Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
tecsi78
Puncte: 0

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de tecsi78 »

Dan Mitranescu scrie:
tecsi78 scrie: Raspunde-ti la doua intrebari:

1. ai interes comercial in discutia de pe acest topic?
2. daca, cumva, raspunsul este "da", mai poti fi 100% obiectiv?
Singurul meu interes si singura calitate cu care am reusit in afacerea asta este ... sa nu am interese comerciale.
Stiu ca totul totul vine de la sine cand nu faci compromisuri.

Multumesc pentru aprecierile din pescuit. Pacat ca nu ma intelegi si ca om . Asta din cauza faptului ca unele comentarii ale mele, despre anumite produse, nu se potrivesc cu alegerile tale, iar subconstientul acum iti ataca visele. Cu altceva nu ti-am gresit si sper ca vei intelege vreodata ca nu a fost cu intentie sau directie, sunt numai parerile mele, pe principiile pe care merg in recomandarile pe care le fac, principiii care nici peste ani buni nu imi vor aduce acuze ca am pacalit pe cineva de dragul banilor.
Asa cum gandesc pentru mine, asa o spun si mai departe.
Comentariul acesta difera cu mult de cel dinainte, este si motivul pentru care scriu, chiar daca am spus ca n-o voi mai face, pe acest subiect. Recunosti?

Pace si fire-ntinse, vine primavara! :D

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

tecsi78 scrie:
Comentariul acesta difera cu mult de cel dinainte, este si motivul pentru care scriu, chiar daca am spus ca n-o voi mai face, pe acest subiect. Recunosti?

Pace si fire-ntinse, vine primavara! :D
Toate au fost la fel, dar internetul sau viteza in exprimare, ne mai induce poate in eroare.
Felul libertin in care ma exprim cu prietenii sau cu apropiatii, corelat cu pozitia mea pe acest forum, pe care il consider prieten, atat print timpul de cand suntem impreuna, cat si prin numarul celor pe care i-am cunoscut aici, poate ca a dus la un defect si poate ca sunt interpretat gresit de cei pe care eu ii consider apropiati, iar ei ma considera un strain.
Am sa fiu mai atent pe viitor.

P.S. Daca consideri ca pot sa te ajut vreodata cu ceva, sa nu eziti sa-mi spui. Mai mult nu ma duce capul sa fac ceva, prin care sa ma intelegi cum sunt ca om .

Liviu OD

Mesaj de Liviu OD »

Buna seara ,
Recomandare mea este sa faceti schimb de numere de telefon:). Ce zici ,,Bruce''?

nicudinescu

Mesaj de nicudinescu »

Parerea mea este sa te gandesti la calitate pret si o sa inchlini catre Hakuyo,eu unul le recomand. :wink:

pokemonu
pescar de competitie

Mesaj de pokemonu »

Nu vreau sa deranjez pe nimeni și mă bag și eu în seama aiurea.
Dacă vb de Hakuyo nou, ceva mai scump gen mtx14, prefer un beastmaster sau speedmaster sh oricand.....dar dacă vb de un sh la un preț bun, ceva mai ok decât un mtx 12 de 3.90 cu inel de 50 pana în 150 Ron nu găsești. Lansetele alea sunt practic indestructibile. ....și cred ca pana la urma, după ce mai încerc câteva zeci de modele...cred ca tot la mtx12 raman, un set sh sau, cireașa de pe tort, Hakuyo Pro Royale, un model mai discret, dar cu adevarat special :razz:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
"Când ești mort, nu știi că ești mort. Pentru ceilalti e trist. La fel și când ești prost..." Philippe Geluck

Mihai Manea

Mesaj de Mihai Manea »

Pentru persoana care a deschis acest topic,recomand mtx 14 si td 6000.Va adresez o intrebare,celor care au criticat ironic la adresa acestor lansete si mulinete care se ambitioneaza Dan Mitranescu sa le bage pe gat mereu,dupa parerea unoara care au ceva personal cu el.O simpla intrebare am pentru cei care sunt dezamagiti de produsule hakuyo.Cand expira garantia produselor shimano,cata intelegere gasiti in magazinele de unde ati cumparat,fata de magazinul lui Dan Mitranescu ?
Nume utilizator schimbat din Juni77

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

2. daca, cumva, raspunsul este "da", mai poti fi 100% obiectiv?
Eu zic ca, daca nu e idiot sadea (si, in opinia mea, Dan e departe de asa ceva), un comerciant e obiectiv cand se apuca si face o recomandare a cate unui produs. Adica o face din experienta (a lui sau, cel putin, a unor clienti ai lui).

