Ai 4 voturi pentru si 50 impotriva (ultimele 2 categorii nu s-au luat in calcul)! Cam asta e procentul de pescari care sunt impotriva ta. Ce crezi ca va zice MTS-ul cand va vedea sondaju' (alaturi de celelate aberatii pe care le-ai postat p'aci)?
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
nu a vrajit pe nimeni. inca ! cu el a votat el si inca 2 nick-uri de pe acelasi ip !cornel.s scrie:Ia uite! 14+15+2=31 din 34.
Iesi jivina de-aici! Dintr-o suta de procente doar 9% ai vrajit sau doar atatea parole de useri ai de votezi la 3 maini?
Ca doarme cu ma-sa in pat.ionut72 scrie:Pigulici, pana acu' stai bine de tot in sondaj!![]()
Ai 4 voturi pentru si 50 impotriva (ultimele 2 categorii nu s-au luat in calcul)! Cam asta e procentul de pescari care sunt impotriva ta. Ce crezi ca va zice MTS-ul cand va vedea sondaju' (alaturi de celelate aberatii pe care le-ai postat p'aci)?
Limbaj demn de presedinte... de C.A.P. !!!!!Stefan Popescu scrie:După ce o scoți, să-i dai o limbă!
Eram convins. Da` stai ca-i mai creste cota mai tarziu cand ii vin oamenii de la "munca". Nu ca altii de la pescuit.Vladut Mateianu scrie:nu a vrajit pe nimeni. inca ! cu el a votat el si inca 2 nick-uri de pe acelasi ip !cornel.s scrie:Ia uite! 14+15+2=31 din 34.
Iesi jivina de-aici! Dintr-o suta de procente doar 9% ai vrajit sau doar atatea parole de useri ai de votezi la 3 maini?
ia sa vedem daca este vreunul sa recunoasca pe aici ca-l iubeste pe piguliciu de alba !
Daca as slobozi si eu ce-mi iese pe gura numai cand il vad p-asta ca mai baga batul prin gard ar iesi o cocina. Imi pare rau si de micile derapaje, dar asta nu inseamna ca nu-mi pastrez energia pentru momentul potrivit. Doi clienti amVladut Mateianu scrie:Limbaj demn de presedinte... de C.A.P. !!!!!Stefan Popescu scrie:După ce o scoți, să-i dai o limbă!Culca-te pigulici, ca poate te scoli mai destept sau deloc...
Uite fata palida, te lamuresc eu de ce orice alt proiect este bun de hartie de buda:Anti FRPS scrie:Intrebare
Care este Proiectul Federatiei , dar fara ...nimeni in drum de la Alba , difera cu ceva fata de actualul proiect propus de parazitul de Alba ?
DEci..pescarii care adera la o federatie cu asa un presedinte..cu asemenea vocabular nu sunt oameni.Stefan Popescu scrie: Vezi de ce a zis un oarecare ca fac pipi cu bolta pe voi si pe parerile voastre?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multumiti?
Bineinteles ca ma refer la gloata de contestatari care fac spume pe aici, nu la pescarii seriosi care nu se produc pe aici ci s-au legitimat deja la cluburile afiliate federatiei.