Pune bai manglitorule un extras de cont sau ceva ....cu ce bani faci tu CN?Stefan Popescu scrie:Nu pot da linck-uri aici, dar calendarul este postat pe web site-ul federației.gabrielcalin scrie:Dle Popescu, care competitii?
Ati luat-o din loc?
Aratati-mi si mie un calendar competitional, nu credeti ca daca am fi vazut ceva serios organizat pana acum, poate ne-am fi indreptat catre federatie.
Omiteti sa ne raspundeti la vechile intrebari, cele legate de bazele sportive, de metodologii de omologare, parteneriate............
PS Nu către mine trebuie să vă îndreptați, ci către cluburile afiliate la federație. Eu am alte atribuții. Nu mă ocup de organizarea competițiilor.
PPS Bazele sportive au un regim special. Ele se proiectează și se execută în așa fel încât să corespundă regulamentelor CIPS. Bazele sportive vor fi executate pe cheltuiala federației și vor constitui propria infrastructură de competiții. În baza rapoartelor comisiilor tehnice ale federației, ele vor fi prezentate MTS pentru ca în baza unei Hotărâri de Guvern să fie incluse în Registrul Național al bazelor sportive.
Latri toata ziua pe forumuri si ameninti ca faci si dregi.Date-n saracie de bolnav