Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de gor965 »

Iar ati inceput cu misto-urile ... nu va vad bine ... basca, acum realizez ca muncesc pe gratis ! :twisted:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Unii sunt atat de discreti incat posteaza in topic-urile tehnice prin mp.

PS. George chiar daca nu esti platit , poate gasesti materialele de la casting-ul din weekend-ul trecut :wink:

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

gabi1 scrie:
Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.
Prezenta ta si a altora este un privilegiu, nu este o obligatie.Cand te plictisesti te poti da la fund...nu te retine nimeni. :wink: :)
Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

carbocalm scrie:Unii sunt atat de discreti incat posteaza in topic-urile tehnice prin mp.

PS. George chiar daca nu esti platit , poate gasesti materialele de la casting-ul din weekend-ul trecut :wink:
Si mai si anunta: ai mp!

Marius Vintila

Marius Vintila scrie:
gabi1 scrie:
Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.
Prezenta ta si a altora este un privilegiu, nu este o obligatie.Cand te plictisesti te poti da la fund...nu te retine nimeni. :wink: :)
Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem!
Avem 448 vizualizari, deocamdata....forumul e privilegiat ca ne are :))))

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

carbocalm scrie:Unii sunt atat de discreti incat posteaza in topic-urile tehnice prin mp.

Imi cer scuze ptr. off-topic ! :D
O sa caut ...am vazut cateva poze de la festivitate (facute cu telefonul) pe facebook . Ar trebui sa apara si altele .
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Marius Vintila scrie:.....
Ei ca sa vezi ... numarul asta de vizualizari, un topic tehnic il facea in cateva zile ...si ajungem la ce spuneam ...paine si circ ! :D
George Iorga
Imagine

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

gor965 scrie:

Imi cer scuze ptr. off-topic ! :D
O sa caut ...am vazut cateva poze de la festivitate (facute cu telefonul) pe facebook . Ar trebui sa apara si altele .
Nu este nici o problema off-topic-ul .Eu nu am cum sa inchid subiectul asa cum mi s-a intamplat mie. :)
Multumesc.Astept . Caut si nu am gasit decat pentru 2014.

Marius Vintila

gor965 scrie:
Marius Vintila scrie:.....
Ei ca sa vezi ... numarul asta de vizualizari, un topic tehnic il facea in cateva zile ...si ajungem la ce spuneam ...paine si circ ! :D
Bine domnule "Juvenal", numai ce spui tu e adevarat! Smileyface-ul ala de dupa, nu-ti ofera nici un indiciu despre intentia frazei?? De ce sa nu mai incerci o rautate gratuita!?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Marius Vintila scrie: Bine domnule "Juvenal", numai ce spui tu e adevarat! Smileyface-ul ala de dupa, nu-ti ofera nici un indiciu despre intentia frazei?? De ce sa nu mai incerci o rautate gratuita!?
Sincer, nu prea ma arde de smileface-ul ala...nr. de vizualizari era corect si era mare ptr. un topic de cateva ore vechime. Chestia asta imi spune mai mult decat ti-ai fi dorit sa-mi spuna intreaga fraza ! Acum ca tot am facut rating, mai stam sa ne balacarim sau pot sa ma duc sa-mi iau o prima bonus ?!
George Iorga
Imagine

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”