Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de Claudiu Garlea »

Face Popescu Liga I de Pescuit, Cupa Romaniei la Pescuit si apoi face el o smecnherie si infinteaza si Champions League la Pescuit ca ar face si Cupa Mondiala la Pescuit, dar deja este si singurele forte cu care ar putea sa se bata Romania fara probleme ar fii exact invers ca la fotbal: Spania, Italia, Anglia iar alea care ne-ar pune probleme sunt exact alea care l-a fotbal nu ne-ar pune probleme:Ungaria, Bulgaria, Africa de Sud etc..

Daca mai traia Paunescu, facea si imn. ofofof

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Si cei din automobilismul sportiv au aceleasi probleme. Cu tot avizul MTS, cei de la federatia FRAS nu pot influenta FIA sa rupa protocolul cu mai batranul ACR. Desi cam sarac si foarte batran (fondat prin 1904) batranelul se tine tare si numai el poate viza participarea la mondiale si europene a pilotilor sportivi. Nici Ceausescu nu a avut cei face batranului ACR. Aviz "amatorilor" de la frps. Restul este can-can si din Angola doresc sa felicit OVIDIUS pentru performanta si sa aduca aurul, din nou acasa.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

bebecostache scrie:Si cei din automobilismul sportiv au aceleasi probleme. Cu tot avizul MTS, cei de la federatia FRAS nu pot influenta FIA sa rupa protocolul cu mai batranul ACR. Desi cam sarac si foarte batran (fondat prin 1904) batranelul se tine tare si numai el poate viza participarea la mondiale si europene a pilotilor sportivi. Nici Ceausescu nu a avut cei face batranului ACR. Aviz "amatorilor" de la frps. Restul este can-can si din Angola doresc sa felicit OVIDIUS pentru performanta si sa aduca aurul, din nou acasa.
Exact asta am spus si eu sa vedem ce zice CIFS!

