Shimano a castigat prin neparticipare!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Shimano a castigat prin neparticipare!

Mesaj de gor965 »

Osiris scrie:Si asa..... zeii (moderatori sau admini) acestor forumuri lasa libera exprimare cu un mare pumn in gura.
Nu credeam ca termenul "lingau sau pupincurist" este un termen atat de jignitor, fata de altele mult mai grave .... tipul (gen) acela cu morti, familii, mame, etc., etc. (caci limba ramana este cea mai bogata cand vine vorba de expresii vulgare si jigniri)
Se pare ca am (ati) trait degeaba 25 de ani in asa zisa democratie, nu se vede absolut nimic, libertatea cuvantului este la mana oricarui moderator sau administrator.......
Trebuie sa intelegi o chestie ... pumnul in gura de care vorbesti nu exista! In momentul in care dintr-o dicutie cat de cat normala, argumentata pana la un punct, am ajuns la jigniri (dupa postarea care ti-a fost editata au aparut altele mai rele si le-am sters) nu prea mai ai ce face ... ori inchizi topicul ori stergi tot, ptr. ca in mod sigur ajungi la injurii, cu mortii si familii , mame, etc.!
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Osiris scrie:
gor965 scrie:
viper28 scrie:...... Acum daca cineva recomanda Shimano sau orice alta firma ......
Uite o chestie oarecum ciudata ... cum de au disparut din discutii celelalte firme ... Sert, Prowess, Prologic, Cormoran, Daiwa, Maver, Chub, Century, Harrison, Greys, Fox, Nash, KKarp, Anaconda, JRC, etc. ? :?
Pai daca Mitranescu & co. (simpatizantii), indreapta toata discutia spre hakuyo, nu poti sa vorbesti despre alta firma, ca deh... "e" scumpe si proaste.
Pai nu, una e sa deturnezi un subiect, alta e sa nu mai vezi nimic la comparatie decat Shimano si Hakuyo ...unde-s celelalte firme cand vine vorba de lansete ? Ai mai vazut pe cineva sa intrebe de Harrison, de Greys, cum erau alta data ?
George Iorga
Imagine

Marius Vintila

Mesaj de Marius Vintila »

gor965 scrie:
Marius Vintila scrie:........Si nu mai decide sa inchizi un topic sau un cont doar ptr ca el nu serveste un interes sau altul. Era o discutile libera, ori unii dintre noi nu s-a obijnuit cu o astfel de libertate in care fiecare sa exprime ce are de spus, sa comenteze si sa combata, ori dicutia deranja din punctul de vedere al unora care pierd si care au un interes ca aceasta discutie sa dispara.
Mai nene, (nene o forma de respect) topicul o luase razna, lumea incepuse sa se balacareasca, sa se jigneasca ... pai eu sunt prostu' vostru sa stau cu ochii toata ziua in monitor si sa va editez mizeriile ?! Am avertizat ca daca mai apar jigniri inchid topicul si m-am tinut de cuvant ! De cele mai multe ori, cand inchizi o polemica de-asta, apar nemultumitii care n-au apucat sa dea cu r@hat suficient in adversari ! Daca le dai voie la treaba asta, apar nemultumitii care spun ca sit-ul incurajaza discutiile astea de prost gust ! Cum o dai, moderatorii si staff-ul sit-ului sunt de vina ! Coane (tot o exprimare de bun simt este) cand o-i sta dumneata cat stau eu cu capul in monitor, sa faci cum crezi de cuvinta si sa-ti permiti sa tragi de urechi pe cine vrei ... cat timp n-ai vazut cum ajunsese sa se posteze in numele libertatii de exprimare de care pomenesti, stai linistit si nu ma acuza aiurea !
Este treaba ta sa faci asta, pentru asta esti platit....nu te mai plage ca femeia (mai nene)! Daca am un punct de vedere se numeste ca dau cu rahat? Se numeste democratie, libertate, drepurile omunui, suna cunoscut???? "Coane" sa ii spui cui iti permite, deocamdata tu castigi bani sa faci ce faci, nu te-am pus eu sa ma suporti si nu te-am pus eu sa vorbesti neintrebat in discutii care nu au legatura cu tine.
"Cum o dai, moderatorii si staff-ul sit-ului sunt de vina !" Treaba ta este sa moderezi, sa nu se vorbeasca urat, sa nu se jigneasca interlocutorii si sa te dai cu pareri avizate asupra unor probleme tehnice in pescuit, nu sa mi te plangi mie pe umar ca ai tu sentimentul persecutiei dupa ce ti se raspunde. De cand un moderator ajunge sa-si permita sa mi se adreseze mie sau altuia cu "coane", "mai nene" si sa-mi spuna ca dau cu rahat? Cum iti permiti, tu entitate suprema, sa vorbesti asa cu mine? Ma cunosti de undeva? Am facut impreuna armata, facultatile si am mancat din aceeasi oala? Am fost la curve impreuna? NU! Deci nu-ti permit! Te-am respectat pentru ca muncesti, respecta-ti munca! Nu ai voie sa iei partea cuiva....esti moderator, fi impartial! Ce Mitranescu nu mai poate lua o palma pe strada de tine?

