Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
in primul rand putin imi pasa cum mi se adreseaza...probabil ca ma cunoaste, eu cand am dat pe google "marius vintila" mi-a aparut doar unul dintre fratii vintila de la radioVladut Mateianu scrie:In primul rand nu este "Cornel" , ci domnul Cornel, asa este o adresare cuvenita fata de o persoana de 60 de ani. In alta ordine de idei, te-as ruga sa renunti la jigniri, o discutie se poate purta si cu argumente !Marius Vintila scrie:Cornele te-ai bagat ca OB-ul, scuza-mi expresia. Cullca-te tu, frate, e tarziu pentru tine. Lasa oamenii sa vorbeasca!
Eu vand scule de pescuit de peste 12 ani. Majoritatea pescarilor din Romania au cumparat cel putin o data de la Senzor. Probabil ca si tu. Deci, crede-ma ca stiu exact ce-si doresc pescarii si mai ales, DE CE ! Problema mea ptr tine este : doua lansete identice sunt produse in aceiasi fabrica, cu aceiasi tehnologie. Una se va numi Mia si una Pia. Mia va costa 100 euro iar Pia 500 euro. DE CE SE VOR GASI 10% DINTRE CLIENTI SA CUMPERE VARIANTA PIA ? Astept raspunsul tau.
Pai la avatar nu se vor vedea alea multe zerouri care denota puterea! Mai bine o coroana si un sceptru cu multe cristale si diamante lipite cu superglue pe ele!!!ionut72 scrie:Nu, nu asa, la avatar cu dobitocul laudaros ingropat in bancnote! Ca dovada irefutabila![]()
Alo, fara aluzii la Hemorzon...vintila, dormi cucoane, ca am inteles ca nu suporti neosul "coane", sau te-ai dat la fund si acum apare altul ?![]()
![]()