Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de Dan Mitranescu »

Marius Vintila scrie:
gabi1 scrie:
Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.
Prezenta ta si a altora este un privilegiu, nu este o obligatie.Cand te plictisesti te poti da la fund...nu te retine nimeni. :wink: :)
Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem!
Domnul Vintila, ati intrat pe acest forum si ati inceput sa faceti ordine cu ce va convine si cu ce nu.
Nu stiu de ce va plictisesc pe infopescar, pentru ca nu am mai postat acolo de 3 ani.
Eu cred ca va cautati "plictiseala" .

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Hai mai domnul Vintila ca in sfarsit m-am lamurit . :D Era sa ma pacaliti.

V-am gasit neamurile domnul Vintila :
http://fishingandhuntingtv.com/ro/pescu ... cumpa.html

Noi centram , noi dam cu capul , ... noi atacam . :wink:

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

Dan Mitranescu scrie:Hai mai domnul Vintila ca in sfarsit m-am lamurit . :D Era sa ma pacaliti.

:D
Mda...ma saturasem de forumuri in care erau discutii doar despre Hakuyo. Este adevarat va am trimis mail-uri domnului Sorin Rudeanu. S-au facut si emisiuni la PV-Tv pe seama unor e-mailuri de la mine (mecanica rigurilor, pentru cei care isi amintesc), dar nu doresc sa-mi atribui nimic. Tot ceea ce am facut, am cautat sa aflu mai multe, sa stiu mai multe si sa vad mai multe, macar la televizor, din ceea ce ma interesa pe mine. Sunt doar un pescar simplu, poti a ma cauti pe Fb sa vezi ca nu am nici un domeniu de activitare care sa concure vanzarilor tale.
Deci ai tras o concluzie gresita...nu am rude cunoscute tie sau altora. Am facut parte din Aviators fishing club, deci nu am cu ce sa te incurc. Ce stiu despre tine este ce vad pe infopescar sau crapmania. Bafta la cautat!

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dan Mitranescu scrie:Hai mai domnul Vintila ca in sfarsit m-am lamurit . :D Era sa ma pacaliti.

Ca sa vezi fatalitate ... imaginea din articol, cu Cristi Vaileau pregatindu-se sa lenseze, imi apartine ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Marius Vintila

Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem![/quote]

Domnul Vintila, ati intrat pe acest forum si ati inceput sa faceti ordine cu ce va convine si cu ce nu.
Nu stiu de ce va plictisesc pe infopescar, pentru ca nu am mai postat acolo de 3 ani.
Eu cred ca va cautati "plictiseala" .[/quote]
Mi se pare mie ca tu incerti sa faci ordine, ba mai mult, faci si politie...hmmm...Te-a ajutat amicul Gor?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

QED !!
Impostura, demagogia, servilismul si guduratul mercantil au picioare scurte.
Toti cei de teapa acestui Vintila sunt obisnuiti sa joace in filme cu buget redus. :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

cristiand

Mesaj de cristiand »

