Eu incerc de fiecare data sa-ti explic cat mai clar lucrurile si nu reusesc. Ca raspuns continui sa ma trimiti intr-o anumita lumina ...nicuB scrie:
ok, ori nu vrei sa-ti amintesti ce ai scris..........ori nu vrei.
si nu, nu am o problema cu copiatul, ai inteles gresit sau nu am fost eu foarte clar. am spus ca am o problema cu faptul ca iti promovezi produsele denigrand brandurile premium, pe care le-ai copiat, de la care te-ai inspirat, etc.
si faptul ca ai facut o copie (nereusita din cate inteleg) a unui rod pod pe care acum il balacaresti, nu face decat sa demonstreze ce am spus eu. daca iti reusea copia spuneai ca e mai buna ca originalul, nu-i asa?
legat de lansete, este strict o parere proprie, nu cred ca ai inovat ceva la ele. cel mai probabil ai primit o lanseta echipata de chinezi cum i-a dus mintea si tu ai pus lucrurile la locul lor. acelasi lucru l-au facut si niste prieteni de-ai mei care isi fac lansetele in China.
n-am de gand sa port o polemica la nesfarsit cu tine. te comporti si iti promovezi produsele cum crezi de cuviinta. in functie de asta poti castiga sau poti pierde clienti.
pe acest forum bantuia un personaj agresiv in limbaj, care sarea la gatul tuturor celor care nu lesinau de admiratie la adresa baltii lui. incet-incet il ajungi din urma........
Rodpod ul ala de care amintesti a fost adus fara ca eu sa stiu. Dong nu primeste informatii numai de la mine. L-a gasit ieftin in China si l-a adus prin prisma pretului, corelata cu numele.
Daca era dupa mine, nu il aduceam niciodata ( si nu din principii morale, pe care nu nu le vad in conjunctura "copiat produse" in 2015 ) , cum daca era dupa mine nu foloseam nici originalul niciodata, pentru ca balangane. Copia este reusita, ... daca este copie. ( anumite stocuri nevandute se rebranduiesc

Asa cum spun despre unele produse ale mele ca nu imi plac , la fel spun si despre alte produse. Ce treaba au brandurile in asta ? Sau tot ce apare acolo este impecabil?
Nu pot sa am o parere de pescar in discutiile de pe forum , ca totul merge direct catre comercial.
Am sa-mi fac si eu un alt cont sa postez sub anonimat, ca poate asa este mai bine. Sunt cei 10 care se leaga in permanenta de H... fara nimic concret si nu le spune nimeni nimic. Eu nu am voie sa spun despre cineva ceva, ca gata , sunt imoral si arogant.
Problema nu este ca "spun", ca sunt multi cei care "spun".Partea nasoala este ca nu stiu ce am facut, ca are lumea incredere in mine. Ca daca nu era asa si toata lumea isi da seama ca sunt "un mincinos, ipocrit si grandoman

E