Sau, altfel spus, tu, daca ti-ai deschide un magazin de pescuit si te-ai apuca sa lauzi toate "janghinele", cam cat crezi ca ar dura pana la faliment? :D :D

Ceea ce e deranjant la Dan, cel putin in ultima vreme (si i-o spun cu toata simpatia), e ca pare ca a uitat ca, fara englezi, inovatia si cercetarea firmelor englezesti, noi nu discutam acum de carpfishing. Ma rog, asta e insa o strategie a lui care, daca e buna sau gresita, se va vedea in bilantul contabil. :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

ionut72 scrie: Ceea ce e deranjant la Dan, cel putin in ultima vreme (si i-o spun cu toata simpatia), e ca pare ca a uitat ca, fara englezi, inovatia si cercetarea firmelor englezesti, noi nu discutam acum de carpfishing. Ma rog, asta e insa o strategie a lui care, daca e buna sau gresita, se va vedea in bilantul contabil. :D
Inovatia si cercetarea firmelor englezesti, nu stiu cat a fost facuta catre bugetul pescarilor si cata in interesul profitului.
Inovatia mea ( mai mult inventie ca nu am auzit de nimeni sa o faca pana acum ) , a fost sa ii iau pe stanga :D . Cat a dus asta la economii in partea pescarilor si cat profit am scos eu, poate sa compare orcine cu procentul de mai sus. Sunt convins ca prin recomandarile mele a scazut nivelul carpfishing-ului de la noi. :roll: Oare ?

Cati pescari buni, fara mari posibilitati financiare, au ramas in fenomen, pentru ca au aflat ca se poate pescui la nivel maxim si cu echipament permisibil ca pret ?
Am multe exemple, care au aratat ca se poate prinde foarte mult , fara nicio informatie de afara.
Daca "nivelul carpfishing-ului" se refera strict la sumele ce trec prin magazinele de pescuit, atunci imi asum toata vina.

Legat de partea morala.
Cand pescuiam eu si cand am inceput aceasta afacere, nu stiam nimic de afara. In afara de mamaliga invelita in ziar, viermi, rame si monturi cu minimum 3 ace , nu se vindea altceva pe la noi.
"Inovatorii" de afara au inceput sa apara. "Argesul", "Avatul", sau "mecanica fina" nu erau bune si ce urat era pescuitul pe vremea aia si ce frumos este acum ! :wink:

Odata cu "inovatiile" de afara au inceput sa apara si manglelile aferente, pe care normal ca le-am inghitit si eu. Le-am dat bani multi pentru pentru asta. La 18 ani am zugravit o casa pentru a-mi cumpara 6 mulinete. Aveau un rulment si lagare din plastic. Intr-un an au fost gata. Argesurile erau date deja ...
Si multe altele. Le-am bagat la cap.

Asa cum am sesizat "disperarea" cu care plecam la pescuit, atat eu cat si toti prietenii tatalui meu, cu care mergeam frecvent , la fel am sesizat starea pe care o simt atunci cand imi dau seama ca sunt pacalit. Tinand cont de aceste doua aspecte mi-am cladit afacerea. Ca este profitabil sau nu, inca nu am timp de socoteli, dar legat de moralitate , merg pana in panzele albe cu asta.
M-au gasit aici, stiu sa apar asta, iar ei stiu ca pot. :wink:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Juni77 scrie:Pentru persoana care a deschis acest topic,recomand mtx 14 si td 6000.Va adresez o intrebare,celor care au criticat ironic la adresa acestor lansete si mulinete care se ambitioneaza Dan Mitranescu sa le bage pe gat mereu,dupa parerea unoara care au ceva personal cu el.O simpla intrebare am pentru cei care sunt dezamagiti de produsule hakuyo.Cand expira garantia produselor shimano,cata intelegere gasiti in magazinele de unde ati cumparat,fata de magazinul lui Dan Mitranescu ?
Nu am nimic cu Hakuyo, Dan stie treaba asta, dar calitatile unei lansete sau mulinete(acestea fiind vazute de fiecare mai mult sau mai putin obiectiv) nu au treaba cu service-ul post garantie ! :wink:

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Liviu OD scrie:Buna seara ,
Recomandare mea este sa faceti schimb de numere de telefon:). Ce zici ,,Bruce''?
:)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”