Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de Dan Mitranescu »

Marius Vintila scrie:
Dan Mitranescu scrie:Hai mai domnul Vintila ca in sfarsit m-am lamurit . :D Era sa ma pacaliti.

V-am gasit neamurile domnul Vintila :
http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... cumpa.html
:D
Mda...ma saturasem de forumuri in care erau discutii doar despre Hakuyo. Este adevarat va am trimis mail-uri domnului Sorin Rudeanu. S-au facut si emisiuni la PV-Tv pe seama unor e-mailuri de la mine (mecanica rigurilor, pentru cei care isi amintesc), dar nu doresc sa-mi atribui nimic. Tot ceea ce am facut, am cautat sa aflu mai multe, sa stiu mai multe si sa vad mai multe, macar la televizor, din ceea ce ma interesa pe mine. Sunt doar un pescar simplu, poti a ma cauti pe Fb sa vezi ca nu am nici un domeniu de activitare care sa concure vanzarilor tale.
Deci ai tras o concluzie gresita...nu am rude cunoscute tie sau altora. Am facut parte din Aviators fishing club, deci nu am cu ce sa te incurc. Ce stiu despre tine este ce vad pe infopescar sau crapmania. Bafta la cautat!
Am trimis si eu multe mail-uri domnului Sorin sa il intreb de ce mtx-urile sunt atat de ieftine si bune, dar nu am primit raspuns niciodata. :)
Dar nu Sorin este cheia , chiar daca directionati totul catre el, atat de discret.

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

Dan Mitranescu scrie:
Marius Vintila scrie:
Dan Mitranescu scrie:Hai mai domnul Vintila ca in sfarsit m-am lamurit . :D Era sa ma pacaliti.

V-am gasit neamurile domnul Vintila :
http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... cumpa.html
:D
Mda...ma saturasem de forumuri in care erau discutii doar despre Hakuyo. Este adevarat va am trimis mail-uri domnului Sorin Rudeanu. S-au facut si emisiuni la PV-Tv pe seama unor e-mailuri de la mine (mecanica rigurilor, pentru cei care isi amintesc), dar nu doresc sa-mi atribui nimic. Tot ceea ce am facut, am cautat sa aflu mai multe, sa stiu mai multe si sa vad mai multe, macar la televizor, din ceea ce ma interesa pe mine. Sunt doar un pescar simplu, poti a ma cauti pe Fb sa vezi ca nu am nici un domeniu de activitare care sa concure vanzarilor tale.
Deci ai tras o concluzie gresita...nu am rude cunoscute tie sau altora. Am facut parte din Aviators fishing club, deci nu am cu ce sa te incurc. Ce stiu despre tine este ce vad pe infopescar sau crapmania. Bafta la cautat!
Am trimis si eu multe mail-uri domnului Sorin sa il intreb de ce mtx-urile sunt atat de ieftine si bune, dar nu am primit raspuns niciodata. :)
Dar nu Sorin este cheia , chiar daca directionati totul catre el, atat de discret.

Cei trei muschetari sunt altii. :D
Nu, prietene, nu am pe nimeni din lumea carpfishingului. Daca aveam, poate eram si eu un infatuat cu pretentii de vedeta ca alti participanti la forum. Poti sa fi cat vrei de paranoia, eu am cumparat MTX-uri de la tine si am fost multumit de ele, deci nu am motiv sa te defavorizez cu ceva. Ma deranjaza ca iei foc cand cineva are o opinie contra despre hakuyo, cand faci ce ai facut cu palariile de paie, cand faci reclama agresiva de strici ori ce pofta de a mai intra pe un forum si cand imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Marius Vintila scrie:
DumiD scrie:Atat ati laudat englejii ca m-am hotarat sa-mi schimb echipamentul.
Am intrat la Nash pe site, sa-mi caut lansete. Cea mai tare, proiectata de mos Kevin himself cica e cea mai jmechera facuta de mos Nas ever, si nici nu costa 300 de lire ca alte surate englezesti si cica Terry Edmonds a aruncat nu mai putin de 160 de metri....cam cat un fl strategist din 3 bucati....
Despre placerea drilului nici o vorba, deaia nici nu le-am comandat.
Tot mai bun eu un MTX, nu? :))
O sa caut Korda, daca fac si altceva decat vartejuri si gentute pentru plumbi. Si momentan pescuiesc cu scule nemtesti made in china, am doar spod mtx

Dan Mitranescu
Veteran

Marius Vintila scrie: Nu, prietene, nu am pe nimeni din lumea carpfishingului. Daca aveam, poate eram si eu un infatuat cu pretentii de vedeta ca alti participanti la forum. Poti sa fi cat vrei de paranoia, eu am cumparat MTX-uri de la tine si am fost multumit de ele, deci nu am motiv sa te defavorizez cu ceva. Ma deranjaza ca iei foc cand cineva are o opinie contra despre hakuyo, cand faci ce ai facut cu palariile de paie, cand faci reclama agresiva de strici ori ce pofta de a mai intra pe un forum si cand imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.
Eu vorbesc cu "domnule" si dumneavoastra ma trimiteti catre paranoia. Nu este frumos.
Atat timp cat nu o sa aduceti un singur exemplu in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" , va spun cu mana pe inima si cu toata sinceritatea, ca nu am ce sa va jignesc.

