Am trimis si eu multe mail-uri domnului Sorin sa il intreb de ce mtx-urile sunt atat de ieftine si bune, dar nu am primit raspuns niciodata.Marius Vintila scrie:Mda...ma saturasem de forumuri in care erau discutii doar despre Hakuyo. Este adevarat va am trimis mail-uri domnului Sorin Rudeanu. S-au facut si emisiuni la PV-Tv pe seama unor e-mailuri de la mine (mecanica rigurilor, pentru cei care isi amintesc), dar nu doresc sa-mi atribui nimic. Tot ceea ce am facut, am cautat sa aflu mai multe, sa stiu mai multe si sa vad mai multe, macar la televizor, din ceea ce ma interesa pe mine. Sunt doar un pescar simplu, poti a ma cauti pe Fb sa vezi ca nu am nici un domeniu de activitare care sa concure vanzarilor tale.Dan Mitranescu scrie:Hai mai domnul Vintila ca in sfarsit m-am lamurit .Era sa ma pacaliti.
V-am gasit neamurile domnul Vintila :
http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... cumpa.html
Deci ai tras o concluzie gresita...nu am rude cunoscute tie sau altora. Am facut parte din Aviators fishing club, deci nu am cu ce sa te incurc. Ce stiu despre tine este ce vad pe infopescar sau crapmania. Bafta la cautat!

Dar nu Sorin este cheia , chiar daca directionati totul catre el, atat de discret.