, scuza-mi expresia. Cullca-te tu, frate, e tarziu pentru tine. Lasa oamenii sa vorbeasca!
In primul rand nu este "Cornel" , ci domnul Cornel, asa este o adresare cuvenita fata de o persoana de 60 de ani. In alta ordine de idei, te-as ruga sa renunti la jigniri, o discutie se poate purta si cu argumente !
Eu vand scule de pescuit de peste 12 ani. Majoritatea pescarilor din Romania au cumparat cel putin o data de la Senzor. Probabil ca si tu. Deci, crede-ma ca stiu exact ce-si doresc pescarii si mai ales, DE CE ! Problema mea ptr tine este : doua lansete identice sunt produse in aceiasi fabrica, cu aceiasi tehnologie. Una se va numi Mia si una Pia. Mia va costa 100 euro iar Pia 500 euro. DE CE SE VOR GASI 10% DINTRE CLIENTI SA CUMPERE VARIANTA PIA ? Astept raspunsul tau.
in primul rand putin imi pasa cum mi se adreseaza...probabil ca ma cunoaste, eu cand am dat pe google "marius vintila" mi-a aparut doar unul dintre fratii vintila de la radio :lol: :lol: :lol:
in rest, bate campii de-ti sta mintea in loc...este unul dintre tipii cu idei putine, dar bine fixate
daca s-ar fi uitat cu atentie, discutia contradictorie a plecat de la td 6000 versus shimano navy, iar in mintea individului shimano navi inseamna tot ce se gaseste pe piata (fii convins "monsieur"vintila ca dan nu ar fi spus niciodata ca td 6000 e mai buna decat basia, dar ti-am spus mai sus ca stii sa citesti, dar nu te duce bibilica ca sa si intelegi)
intr-un cuvant, baieti pescari, sau mitranisti, cum vreti voi, nu v-ati prins ca vantul bate numai dinspre pvtv ??? :wink: :wink: :wink:

vintila, dormi cucoane, ca am inteles ca nu suporti neosul "coane", sau te-ai dat la fund si acum apare altul ? :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

PallBogdan
pescar de competitie

Mesaj de PallBogdan »

ionut72 scrie:Nu, nu asa, la avatar cu dobitocul laudaros ingropat in bancnote! Ca dovada irefutabila :D :D
Pai la avatar nu se vor vedea alea multe zerouri care denota puterea! Mai bine o coroana si un sceptru cu multe cristale si diamante lipite cu superglue pe ele!!! ;)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

vintila, dormi cucoane, ca am inteles ca nu suporti neosul "coane", sau te-ai dat la fund si acum apare altul ? :lol: :lol: :lol:
Alo, fara aluzii la Hemorzon... :( :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

viper28

Mesaj de viper28 »

Discutia asta o sa continue la nesfarsit. Si Osiris si Marius Vintila isi exprima clar repulsia fata de marketingul mult prea agresiv din ultima perioada a lui Dan. Nu am vazut comentarii rautacioase la adresa Hakuyo. Sunt multi care au observat acest lucru, doar ca sunt putini acei ce au cat de cat curaj sa spuna/sa scrie.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

daaaa, iti trebuie un curaj nebun...tu esti deja in colimator... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Poate nici eu nu ma simt confortabil cand apar reclamele comerciale gen "Cado" unde platesti un produs si primesti patru, zambesc si schimb canalul insa nu-i judec si nici nu sparg televizorul.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”