Cati ani aveti domnul Vintila ?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Marius Vintila scrie:cand imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.
daca asta-i tot ce ai inteles din postarile lui dan, ai doar doua alternative (si eu stiu sa numar :twisted: )
1. iti continui scoala si in special limba romana pe care se pare ca n-o intelegi
2. vezi un psihiatru
incearca si nu sari de fund in sus, nu-mi raspunde la repezeala, sau nu o fa deloc...rumega doar ce ti-am spus si eventual reciteste cu atentie postarile lui mitranescu
in legatura cu george iorga, pe mine unul m-ai dat pe spate...de fapt, el m-a dat pe spate cu cat bun simt poate sa aibe :wink:
Ultima oară modificat Mie Mar 11, 2015 1:03 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Marius Vintila

Dan Mitranescu scrie:
Marius Vintila scrie: Nu, prietene, nu am pe nimeni din lumea carpfishingului. Daca aveam, poate eram si eu un infatuat cu pretentii de vedeta ca alti participanti la forum. Poti sa fi cat vrei de paranoia, eu am cumparat MTX-uri de la tine si am fost multumit de ele, deci nu am motiv sa te defavorizez cu ceva. Ma deranjaza ca iei foc cand cineva are o opinie contra despre hakuyo, cand faci ce ai facut cu palariile de paie, cand faci reclama agresiva de strici ori ce pofta de a mai intra pe un forum si cand imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.
Eu vorbesc cu "domnule" si dumneavoastra ma trimiteti catre paranoia. Nu este frumos.
Atat timp cat nu o sa aduceti un singur exemplu in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" , va spun cu mana pe inima si cu toata sinceritatea, ca nu am ce sa va jignesc.

Varsta mea nu este relevanta in aceasta discutie DOMNULE Dan Mitranescu si-mi cer scuze ca v-ati simtit lezat de afirmatia mea de mai devreme (cea cu paranoia). Puteti sa luati, daca dispuneti de timp, cele 10000 de postari ale dumneavoastra la citit. Expresia mea a fost ca: "imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.", nu : "in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" " .
As putea sa va intreb eu varsta...dar mi-e frica ca o sa ma intrebati: "cat imi dai?"...:)))

Marius Vintila

cornelserbu scrie:
Marius Vintila scrie:cand imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.
daca asta-i tot ce ai inteles din postarile lui dan, ai doar doua alternative (si eu stiu sa numar :twisted: )
1. iti continui scoala si in special limba romana pe care se pare ca n-o intelegi
2. vezi un psihiatru
incearca si nu sari de fund in sus, nu-mi raspunde la repezeala, sau nu o fa deloc...rumega doar ce ti-am spus si eventual reciteste cu atentie postarile lui mitranescu
in legatura cu george iorga, pe mine unul m-ai dat pe spate...de fapt, el m-a dat pe spate cu cat bun simt poate sa aibe :wink:
OK...mai ai de citit despre hakuyo si ocume pe forumurile noastre pana cand o sa dispari su tu 3-4 ani de pe ele ca si mine.
La faza cu psihiatru' vorbesti din experienta? Ptr ca mi se pare ca nu stii sa citesti, asa ca tu esti cel ce trebuie sa se mai duca la scoala.

Dan Mitranescu
Veteran

Marius Vintila scrie:
Dan Mitranescu scrie:

Varsta mea nu este relevanta in aceasta discutie DOMNULE Dan Mitranescu si-mi cer scuze ca v-ati simtit lezat de afirmatia mea de mai devreme (cea cu paranoia). Puteti sa luati, daca dispuneti de timp, cele 10000 de postari ale dumneavoastra la citit. Expresia mea a fost ca: "imi jignesti inteligenta ca-mi spui ca produsele tale sunt mai bune decat orice alt produs de pe piata.", nu : "in care sa reiasa ca unul din produsele mele "este cel mai bun dupa piata" " .
As putea sa va intreb eu varsta...dar mi-e frica ca o sa ma intrebati: "cat imi dai?"...:)))
Domnul Vintila, ma scuzati, sunteti beat ?

Marius Vintila

cornelserbu scrie:
2. vezi un psihiatru
Faptul ca stii sa numeri pana la 2 nu inseamna ca ai argumente. George trebuie sa isi vada de ale lui. Tu, daca ai creierii spalati poti sa ramai fidel domnului Mitranescu. Eu mi-am exprimat o parere de care toti se feresc sa o combata. Toti sunt autisti, se prefac ca nu vad, ca nu exista. De ce simiti toti nevoia inutila de a-i sari in ajutor domnului Dan Mirtanescu?
DA, domnule Dan, esti cel mai bun, cel mai destept, cel mai tare, esti inventatorul tuturor vazutelor si nevazutelor. Eu tot de la fox si nash o sa-mi iau scule. Tu poarta palarii de paie, faceti ce vreti cu carpfishingul romanesc!
Poftim...am cedat primu'!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Marius Vintila scrie:OK...mai ai de citit despre hakuyo si ocume pe forumurile noastre pana cand o sa dispari su tu 3-4 ani de pe ele ca si mine.
La faza cu psihiatru' vorbesti din experienta? Ptr ca mi se pare ca nu stii sa citesti, asa ca tu esti cel ce trebuie sa se mai duca la scoala.
ti-am spus sa nu te pripesti...
da, o stiu din experienta, eu am fost si m-a facut bine :D ...din pacate, tu ma convingi incet incet ca te-ai duce degeaba...se pare ca a murit doctorul care te-ar fi putut vindeca
stiu sa citesc si probabil stii si tu, dar ce folos, daca nu intelegi nimic :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”