Sondaj despre Federatie -doar ptr pescari

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Ce proiect ati sustine ?

AGVPS Romania
5
3%
Proiectul Federatiei condusa de Popescu Stefan.
14
9%
Proiectul Federatiei , dar fara presedintele Popescu.
69
45%
Orice alt proiect, dar elaborat de pescari.
55
36%
Nici unul, nu cred ca ne ajuta cu ceva.
5
3%
Nu ma intereseaza subiectul
4
3%

Voturi totale: 152

ANTIFANE

Re: Sondaj despre Federatie -doar ptr pescari

Mesaj de ANTIFANE »

(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Avem ramura de Pescuit Traditional la Crap,la Stationar .....Dar ramura de teapa la Uszkay sau baracuda ai brevetat-o?Pigulici!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

ANTIFANE scrie:(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Avem ramura de Pescuit Traditional la Crap,la Stationar .....Dar ramura de teapa la Uszkay sau baracuda ai brevetat-o?Pigulici!
Una Nationala si restul de drept privat. P-a lu` Fane cine a acreditat-o?!
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
ANTIFANE scrie:(2) Pentru o ramura de sport se poate constitui, in conditiile legii, o singura federatie sportiva nationala.
Mai Neata, daca ai probleme ca bibilica, nu o mai arata si la altii. Una nationala si restul de drept privat. Mare narod! Fiule, nu stii ca federatia este de drept privat? Ia mijeste putin beculetele:
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) Potrivit prezentei legi federatiile sportive nationale sunt persoane juridice de drept privat, de utilitate publica, autonome, neguvernamentale, apolitice si fara scop lucrativ.
Cate kilograme ai? Oricum, mare dobitoc poti sa fii! :lol: :lol: :lol: :lol:
Federatia Romana de Pescuit Sportiv a fost acreditata de MTS! Boule!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Art. 35
(1) Federatiile sportive nationale sunt structuri sportive de interes national, constituite prin asocierea cluburilor sportive si asociatiilor judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport.
(2) federatiile sportive nationale sunt ................. de utilitate publica,
F...i tu pe maicutzata cand o sa pun mana pe tine. Sa nu care cumva sa uiti tot ce mi-ai zis pana acum.

1. Care cluburi sportive s-au asociat? Alea prin care ai facut tu uzul de fals? Si care-i interesul national pe care-l reprezinta?
2. De cand federatia aia a ta este de utilitate publica?
Urban culture.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Stefan Popescu scrie: fac pipi cu bolta pe voi si pe parerile voastre? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Multumiti?
------------

Cred ca ai intrecut masura si poate de data asta il banati definitiv pe individul asta care se pisa pe noi ...cu bolta :oops:

In curand o sa mearga numai cu paza dupa el ca a depasit orice limita .....Auzi, se pisa pe noi ... :oops: :oops:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Stefan Popescu
pescar de competitie

Nu te speria că am ținere de minte și ce-ți spun aici îți spun și în față. De când este federația de utilitate publică? De când a fost recunoscută ca federație sportivă. Nu știi să citești legea? Sau nu o pricepi?
Să te lămuresc și cu interesul național.
Ia uite aici:
Legea 69/2000.
Art. 2
(1) Educatia fizica si sportul sunt activitati de interes national sprijinite de stat.

Până aici este clar? :D
Ia uite mai departe:
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
Vezi motane că și practicarea pescuitului este un drept, nu o corvoadă?
Ia uite mai la vale ce zice:
Art. 35

Dacă mintea, ta îngustă de altfel, se gândea că utilitatea publică trebuia recunoscută prin HG ca la asociații în baza OG 26/2000, ai făcut o scăpare. Persoanele juridice de utilitate publică, recunoscute prin lege, nu se încadrează aici. O lege este un act normativ de rang superior unei HG.

Stefan Popescu
pescar de competitie

petre iulian scrie:
Stefan Popescu scrie: fac pipi cu bolta pe voi si pe parerile voastre? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Multumiti?
------------

Cred ca ai intrecut masura si poate de data asta il banati definitiv pe individul asta care se pisa pe noi ...cu bolta :oops:

In curand o sa mearga numai cu paza dupa el ca a depasit orice limita .....Auzi, se pisa pe noi ... :oops: :oops:
Bătrâne, am citat un cirac de al tău, nu am exprimat eu așa ceva! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu mai trunchia citatele că nu-i frumos!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

petre iulian scrie:
Multumiti?
------------

Se crede guru Bivolaru saracia asta..... :D Pe mine a ajuns sa ma distreze, chiar daca nu este de ras ce scrie, de bolnavii mintal nu trebuie sa razi... Oricum, saracia nici nu cred ca mai are cu ce sa proceseze pipi-ul... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

joker_x

Mesaj de joker_x »

eu nu inteleg de ce il bagati in seama pe acest frustrat. daca nu l-ar mai baga nimeni in seama ar latra ca un caine la stele, dar daca va place circul continuati!
Florian Serban

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
Da, pigulici, este tocmai ce-ti spunem noi de la inceput, participarea la CM organizat de FIPS va fi facuta independent de "federatie". Tocmai ce a a cazut legea pe tine. Sa nu vii acu', ca un .... sinistru, sa te sucesti iar si sa ne pui placa aia cu "la competitiile oficiale participa numai sportivi trimisi de federatie", ca cele 2 se bat cap in cap.. Nici o legislatie, oricat de idiot conceputa (asa cum e cea romaneasca), nu poate obliga, asadar, niste sportivi sa renunte la independenta si sa fie obligati sa adere la o "federatie" care nu e autorizata de catre organizatorul CM.

Ca urmare ramane cum am stabilit: pana cand "federatia" nu va obtine afilierea la FIPS-CIPS si autorizarea de la FIPS-CIPS sa trimita o echipa la CM, acest lucru il va face (fie ca ne place sau nu) organizatia care este afiliata si are autorizatie FIPS-CIPS, adica "onor" AGVPS. Care (iarasi, ne place sau nu) are mana libera de a stabili si ce echipa trimite la CM si prin ce metoda (poa' sa dea si cu zaru' sau in bobi). Iar in momentul in care "federatia" va obtine afilierea la FIPS-CIPS, piguliciul va zbura in secunda unu din "federatie", care va deveni intr-adevar o Federatie reprezentativa.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”