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Tare ar fi sa ne strangem cu totii la festivitatea de deschidere a primei etape de campionat national sau la ce draq organizeaza popescu
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Pana la urma, care este scopul acestui tip de actiune ??? Sa rupa randurile si sa creeze ceva animozitati. Se pare ca prinde pentru ca oamenii, destul de cunoscuti ca lideri, devin fiare peste noapte. Se aduc jigniri destul de grave intre prieteni si pescari (care se cunosc de ani de zile). Cei de la auto au de ceva ani chiar numeroase campionate nationale,regionale,sectoriale sau cum se numesc si nu primesc nimic(recunoastere ca autoritate sportiva).Andrei V. ti-am spus la Floreasca acum vreo 2 ani si nu ai crezut. Va jigniti si va amenintati, va spuneti lucruri care nu se vor uita usor. Si pana la urma care este finalul. CIPS nici nu poate face ceva catva ani. Va cunosc personal pe unii dintre voi si ma minunez de fiecare data ce puteti face, si scrie , din acest subiect.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bebecostache scrie:Pana la urma, care este scopul acestui tip de actiune ??? Sa rupa randurile si sa creeze ceva animozitati. Se pare ca prinde pentru ca oamenii, destul de cunoscuti ca lideri, devin fiare peste noapte. Se aduc jigniri destul de grave intre prieteni si pescari (care se cunosc de ani de zile). Cei de la auto au de ceva ani chiar numeroase campionate nationale,regionale,sectoriale sau cum se numesc si nu primesc nimic(recunoastere ca autoritate sportiva).Andrei V. ti-am spus la Floreasca acum vreo 2 ani si nu ai crezut. Va jigniti si va amenintati, va spuneti lucruri care nu se vor uita usor. Si pana la urma care este finalul. CIPS nici nu poate face ceva catva ani. Va cunosc personal pe unii dintre voi si ma minunez de fiecare data ce puteti face, si scrie , din acest subiect.
Se pare că nu ai înțeles; este prima ediție a unui Campionat Național oficial, organizat de prima federație sportivă a pescuitului sportiv.
Băieții ăștia care se lamentează, cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei. Mister Oană omite șmecherește două nume celebre ale pescuitului la crap; Peter Micula și Pongracz Norbert, câștigătorii Word Carp, Bolsena 2012. Chestie de bucă! Oare de ce nu participă la brăilele voastre și vin la competițiile federației? Când veți afla răspunsul, atunci mulți vă veți da seama că locul vostru nu este în federație. Aici au loc caracterele, nu javrele.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Dle Popescu, care competitii?
Ati luat-o din loc?
Aratati-mi si mie un calendar competitional, nu credeti ca daca am fi vazut ceva serios organizat pana acum, poate ne-am fi indreptat catre federatie.
Omiteti sa ne raspundeti la vechile intrebari, cele legate de bazele sportive, de metodologii de omologare, parteneriate............
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie:Peter Micula și Pongracz Norbert, câștigătorii Word Carp, Bolsena 2012.
Nu stiu cum de s-au lasat bagati in zoiaele tale cei doi..de fapt nici nu cred ca stiu :)) N-ar fi nici primii nici ultimii.
Daca totusi e adevarat spune-ne si noua din ce club fac parte. Si mai zi-ne unde se fac vizitele alea medicale.Sa mergem sa vedem si noi floarea cea vestita a sportivilor din sereleu' tau.
Ti-as cere sa afisezi toate informatiile gen cluburi/sportivi/antrenori/divizii/arbitrii ca o federatie ce se respecta da' nu-i cazul. De ce? Pentru ca esti doar un sereleu care mai are cateva luni pana sa devina ASP Alba..ca doar de asta esti in stare.
Stefan Popescu scrie:Aici au loc caracterele,.
Bai cacaracterule: cum se cheama sereleu'?! Pune o foaie cu antet,ultima varianta.Poti? Taus e bine, sanatos? Tata Nitu ce mai zice? Pe mizeria aia e site zice ca faci calificari la Tancabesti. N-ai reusit s-o omologhezi? Da' Doripesco cum de-ai reusit? Ne spui procesu'? Sigur corespunde?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
bebecostache scrie:Pana la urma, care este scopul acestui tip de actiune ??? Sa rupa randurile si sa creeze ceva animozitati. Se pare ca prinde pentru ca oamenii, destul de cunoscuti ca lideri, devin fiare peste noapte. Se aduc jigniri destul de grave intre prieteni si pescari (care se cunosc de ani de zile). Cei de la auto au de ceva ani chiar numeroase campionate nationale,regionale,sectoriale sau cum se numesc si nu primesc nimic(recunoastere ca autoritate sportiva).Andrei V. ti-am spus la Floreasca acum vreo 2 ani si nu ai crezut. Va jigniti si va amenintati, va spuneti lucruri care nu se vor uita usor. Si pana la urma care este finalul. CIPS nici nu poate face ceva catva ani. Va cunosc personal pe unii dintre voi si ma minunez de fiecare data ce puteti face, si scrie , din acest subiect.
Se pare că nu ai înțeles; este prima ediție a unui Campionat Național oficial, organizat de prima federație sportivă a pescuitului sportiv.
Băieții ăștia care se lamentează, cred că pescuitul sportiv începe și se termină cu ei. Mister Oană omite șmecherește două nume celebre ale pescuitului la crap; Peter Micula și Pongracz Norbert, câștigătorii Word Carp, Bolsena 2012. Chestie de bucă! Oare de ce nu participă la brăilele voastre și vin la competițiile federației? Când veți afla răspunsul, atunci mulți vă veți da seama că locul vostru nu este în federație. Aici au loc caracterele, nu javrele.
Toate javrele din pescuitul Romanesc,sa-ti traga la m...uie.esti un psihopat,un manglitor,un sociopat,un infirm emotional,un jukel,o tenie samd.Tu esti adevarata problema a carpfishingului Romanesc.
Esti o zdreanta batrana care-ti tarai basinile in trenuri de navetisti sa dai sifoane la politie,mts si unde mai considera mintea aia a ta bolnava ca trebuie sa-si faca simtita prezenta.
Era sa uit....esti un HOMOSEXUAL INDARJIT,PARDON UN FUNDASH
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

gabrielcalin scrie:Dle Popescu, care competitii?
Ati luat-o din loc?
Aratati-mi si mie un calendar competitional, nu credeti ca daca am fi vazut ceva serios organizat pana acum, poate ne-am fi indreptat catre federatie.
Omiteti sa ne raspundeti la vechile intrebari, cele legate de bazele sportive, de metodologii de omologare, parteneriate............
Nu pot da linck-uri aici, dar calendarul este postat pe web site-ul federației.
PS Nu către mine trebuie să vă îndreptați, ci către cluburile afiliate la federație. Eu am alte atribuții. Nu mă ocup de organizarea competițiilor.
PPS Bazele sportive au un regim special. Ele se proiectează și se execută în așa fel încât să corespundă regulamentelor CIPS. Bazele sportive vor fi executate pe cheltuiala federației și vor constitui propria infrastructură de competiții. În baza rapoartelor comisiilor tehnice ale federației, ele vor fi prezentate MTS pentru ca în baza unei Hotărâri de Guvern să fie incluse în Registrul Național al bazelor sportive.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”