Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem!gabi1 scrie:Prezenta ta si a altora este un privilegiu, nu este o obligatie.Cand te plictisesti te poti da la fund...nu te retine nimeni.Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.![]()
Si mai si anunta: ai mp!carbocalm scrie:Unii sunt atat de discreti incat posteaza in topic-urile tehnice prin mp.
PS. George chiar daca nu esti platit , poate gasesti materialele de la casting-ul din weekend-ul trecut
Avem 448 vizualizari, deocamdata....forumul e privilegiat ca ne areMarius Vintila scrie:Privilegiat este forumul ca are utilizatori. Prezenta mea pe forum este din necesitatea de a invata ceva, nu de a schimba pareri cu oameni care doar jignesc. Ma scuzati, maria voastra, ca-mi permit sa intru sa-mi spun parerea. Intelegi gresit, nu eu sunt privilegiat, puteam sa aleg un alt forum, da?...sa ne intelegem!gabi1 scrie:Prezenta ta si a altora este un privilegiu, nu este o obligatie.Cand te plictisesti te poti da la fund...nu te retine nimeni.Atunci schimbati numele forumului in Dan Mitranescu forum, sa stiu sa caut alte forumuri in care sa merite sa postez. Deja ma saturasem pe infopescar de Hakuyo, acum trebuie sa suport si pe Carpmania.![]()
Imi cer scuze ptr. off-topic !carbocalm scrie:Unii sunt atat de discreti incat posteaza in topic-urile tehnice prin mp.
PS. George chiar daca nu esti platit , poate gasesti materialele de la casting-ul din weekend-ul trecut
Ei ca sa vezi ... numarul asta de vizualizari, un topic tehnic il facea in cateva zile ...si ajungem la ce spuneam ...paine si circ !Marius Vintila scrie:.....
Avem 448 vizualizari, deocamdata....forumul e privilegiat ca ne are)))
Nu este nici o problema off-topic-ul .Eu nu am cum sa inchid subiectul asa cum mi s-a intamplat mie.gor965 scrie:Imi cer scuze ptr. off-topic !carbocalm scrie:Unii sunt atat de discreti incat posteaza in topic-urile tehnice prin mp.
PS. George chiar daca nu esti platit , poate gasesti materialele de la casting-ul din weekend-ul trecut![]()
O sa caut ...am vazut cateva poze de la festivitate (facute cu telefonul) pe facebook . Ar trebui sa apara si altele .
Bine domnule "Juvenal", numai ce spui tu e adevarat! Smileyface-ul ala de dupa, nu-ti ofera nici un indiciu despre intentia frazei?? De ce sa nu mai incerci o rautate gratuita!?gor965 scrie:Ei ca sa vezi ... numarul asta de vizualizari, un topic tehnic il facea in cateva zile ...si ajungem la ce spuneam ...paine si circ !Marius Vintila scrie:.....
Avem 448 vizualizari, deocamdata....forumul e privilegiat ca ne are)))
Sincer, nu prea ma arde de smileface-ul ala...nr. de vizualizari era corect si era mare ptr. un topic de cateva ore vechime. Chestia asta imi spune mai mult decat ti-ai fi dorit sa-mi spuna intreaga fraza ! Acum ca tot am facut rating, mai stam sa ne balacarim sau pot sa ma duc sa-mi iau o prima bonus ?!Marius Vintila scrie: Bine domnule "Juvenal", numai ce spui tu e adevarat! Smileyface-ul ala de dupa, nu-ti ofera nici un indiciu despre intentia frazei?? De ce sa nu mai incerci o rautate gratuita!?