Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de RazvanG »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:Dle Popescu, care competitii?
Ati luat-o din loc?
Aratati-mi si mie un calendar competitional, nu credeti ca daca am fi vazut ceva serios organizat pana acum, poate ne-am fi indreptat catre federatie.
Omiteti sa ne raspundeti la vechile intrebari, cele legate de bazele sportive, de metodologii de omologare, parteneriate............
Nu pot da linck-uri aici, dar calendarul este postat pe web site-ul federației.
PS Nu către mine trebuie să vă îndreptați, ci către cluburile afiliate la federație. Eu am alte atribuții. Nu mă ocup de organizarea competițiilor.
PPS Bazele sportive au un regim special. Ele se proiectează și se execută în așa fel încât să corespundă regulamentelor CIPS. Bazele sportive vor fi executate pe cheltuiala federației și vor constitui propria infrastructură de competiții. În baza rapoartelor comisiilor tehnice ale federației, ele vor fi prezentate MTS pentru ca în baza unei Hotărâri de Guvern să fie incluse în Registrul Național al bazelor sportive.
Pune bai manglitorule un extras de cont sau ceva ....cu ce bani faci tu CN?
Latri toata ziua pe forumuri si ameninti ca faci si dregi.Date-n saracie de bolnav :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se vede ca nu cunosti lumea pescuitului. In lumea noastra nu exista cluburi puternice, sunt doar cateva care cu greu pot face fata cheltuielilor unui CN, si ala cu 1 etapa..... Ce bati tu campii pe aici discutam acum 7-8 ani cu oamenii din fenomen , dar tot nu gaseam solutii... Nu investeste nimeni atat timp cat nu are nimic de castigat, poate doar in biserica ! :mrgreen: Dar si acolo tot cu scop este investitia, poate-poate.. :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

d-ta nu ai inteles. FRAS este o federatie care se ocupa de vreo 9 ani de sportul auto de performanta din tara si care organizeaza tot de atunci si campionate nationale. Se intelege ??? Deci pentru mondialele organizate de FIA ,nu pot participa decat cei cu viza de la ACR. Se intelege ??? Deci unii sunt campioni, dar la mondiale se pot duce, numai pilotii care concureaza sub egida ACR-lui. Se intelege ???

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

bebecostache scrie:d-ta nu ai inteles. FRAS este o federatie care se ocupa de vreo 9 ani de sportul auto de performanta din tara si care organizeaza tot de atunci si campionate nationale. Se intelege ??? Deci pentru mondialele organizate de FIA ,nu pot participa decat cei cu viza de la ACR. Se intelege ??? Deci unii sunt campioni, dar la mondiale se pot duce, numai pilotii care concureaza sub egida ACR-lui. Se intelege ???
Cunosc speța și dacă FRAS nu a putut să regleze situația este că nu au avut un Popescu. ACR l-au avut pe Niculescu (președintele ACR) senator, atunci când s-a votat legea. Și a avut grijă să nominalizeze special ACR pentru această ramură sportivă.
Ce n-a știut FRAS, este faptul că ACR nu și-a luat autorizație de funcționare și nici autorizație de afiliere internațională decât în 2010. Dacă făceau o acțiune în constatare, ACR era deja amintire, întrucât termenul dat de lege pentru reorganizare a expirat în 31 decembrie 2001. Asta. Nu este însă cazul AGVPSR, care nu a fost nominalizată pentru pescuitul sportiv, deși o putea face. Cauza pentru care nu au putut-o face este că există Decizia Curții Constituționale nr. 156/1999 care restricționează activitatea AGVPSR numai la vânătoare. Asta nu au știut pescarii sportivi și s-au lăsat jecmăniți atâția ani de AGCPSR.
Pentru conformitate:
Legea 69/2000:
Art. 21
(1) In sensul prezentei legi, sunt considerate structuri sportive:
a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;
c) asociatiile judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport;
d) ligile profesioniste;
e) federatiile sportive nationale;
f) Automobil Clubul Roman, pentru activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv;
g) alte organizatii sportive nationale
................................................................
Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.
PS Termenul a fost prelungit prin OUG nr. 7/2001 până la 31 decembrie 2001.

bebecostache

Mesaj de bebecostache »

