Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Una Nationala si restul de drept privat. P-a lu` Fane cine a acreditat-o?!ANTIFANE scrie:(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Avem ramura de Pescuit Traditional la Crap,la Stationar .....Dar ramura de teapa la Uszkay sau baracuda ai brevetat-o?Pigulici!
Mai Neata, daca ai probleme ca bibilica, nu o mai arata si la altii. Una nationala si restul de drept privat. Mare narod! Fiule, nu stii ca federatia este de drept privat? Ia mijeste putin beculetele:cornel.s scrie:ANTIFANE scrie:(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Una Nationala si restul de drept privat. P-a lu` Fane cine a acreditat-o?!
F...i tu pe maicutzata cand o sa pun mana pe tine. Sa nu care cumva sa uiti tot ce mi-ai zis pana acum.Stefan Popescu scrie:Art. 35cornel.s scrie:ANTIFANE scrie:(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Una Nationala si restul de drept privat. P-a lu` Fane cine a acreditat-o?!
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) federatiile sportive nationale sunt ................. de utilitate publica,
------------Stefan Popescu scrie: fac pipi cu bolta pe voi si pe parerile voastre?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multumiti?
Bătrâne, am citat un cirac de al tău, nu am exprimat eu așa ceva!petre iulian scrie:------------Stefan Popescu scrie: fac pipi cu bolta pe voi si pe parerile voastre?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multumiti?
Cred ca ai intrecut masura si poate de data asta il banati definitiv pe individul asta care se pisa pe noi ...cu bolta![]()
In curand o sa mearga numai cu paza dupa el ca a depasit orice limita .....Auzi, se pisa pe noi ...![]()
Se crede guru Bivolaru saracia asta.....petre iulian scrie:------------Stefan Popescu scrie: fac pipi cu bolta pe voi si pe parerile voastre?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Multumiti?
Cred ca ai intrecut masura si poate de data asta il banati definitiv pe individul asta care se pisa pe noi ...cu bolta![]()
In curand o sa mearga numai cu paza dupa el ca a depasit orice limita .....Auzi, se pisa pe noi ...![]()
Da, pigulici, este tocmai ce-ti spunem noi de la inceput, participarea la CM organizat de FIPS va fi facuta independent de "federatie". Tocmai ce a a cazut legea pe tine. Sa nu vii acu', ca un .... sinistru, sa te sucesti iar si sa ne pui placa aia cu "la competitiile oficiale participa numai sportivi trimisi de federatie", ca cele 2 se bat cap in cap.. Nici o legislatie, oricat de idiot conceputa (asa cum e cea romaneasca), nu poate obliga, asadar, niste sportivi sa renunte la independenta si sa fie obligati sa adere la o "federatie" care nu e autorizata de catre organizatorul CM.Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.