Si mie, domnul Vintila, imi place publicitatea agresiva. Care va este problema pana la urma ?Marius Vintila scrie:Da eu am MTX 14, ca idee, dar nu este singurul brand. Am Fox, Nash, Korda...etc....ati uitat ca aveti si voi in truse scule de la ei? Credeti ca am ceva de castigat de la firmele astea ca sa le fac reclama? "NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA." Aceasta este esenta problemei.Osiris scrie:
NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA. si caracterul anumitor persoane.
Aici trebuie sa intervina moderatorul si sa dea avertismente, daca lor li se permite sa faca "misto", caci doar la atat se pricep, de aici deviaza toate discutiile astea, din cauza acestor diversionisti, platiti sau nu sa faca asta.
In alta ordine de idei, am si putin mai mult drept pe acest forum "sa imi placa ceva", atat prin contributia cu sfaturi practice pentru pescari, acumulate pe rezultate dovedite in pescuit, cat si material, in sustinerea forumului. Dumneavoastra cu ce ati contribuit, ca sa vreti ceva in schimb ?
In cele 18 postari pe care le aveti pe acest forum (cam toate pe subiectul actual), cand ati fost atat de deranjat de mine !?

Sau care este dreptul dumneavoastra sa judecati pe acest forum, membrii vechi, care au contribuit cu multe aspecte in beneficiul forumului ? Ma refer la George acum, cu 8000 de postari, 10000 de interventii si inca pe atatea poze.
Pentru ca nu va place publicitatea agresiva ?
Am inteles !