Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de Dan Mitranescu »

Claudiu Cutus scrie:Pe mine nu m-au inventat englezii, pur si simplu am fost nemultumit de majoritate produselor hakuyo cumparate. La capitolul servicii nu am ce reprosa.
Ce te-a nemultumit Claudiu si ce ai gasit mai bun raport calitate/ pret ?
Concret ?
Cate sau ce produse ai folosit de la Hakuyo ?

P.S. in afara de treaba cu schimbatul uleiului si al cauciucurilor, cu ce te-am mai suparat ? :wink: Chiar crezi tu ca ti-am afectat vanzarile, ca sa postezi si tu pe toate topicurile, incercand sa-mi faci acelasi lucru ?

carbocalm

Mesaj de carbocalm »

Claudiu Cutus scrie:In anii 80 (ca sa nu ma duc mai in spate) adica acum 35 de ani pescuitul la crap in anglia era cam unde este acum lasand la o parte cativa metrii, si tu vi sa zici ca niste granule mai mari de malai in mamaliga e inovatie..... Ma pusca rasul, poate imbunatatire a mamaligii vechi de cand lumea. Si ma opresc aici din respect pentru domnul mitranescu (chiar daca nu avem aceasi viziune), in schimb catelusii lui ......... sunteti jalnici.
P.S. @ dumid : ham ham
Claudiu , te rog sa vizitezi magazinele mari de profil si fa o vizita si la Dan Mitranescu la magazin sa vezi cum esti tratat.
Dan are sustinatori pentru ca spre deosebire de altii are si "manual de utilizare" la produsele pe care le comercializeaza.
Nu vinde produse de genul "boilies-ul nostru cu ingrediente secrete care prinde pe orice balta "

Ii voi sustine pentru ca m-a convins dupa 3-4 ani in care sfaturile si produsele lui m-au ajutat sa pescuiesc mai bine.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Nu am nimic cu dumneavoastra personal, ca pescar aveti valoare si din relatia cu magazinul nu am ce reprosa, ce nu imi place va spun sincer sunt catelusii care intervin in orice discutie aiurea numai de dragul de a vorbii urat de tot ce nu inseamna hakuyo. De aici si comenturile mele.
Legat de produsele hakuyo pe care le-am folosit : senzorii - nemultumit ( 2 seturi schimbate in garantie intr-o saptamana al treilea vandut)
mtx14 - nu imi place (nu am spus niciodata ca e o lanseta rea dar mie personal nu imi place, gusturile nu se discuta, dar nici nu spun de cine are ca e nu stiu cum)

swingerii - jale

plumbii - sare vopseaua, etc

accesorii monturi - nu imi plac (parere personala)

plasa solubila - nota 10 (o folosesc si acum)

fir (inaintas textil) - ok, merita banii

monofilament - inca nu l-am folosit (o sa va spun)
Deci in concluzie nu am nimic personal cu dumneavoastra sau magazinul ci doar cu abordarea si ponegrirea fara rost a catorva lucruri fara care azi nu ati fi existat (in pescuit) iar de catelusi ma repet, sunt penibili. Chiar nu hakuyo da ora exacta in pescuit si cel mi urat e ca strica toate topicurile exact aceleasi persoane, daca ar fi atatea sute de pescari extaziati de marca hakuyo s-ar vedea in topicuri.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Fix aceleasi persoane se regasesc si in tabara anti hakuyo. Nici aici nu intervin altele. Numarul este aproximativ egal si teoretic , prin multitudinea de branduri, trebuiau sa fie mult mai multi. :wink:
"catelusi" nu exista in nicio tabara.

Plumbii nu sunt Hakuyo, eu ii fac. Sunt singurii plumbi din piata vopsiti electrostatic si acesta este cel mai rezistent mod de aplicare al vopselei.
Am sa fac si un filmulet in acest sens.
Profit de discutie si RECUNOSC ca aici am COPIAT culoarea de la Fox. :) Forma nu eu am copiat-o.
Atat timp cat ii folosesc peste jumatate din pescarii de competitie, cat au iesit Campioni Mondiali cu Energy si Vicecampioni Mondiali cu echipa Bulgariei, pentru mine satisfactia este suficienta ca sa mai conteze profitul. :D
La restul nu mai zic nimic, ca numai de astia ma durea sufletul. :D

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Claudiu Cutus scrie: in schimb catelusii lui ......... sunteti jalnici.
P.S. @ dumid : ham ham
imi pare rau, tin cu steaua. si daca-mi citesti atent comentariile o sa constati ca nu prea recomand scule, hakuyo sau alta alta marca, la fel de des cum recomanzi tu a nu se cumpara hakuyo. dar cand va vad cum va ofticati, tu si inca cativa ca tine, mai ca-mi vine sa intervin pe orice topic si sa recomand hakuyo, fl sau baracuda.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

ionut72 scrie: Lanseta, mulineta, firele,
sunt inovatii DAM, de la mulineta cu tambur fix, la lansete din carbon sau fire sintetice. mai lasati-o dracu' cu englejii astia, ca n-au inventat ei apa calda

dar ai dreptate..au inventat si englezii ceva: salteaua de primire, sacul de uscat boiliesuri, gentuta pentru plumbi...numai lucruri indispensabile....

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Baieti,
Iesiti la pescuit!
C. S. PELICANUL

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Eu nu recomand sa nu cumpere hakuyo, in general nu recomand la nimeni sa cumpere ceva sau nu, pur si simplu m-am rezumat la experienta mea legata de aceste produse. Iar unele replici poate mai dure le-am avut doar la adresa "ridicarea in slavi" a unor produse maxim mediocre (mai putin lansetele in disciplina casting) din partea unora care se vede ca nu au nici o experienta sau a nesimtitilor indiferent de vechimea in acest sport.

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

razvan u. scrie:Baieti,
Iesiti la pescuit!
Ai mare dreptate, in 2-3 saptamani sa vezi cum se linistesc apele :)))))

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Dan Mitranescu scrie:
ionut72 scrie:........

Apoi, precum mai spuneam si cu alte ocazii, nu toti clientii sunt la fel. Unii prefera un raport pret/calitate cat mai bun, altii prefera un pret cat mai mic in dauna calitatii, altii viceversa.
Ce vreau eu, este sa ma inveti cum pot sa ma adresez unora , fara sa ii deranjez pe ceilalti ? ( 10 la numar :D )
Imi dai 15% din profitul anual? :D

Pai, fix cei 10 ar trebui sa te intereseze in primul rand! :wink:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”