Numai, si numai daca dvs. aveti o secunda libera, deschideti site-ul fras.ro unde inr-adevar este usor de inteles ce inseamna o adevarata federatie. Chiar o placere sa vedeti cum este realizat acel site.Dar cand veti vedea organigrama lor, o sa va piara definitiv linistea. Daca si dupa acest exercitiu mai spuneti ca nu am inteles, eu va cer scuze.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:
bebecostache scrie:d-ta nu ai inteles. FRAS este o federatie care se ocupa de vreo 9 ani de sportul auto de performanta din tara si care organizeaza tot de atunci si campionate nationale. Se intelege ??? Deci pentru mondialele organizate de FIA ,nu pot participa decat cei cu viza de la ACR. Se intelege ??? Deci unii sunt campioni, dar la mondiale se pot duce, numai pilotii care concureaza sub egida ACR-lui. Se intelege ???
Cunosc speța și dacă FRAS nu a putut să regleze situația este că nu au avut un Popescu. ACR l-au avut pe Niculescu (președintele ACR) senator, atunci când s-a votat legea. Și a avut grijă să nominalizeze special ACR pentru această ramură sportivă.
Ce n-a știut FRAS, este faptul că ACR nu și-a luat autorizație de funcționare și nici autorizație de afiliere internațională decât în 2010. Dacă făceau o acțiune în constatare, ACR era deja amintire, întrucât termenul dat de lege pentru reorganizare a expirat în 31 decembrie 2001. Asta. Nu este însă cazul AGVPSR, care nu a fost nominalizată pentru pescuitul sportiv, deși o putea face. Cauza pentru care nu au putut-o face este că există Decizia Curții Constituționale nr. 156/1999 care restricționează activitatea AGVPSR numai la vânătoare. Asta nu au știut pescarii sportivi și s-au lăsat jecmăniți atâția ani de AGCPSR.
Pentru conformitate:
Legea 69/2000:
Art. 21
(1) In sensul prezentei legi, sunt considerate structuri sportive:
a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;
c) asociatiile judetene si ale municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport;
d) ligile profesioniste;
e) federatiile sportive nationale;
f) Automobil Clubul Roman, pentru activitatea de automobilism sportiv si karting sportiv;
g) alte organizatii sportive nationale
................................................................
Art. 94
In termen de 180 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi structurile sportive existente se vor reorganiza potrivit prevederilor acesteia.
PS Termenul a fost prelungit prin OUG nr. 7/2001 până la 31 decembrie 2001.
Ia vezi bre ca ti-ai mai facut rost de un proces , daca nu merge cu pescarii i-ai tare pe astia de la ACR !!!! Cum o fi , sa fie ca tine si sa fie bine si liniste ..... Eu unul , in locul tau , sa mor aici daca nu imi faceam o salba de federatii care de care mai misto ... si eram presedinte la toate si ma jucam si cu pescarii si cu automobilistii si cu crescatorii de nutrii si aia de struti ( ce misto curse sunt alea de struti .... ) si pe aia de veverite mincat nuci viteza ... Doamne cite oportunitati sa fiu sef ! Faceam programe de concurs , calificam arbitrii la suit in copac si la schimbat ambreiaje , faceam panoplii cu nutriile cu dintii cei mai mari si le vindeam la iarmaroc , gaseam eu ce sa fac ..
Mai venea cite un prieten la Balaceanca si imi mai povestea cite una , alta ....ce misto si medicatia si hainele albe de spital . Oh Doamne , cite sperante si cita satisfactie in aceasta mica lume - salonul 3 , etajul 2 . Citiva prieteni , dar super devotati - unul mi-a spart capul astazi cu un stativ de perfuzii , doar sa nu ma mai doara asa rau inteligenta .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bebecostache scrie:Numai, si numai daca dvs. aveti o secunda libera, deschideti site-ul fras.ro unde inr-adevar este usor de inteles ce inseamna o adevarata federatie. Chiar o placere sa vedeti cum este realizat acel site.Dar cand veti vedea organigrama lor, o sa va piara definitiv linistea. Daca si dupa acest exercitiu mai spuneti ca nu am inteles, eu va cer scuze.
salut - esti cumva Lucian Costache , colegul meu din scoala generala 202 , Cringasi ? Am o mare gandire ca numai tu poti fi . Daca este asa . ma bucur sa te aud Lucica !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Val scrie:
bebecostache scrie:Numai, si numai daca dvs. aveti o secunda libera, deschideti site-ul fras.ro unde inr-adevar este usor de inteles ce inseamna o adevarata federatie. Chiar o placere sa vedeti cum este realizat acel site.Dar cand veti vedea organigrama lor, o sa va piara definitiv linistea. Daca si dupa acest exercitiu mai spuneti ca nu am inteles, eu va cer scuze.
salut - esti cumva Lucian Costache , colegul meu din scoala 202 , Cringasi ?
ESTE TATAL LUI COSTACHE CLAUDIU :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

RazvanG scrie:
Val scrie:
salut - esti cumva Lucian Costache , colegul meu din scoala 202 , Cringasi ?
ESTE TATAL LUI COSTACHE CLAUDIU :wink:
Scuze atunci pentru confuzie , dar imi place cum combate !! Stima , distinse domn !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Lucica de la spalatorie ???
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”