george, paine si circul vand. unii il fac pentru ca vinde bine si ei din asta traiesc, altii in fac pentru ca le aduce satisfactii fiind la randul lor circari. nea Maslow trebuia sa puna chiar in fundatie nevoia de circ.
tot respectul pentrul dl. Mitranescu, ne-am intersectat de cateva ori pe la magazinul dansului si am schimbat cateva mesaje aici online.
respect atat pentru ca este un pescar bun dar si pentru ca a facut sau a contribuit la cele 3 4 produse Hakuyo care vand foarte bine. folosesc betele de la el, pana acum 6 la numar cumparate treptate in timp plus un spod pe care l-am cumparat si pe balta am descoperit ca avea crapate cele doua saibe de la mandrina dar numai circumstantele au facut sa nu pot sa ajung inapoi la magazin si sa il schimb sau sa il las la reparat. folosesc si td6000 si isi fac treaba de minune pentru cei aprox 50euro pe care i-am platit pentru fiecare.
doua chinezarii din betele mele le.am imperechat cu ultegra... nu se cearta, spodul cu un biomaster de la shimano... parca au fost facut una pentru cealalta. una peste alta sunt multumit de produsele pe care le recomanda si nu ma simt nicicum pacalit de reclama asta agresiva asa cum o vad unii.
cred ca este indreptatit sa isi promoveze produsele: le stie, le foloseste, stie cu ce probleme se confrunta fiecare, stie ce nu place si ce atrage la ele si la urma urmei si nu cred ca e de ignorat traieste din vanzarea lor.
unii spun ca se baga in topicuri sa isi recomande produsele... si eu as face-o... mai ales cand titlul topicului este venturis v1 sau mtx 16 (nu stiati? va aparea in curand). ca pote unora le-ar place sa o faca mai voalat si sa nu fie asa direct spunand corect si concret ca 14-le muta malul opus si class-ul e interzis in ucraina fiind considerata racheta sol-aer-sol... asa isi face el reclama.
imi recomandati cumva sa ii scriu lui kevin de la nash sa il rog frumos sa ma lase dracu in pace cu scoope-urile lui si ca postarile zilnice de genul 'nu ignora pescuitul tavalit in iarba de la mal, arunca un ochi pe noua noastra gama de bete din 4segmente cu manerul telescopic si varfurile interschimbabile' ma agaseaza pe facebook? citesc, daca ma intereseaza citesc mai departe daca nu... ma uit in continuare la femei dezbracate si goluri spectaculoase tot pe facebook.
de la a cere informatii despre scule de pescuit si la a te injura si arunca tot felul de cuvinte urate e drum lung asa ca george ar tot dreptul sa inchida sau sa stearga ce postari considera el ca intrec masura. nu exista asa mult iubita libertatea de exprimare si din cand in cand putin control nu strica mai ales cand multe persoane posteaza anonim sau sub tot felul de peudonime, clone samd
dl. mitranescu daca va faceti partid si candidati in 2016 eu va votez, am experienta de stat la cozi

ps: pentru injuraturi pe privat va rorg sa il contactati pe PR-ul meu, razvan garcea
BARICADA CARP CLUB
(part-time)

Marius Vintila

Marius Vintila scrie:Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem!
Eu cred ca va cautati "plictiseala" .[/quote]
Mi se pare mie ca tu incerti sa faci ordine, ba mai mult, faci si politie...hmmm...Te-a ajutat amicul Gor?[/quote]
Si apropos, domnule Mitranescu, Nu am mai postat acolo de 3 ani asta nu inseamna ca nu m-a mai preocupat, dovada ca am trimis e-mailuri la o televiziune. Pe infopescar ma saturasem de ocume si MTX-uri. De-aia, vad ca se intampla si aici la fel.
Asa ca...Gabi1, cuvintele alea care tu le-ai scris dar care nu le intelegi sensul, ti se atribuie. :)

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Atat ati laudat englejii ca m-am hotarat sa-mi schimb echipamentul.
Am intrat la Nash pe site, sa-mi caut lansete. Cea mai tare, proiectata de mos Kevin himself cica e cea mai jmechera facuta de mos Nas ever, si nici nu costa 300 de lire ca alte surate englezesti si cica Terry Edmonds a aruncat nu mai putin de 160 de metri....cam cat un fl strategist din 3 bucati....
Despre placerea drilului nici o vorba, deaia nici nu le-am comandat.

Marius Vintila

DumiD scrie:Atat ati laudat englejii ca m-am hotarat sa-mi schimb echipamentul.
Am intrat la Nash pe site, sa-mi caut lansete. Cea mai tare, proiectata de mos Kevin himself cica e cea mai jmechera facuta de mos Nas ever, si nici nu costa 300 de lire ca alte surate englezesti si cica Terry Edmonds a aruncat nu mai putin de 160 de metri....cam cat un fl strategist din 3 bucati....
Despre placerea drilului nici o vorba, deaia nici nu le-am comandat.
Tot mai bun eu un MTX, nu? :))

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”