Shimano sau Hakuyo

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: Shimano sau Hakuyo

Mesaj de ionut72 »

Inovatia si cercetarea firmelor englezesti, nu stiu cat a fost facuta catre bugetul pescarilor si cata in interesul profitului.
Bineinteles ca in interesul profitului! Hai sa uitam de erorile marxiste, cu "munca din constiinta" si "binele intregului popor" (pescaresc) :) Asta-i frumusetea pietei: tandemul profit-pierdere/faliment decide cine a avut dreptate (in a servi interesele si dorintele cumparatorilor) si cine nu. Profitul e scopul. Mijlocul prin care se ajunge la profit (in cazul relatiilor de piata) e satisfactia consumatorilor si determinarea acestora de a cumpara. Cand nu se intampla asta apare pierderea si falimentul, adica piata spune respectivului antreprenor: ba, esti pe un drum gresit, risipesti resurse, da-te la o parte si lasa locul altuia care anticipeaza mai bine ce vor clientii!

Apoi, precum mai spuneam si cu alte ocazii, nu toti clientii sunt la fel. Unii prefera un raport pret/calitate cat mai bun, altii prefera un pret cat mai mic in dauna calitatii, altii viceversa.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de Dan Mitranescu »

Neamtul scrie:
Juni77 scrie:Pentru persoana care a deschis acest topic,recomand mtx 14 si td 6000.Va adresez o intrebare,celor care au criticat ironic la adresa acestor lansete si mulinete care se ambitioneaza Dan Mitranescu sa le bage pe gat mereu,dupa parerea unoara care au ceva personal cu el.O simpla intrebare am pentru cei care sunt dezamagiti de produsule hakuyo.Cand expira garantia produselor shimano,cata intelegere gasiti in magazinele de unde ati cumparat,fata de magazinul lui Dan Mitranescu ?
Nu am nimic cu Hakuyo, Dan stie treaba asta, dar calitatile unei lansete sau mulinete(acestea fiind vazute de fiecare mai mult sau mai putin obiectiv) nu au treaba cu service-ul post garantie ! :wink:
Service-ul post garantie este strict legata de obrazul fiecaruia.
Cine are obraz "dupa" ( post garantie ) , inevitabil trebuie sa aiba si "inainte" ( calitate produs ). Fara asta este multa munca.
Invers este discutabil.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

care-s inovatiile facute de englezi si de pe urma carora profita Mitranescu, Ionut, ca eu chiar nu le vad? A facut Danny Fairbrass momitoare mv2 rasucite si a venit Mitranescu si le-a furat, au facut free spirit la recomandarile lui Hutchinson mtx14 si le-a copiat Mitranescu? Sau poate Mike Willmott a fost primul care a pus spartura de porumb si seminte in mamaliga si Mitranescu a furat ideea....

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

care-s inovatiile facute de englezi si de pe urma carora profita Mitranescu, Ionut, ca eu chiar nu le vad?
Lanseta, mulineta, firele, carligele, plumbii, firul de par, boilies-ul, bagajeria, produsele de camping, salteaua de receptie, de cantarire, minciogul, sacul de pastrare, cobra, spombul, catapulta, avertizorii, pichetii, rod-pod-ul etc? Sau crezi ca astea au aparut prin generatie spontanee? :D :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

DumiD scrie:care-s inovatiile facute de englezi si de pe urma carora profita Mitranescu, Ionut, ca eu chiar nu le vad? A facut Danny Fairbrass momitoare mv2 rasucite si a venit Mitranescu si le-a furat, au facut free spirit la recomandarile lui Hutchinson mtx14 si le-a copiat Mitranescu? Sau poate Mike Willmott a fost primul care a pus spartura de porumb si seminte in mamaliga si Mitranescu a furat ideea....
Din start iti spun ca nu fac apologie englezilor pentru ca ei au inventat si fotbalul dar.... In schimb nu te supara dar viziunea ta are un unghi foarte ingust, atat a facut mitranescu, restul.......... oare cine? Pescuitul la crap e made in england si asa o sa ramana de la firul de par la boilies, de la ingrediente la echipamente si pot continua pana maine.

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:........

Apoi, precum mai spuneam si cu alte ocazii, nu toti clientii sunt la fel. Unii prefera un raport pret/calitate cat mai bun, altii prefera un pret cat mai mic in dauna calitatii, altii viceversa.
Ce vreau eu, este sa ma inveti cum pot sa ma adresez unora , fara sa ii deranjez pe ceilalti ? ( 10 la numar :D )

Dan Mitranescu
Veteran

ionut72 scrie:
care-s inovatiile facute de englezi si de pe urma carora profita Mitranescu, Ionut, ca eu chiar nu le vad?
Lanseta, mulineta, firele, carligele, plumbii, firul de par, boilies-ul, bagajeria, produsele de camping, salteaua de receptie, de cantarire, minciogul, sacul de pastrare, cobra, spombul, catapulta, avertizorii, pichetii, rod-pod-ul etc? Sau crezi ca astea au aparut prin generatie spontanee? :D :D
Au profitat primii de pe urma acestei pasiuni. Restul se numeste "legitima aparare ". :wink: :D

Dan Mitranescu
Veteran

Claudiu Cutus scrie:
DumiD scrie:care-s inovatiile facute de englezi si de pe urma carora profita Mitranescu, Ionut, ca eu chiar nu le vad? A facut Danny Fairbrass momitoare mv2 rasucite si a venit Mitranescu si le-a furat, au facut free spirit la recomandarile lui Hutchinson mtx14 si le-a copiat Mitranescu? Sau poate Mike Willmott a fost primul care a pus spartura de porumb si seminte in mamaliga si Mitranescu a furat ideea....
Din start iti spun ca nu fac apologie englezilor pentru ca ei au inventat si fotbalul dar.... In schimb nu te supara dar viziunea ta are un unghi foarte ingust, atat a facut mitranescu, restul.......... oare cine? Pescuitul la crap e made in england si asa o sa ramana de la firul de par la boilies, de la ingrediente la echipamente si pot continua pana maine.
Astia au inventat si crapul ? :D
Iti spun eu ca in afara de cei ca tine, nu au inventat nimic. :wink: Bravo lor ! :wink:

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

In anii 80 (ca sa nu ma duc mai in spate) adica acum 35 de ani pescuitul la crap in anglia era cam unde este acum lasand la o parte cativa metrii, si tu vi sa zici ca niste granule mai mari de malai in mamaliga e inovatie..... Ma pusca rasul, poate imbunatatire a mamaligii vechi de cand lumea. Si ma opresc aici din respect pentru domnul mitranescu (chiar daca nu avem aceasi viziune), in schimb catelusii lui ......... sunteti jalnici.
P.S. @ dumid : ham ham

Claudiu Cutus

Mesaj de Claudiu Cutus »

Pe mine nu m-au inventat englezii, pur si simplu am fost nemultumit de majoritate produselor hakuyo cumparate. La capitolul servicii nu am ce reprosa.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”