Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de Dan Mitranescu »

Marius Vintila scrie:
Osiris scrie:
NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA. si caracterul anumitor persoane.
Aici trebuie sa intervina moderatorul si sa dea avertismente, daca lor li se permite sa faca "misto", caci doar la atat se pricep, de aici deviaza toate discutiile astea, din cauza acestor diversionisti, platiti sau nu sa faca asta.
Da eu am MTX 14, ca idee, dar nu este singurul brand. Am Fox, Nash, Korda...etc....ati uitat ca aveti si voi in truse scule de la ei? Credeti ca am ceva de castigat de la firmele astea ca sa le fac reclama? "NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA." Aceasta este esenta problemei.
Si mie, domnul Vintila, imi place publicitatea agresiva. Care va este problema pana la urma ?
In alta ordine de idei, am si putin mai mult drept pe acest forum "sa imi placa ceva", atat prin contributia cu sfaturi practice pentru pescari, acumulate pe rezultate dovedite in pescuit, cat si material, in sustinerea forumului. Dumneavoastra cu ce ati contribuit, ca sa vreti ceva in schimb ?

In cele 18 postari pe care le aveti pe acest forum (cam toate pe subiectul actual), cand ati fost atat de deranjat de mine !? :wink:
Sau care este dreptul dumneavoastra sa judecati pe acest forum, membrii vechi, care au contribuit cu multe aspecte in beneficiul forumului ? Ma refer la George acum, cu 8000 de postari, 10000 de interventii si inca pe atatea poze.
Pentru ca nu va place publicitatea agresiva ?
Am inteles ! :wink:
Ultima oară modificat Mar Mar 10, 2015 23:10 de către Dan Mitranescu, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Marius Vintila scrie:.........
Glume si satira de-asta acra pot conduce la o problema morala...intr-o tara eoropeana ar fi fost dat in judecata de toate firmele de profil.......
Ei uite asta eu nu pot s-o cred ca ar fi posibi ...sa te dea cineva in judecata ca i-ai scris numele gresit pe o palarie de paie ! La modul serios, chiar ati vedea intr-o sala de tribunal, un proces cu palariile de paie pe masa judecatorului ?... :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

gabi1 scrie:
Vreau sa intru pe forum si sa discut strict tehnic despre scule nu sa vad ca cineva isi pune o palarie de paie sa arate el ca toate firmele sunt de rah@t mai putin cea pe care o promoveaza el.
Ce sa discuti tehnic? poate pe www electronisti.ro sau despre cate un mic deal in Bazar, in rest ai refulari spontane in functie de cand te apuca. Apropo, Osiris e sosia ta sau sunteti frati de cruce?
Esti pe langa rau, frate!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Marius Vintila scrie:
gabi1 scrie:
Vreau sa intru pe forum si sa discut strict tehnic despre scule nu sa vad ca cineva isi pune o palarie de paie sa arate el ca toate firmele sunt de rah@t mai putin cea pe care o promoveaza el.
Ce sa discuti tehnic? poate pe www electronisti.ro sau despre cate un mic deal in Bazar, in rest ai refulari spontane in functie de cand te apuca. Apropo, Osiris e sosia ta sau sunteti frati de cruce?
Esti pe langa rau, frate!
frate!...circuite (dez)integrate!! :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Marius Vintila

Dan Mitranescu scrie:
Marius Vintila scrie:
Osiris scrie:
NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA. si caracterul anumitor persoane.
Aici trebuie sa intervina moderatorul si sa dea avertismente, daca lor li se permite sa faca "misto", caci doar la atat se pricep, de aici deviaza toate discutiile astea, din cauza acestor diversionisti, platiti sau nu sa faca asta.
Da eu am MTX 14, ca idee, dar nu este singurul brand. Am Fox, Nash, Korda...etc....ati uitat ca aveti si voi in truse scule de la ei? Credeti ca am ceva de castigat de la firmele astea ca sa le fac reclama? "NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA." Aceasta este esenta problemei.
Si mie, domnul Vintila, imi place publicitatea agresiva. Care va este problema pana la urma ?
In alta ordine de idei, am si putin mai mult drept pe acest forum "sa imi placa ceva", atat prin contributia cu sfaturi practice pentru pescari, acumulate pe rezultate dovedite in pescuit, cat si material, in sustinerea forumului. Dumneavoastra cu ce ati contribuit, ca sa vreti ceva in schimb ?

In cele 18 postari pe care le aveti pe acest forum (cam toate pe subiectul actual), cand ati fost atat de deranjat de mine !? :wink:
Sau care este dreptul dumneavoastra sa judecati pe acest forum, membrii vechi, care au contribuit cu multe aspecte in beneficiul forumului ? Ma refer la George acum, cu 8000 de postari, 10000 de interventii si inca pe atatea poze.
Pentru ca nu va place publicitatea agresiva ?
Am inteles ! :wink:
Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Propun infiintarea unei comisii care sa stabileasca
1. Cate topicuri care nu au treaba cu hakuyo a stricat DM
2. Cate topicuri hakuyo au stricat cei 10
3. De ce manelistii imbracati in treininguri adidas si incaltati in pantofi de lac d&g nu sunt respectati pe acest forum?

Marius Vintila

Ce sa discuti tehnic? poate pe www electronisti.ro sau despre cate un mic deal in Bazar, in rest ai refulari spontane in functie de cand te apuca. Apropo, Osiris e sosia ta sau sunteti frati de cruce?[/quote]
Esti pe langa rau, frate![/quote]
frate!...circuite (dez)integrate!! :lol: :lol:[/quote]

Ce glume de gradinita ai in program!

Marius Vintila

DumiD scrie:Propun infiintarea unei comisii care sa stabileasca
1. Cate topicuri care nu au treaba cu hakuyo a stricat DM
2. Cate topicuri hakuyo au stricat cei 10
3. De ce manelistii imbracati in treininguri adidas si incaltati in pantofi de lac d&g nu sunt respectati pe acest forum?
Ma mir ca ai invatzat sa numeri!

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

A luat foc ceva ?

PS. X-ulescu isi promoveaza produsele ,iar Y-ulescu nu.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.
Prezenta ta si a altora este un privilegiu, nu este o obligatie.Cand te plictisesti te poti da la fund...nu te retine nimeni. :wink: :)
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”