viper28

Mesaj de viper28 »

gor965 scrie:
viper28 scrie:...... Acum daca cineva recomanda Shimano sau orice alta firma ......
Uite o chestie oarecum ciudata ... cum de au disparut din discutii celelalte firme ... Sert, Prowess, Prologic, Cormoran, Daiwa, Maver, Chub, Century, Harrison, Greys, Fox, Nash, KKarp, Anaconda, JRC, etc. ? :?
Am facut referire la Shimano pentru ca asa era denumit topicul. Am avut lansete de la Chub - foarte bune, dar cam "moi". Folosesc carlige de la Gardner si Owner, line aligner de la Cormoran, fire mono de la PLine si fire de monturi de la Sufix, antitangle de la Dan, inaintas de la Dan, senzori de la Dan, rodpod de la Dan, mulinete si lansete shimano, spod Maver (urmeaza sa fie schimbat cu Baracuda Competition) cort si scaun Senzor, pat Fullbreack de la Caperlan. Nu am enumerat toate astea sa ma laud, ci doar sa arat ca folosesc ce cred eu ca este mai bun in bugetul de care dispun.

Marius Vintila

gabi1 scrie:Mariusica,
Daca te consideri vreun etalon moral sau filozof esti in eroare, nu te recomanda nimic(varsta/mapa profesionala).
Daca ti-ai propus doar sa canti ondulat ai pierdut si acest tren, "Floarea din gradina" si Marioara Murarescu sunt istorie.
Mai exerseaza in Bazar sa-ti termini ucenicia...
Aveti sensibilitati si angoase de domnisoare de pension, parol!!
Nici pe tine nu te recomanda nimic. Apropos, eu nu am nevoie sa ma recomande nimic pentru o persoana ca tine. Nu ma recomand in fatza unui oarecare. Ce varsta am, ce mapa profesionala am? Nu ai tu cum sa ma ajungi la acest capitol. Du-te si pescuieste, nu te mai baga in seama ca OB-ul! De mistouri e bun orice tzaran!

Osiris

Mesaj de Osiris »

gor965 scrie:Pai nu, una e sa deturnezi un subiect, alta e sa nu mai vezi nimic la comparatie decat Shimano si Hakuyo ...unde-s celelalte firme cand vine vorba de lansete ? Ai mai vazut pe cineva sa intrebe de Harrison, de Greys, cum erau alta data ?
Aici "unii nu intelege", ca majoritatea oamenilor care navigheaza pe acest forum se tot lovesc de aceasta "mare firma" hakuyo. Unde deschizi lanseta hakuyo Mtx, e cea mai tare, mulineta hakuyo, e ce mai tare, NU CONTEST ACEST LUCRU, poate este mai buna si decat un Century, cine stie...

NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA. si caracterul anumitor persoane.
Aici trebuie sa intervina moderatorul si sa dea avertismente, daca lor li se permite sa faca "misto", caci doar la atat se pricep, de aici deviaza toate discutiile astea, din cauza acestor diversionisti, platiti sau nu sa faca asta.
Ultima oară modificat Mar Mar 10, 2015 22:27 de către Osiris, modificat de 3 ori în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Marius Vintila scrie:
Este treaba ta sa faci asta, pentru asta esti platit....nu te mai plage ca femeia (mai nene)! Daca am un punct de vedere se numeste ca dau cu rahat? Se numeste democratie, libertate, drepurile omunui, suna cunoscut???? "Coane" sa ii spui cui iti permite, deocamdata tu castigi bani sa faci ce faci, nu te-am pus eu sa ma suporti si nu te-am pus eu sa vorbesti neintrebat in discutii care nu au legatura cu tine.
"Cum o dai, moderatorii si staff-ul sit-ului sunt de vina !" Treaba ta este sa moderezi, sa nu se vorbeasca urat, sa nu se jigneasca interlocutorii si sa te dai cu pareri avizate asupra unor probleme tehnice in pescuit, nu sa mi te plangi mie pe umar ca ai tu sentimentul persecutiei dupa ce ti se raspunde. De cand un moderator ajunge sa-si permita sa mi se adreseze mie sau altuia cu "coane", "mai nene" si sa-mi spuna ca dau cu rahat? Cum iti permiti, tu entitate suprema, sa vorbesti asa cu mine? Ma cunosti de undeva? Am facut impreuna armata, facultatile si am mancat din aceeasi oala? Am fost la curve impreuna? NU! Deci nu-ti permit! Te-am respectat pentru ca muncesti, respecta-ti munca! Nu ai voie sa iei partea cuiva....esti moderator, fi impartial! Ce Mitranescu nu mai poate lua o palma pe strada de tine?
Uite care-i problema domnule, eu nu te-am jignit cu nimic si am impresia ca ma crezi angajatul dumitale ! Nu sunt nici angajatul forumului asa ca nu te mai agita prea tare in ceeace ma priveste ! Cauta in dictionar si vezi ce inseamna Nene si Coane ... la mine in zona asa se vorbeste si sunt forme de respect ! Regret ca sunt moderator ...dupa cum m-i te adresezi, ti-as fi aratat ce inseamna un dialog intre doi mitocani !
George Iorga
Imagine

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

george este ultima persoana de care ar trebui sa te iei, este una dintre persoanele care cunoaste cat de cat personajele de pe acest forum si are destule cunostinte atat despre pescuit, scule de pescuit cat si despre moderat, din cate il cunosc eu, omul asta are mult prea mult bun simt ;)
ImagineImagine
BÂZ

Marius Vintila

Osiris scrie:
NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA. si caracterul anumitor persoane.
Aici trebuie sa intervina moderatorul si sa dea avertismente, daca lor li se permite sa faca "misto", caci doar la atat se pricep, de aici deviaza toate discutiile astea, din cauza acestor diversionisti, platiti sau nu sa faca asta.
Da eu am MTX 14, ca idee, dar nu este singurul brand. Am Fox, Nash, Korda...etc....ati uitat ca aveti si voi in truse scule de la ei? Credeti ca am ceva de castigat de la firmele astea ca sa le fac reclama? "NE DERANJEAZA PUBLICITATEA AGRESIVA." Aceasta este esenta problemei.

Marius Vintila

gor965 scrie:
Marius Vintila scrie:
Uite care-i problema domnule, eu nu te-am jignit cu nimic si am impresia ca ma crezi angajatul dumitale ! Nu sunt nici angajatul forumului asa ca nu te mai agita prea tare in ceeace ma priveste ! Cauta in dictionar si vezi ce inseamna Nene si Coane ... la mine in zona asa se vorbeste si sunt forme de respect ! Regret ca sunt moderator ...dupa cum m-i te adresezi, ti-as fi aratat ce inseamna un dialog intre doi mitocani !
Forma de respect? Incearca psihologii de-astea pasiv-agresive cu cine iti permite. Nu, nu esti angajatul meu, dar atata timp cat te dai moderator sau Admin si o faci pe bani, nu te mai plange aiurea!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”