Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: Sondaj ORGANIZARE-FEDERATIE-CONDUCERE

Mesaj de Val »

da

bebecostache
Puncte: 0

Mesaj de bebecostache »

Multumesc pentru aprecieri dl Val. Eu consider ca este foarte indicat sa reveniti toti la un limbaj, mai pasnic. Asa se fac, atacuri,dusmani,palpitatii si chiar este pacat. As vrea sa vin in concediu in tara pentru 2 concursuri si daca aveti placerea va invit in stand (care o fi alesul) sa dezbatem pe larg problema ACR-lui si FRPS. Prietenii stiu de ce.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

bebecostache scrie:Multumesc pentru aprecieri dl Val. Eu consider ca este foarte indicat sa reveniti toti la un limbaj, mai pasnic. Asa se fac, atacuri,dusmani,palpitatii si chiar este pacat. As vrea sa vin in concediu in tara pentru 2 concursuri si daca aveti placerea va invit in stand (care o fi alesul) sa dezbatem pe larg problema ACR-lui si FRPS. Prietenii stiu de ce.
Cu drag !

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:
gabrielcalin scrie:Dle Popescu, care competitii?
Ati luat-o din loc?
Aratati-mi si mie un calendar competitional, nu credeti ca daca am fi vazut ceva serios organizat pana acum, poate ne-am fi indreptat catre federatie.
Omiteti sa ne raspundeti la vechile intrebari, cele legate de bazele sportive, de metodologii de omologare, parteneriate............
Nu pot da linck-uri aici, dar calendarul este postat pe web site-ul federației.
PS Nu către mine trebuie să vă îndreptați, ci către cluburile afiliate la federație. Eu am alte atribuții. Nu mă ocup de organizarea competițiilor.
PPS Bazele sportive au un regim special. Ele se proiectează și se execută în așa fel încât să corespundă regulamentelor CIPS. Bazele sportive vor fi executate pe cheltuiala federației și vor constitui propria infrastructură de competiții. În baza rapoartelor comisiilor tehnice ale federației, ele vor fi prezentate MTS pentru ca în baza unei Hotărâri de Guvern să fie incluse în Registrul Național al bazelor sportive.

Dl popescu, popesculeeeeeeeeeeeeee
Arata-mi o norma metodologica de omologare a unei baze sportive (balta de pescuit) conforma cu regulamentul CIPS
despre ce vorbim?
Asta te tot intreb de o luna, nu am primit nimic plauzibil, pentru tine imi schimb limbajul.........

O zgudui..................Popescule
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Icearcă aici:
.... LINKURI SUNT PERMISE DOAR PARTENERILOR CRAPMANIA.RO .(ADICA A CELOR CARE ISI PERMIT SA PLATEASCA UN ABONAMENT LUNAR)

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Stefan Popescu scrie:Icearcă aici:
.... LINKURI SUNT PERMISE DOAR PARTENERILOR CRAPMANIA.RO .(ADICA A CELOR CARE ISI PERMIT SA PLATEASCA UN ABONAMENT LUNAR)

incearca pe pm si le fac eu publice daca va dor degetele sa scrieti

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Icearcă aici:
Pai de unde sa aiba bani saracia asta ? Nu se vede cu ochiul liber ca piguliciul este rupt de foame, singura lui sansa fiind sa puna mana pe banii din pescuit ? Sunt ziarele pline de povesti cu asemeanea "personaje" certate cu munca, care gasesc fel de fel de moduri de a "combina" cate ceva.... din pasiune ! :mrgreen:

@gabi

poate lua cu copy-paste dar este prea nesimtit...incalca regulat regulile forumului, asa demonstreaza ce caractere are si ce baza pune el pe reguli si regulamente... lua-ia-s mustatza in peleu.... :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Vladut, omul deja ma scoate din sarite, am pastrat un limbaj decent in ceea ce-l priveste, omul este cameleon sa nu zic taratoare, flutura legea sportului si extrase din ea.
Ceea ce nu intelege , este ca pana a pune in practica toate prevederile legale este cale lunga.
Daca in alte sporturi, vezi fotbal ptr ca este un sport popular, normele metodologice privind omologarea bazelor sportive sunt clare, in pescuit acestea nu exista.
Spunea mai devreme ca bazele sportive privind pescuitul sportiv vor fi construite respectand regulamentele CIPS.
Ii cer sa ne arate planul de constructie al bazei de la Orastie si cum ca aceasta indeplineste conditiile impuse de lege si ca respecta normele de oomologare,
Ii cer sa ne arate parteneriatele de care tot spune ca sunt incheiate.
Spune ca are incheiat un parteneriat cu Primaria Orastie legat de baza de la Orastie, am cautat, nu exista o HCL si nici un PUZ.
Am fost la sediul federatiei si nu am gasit pe nimeni, singura modalitate de a contacta federatia este numarul de telefon personal.
Nu este el , nu este nimeni...

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Am vazut jigodia aia de regulament pentru "concursul" de la Doripesco.....BBBAAAAAHHHHH oameni buni ,nu va vine sa credeti ce ineptii scoate cretinul asta.Auzi ,echipa de 3 oameni cu drepturi depline.Pai unde te trezesti lake flambat? Vrei sa conduci federatia si nu sti o regula ? Bai zdreanta infecta ce esti si te afli,marsh in plm dintre noi.Latraule vezi ca vin si eu la deschiderea concursului de la Doripesco,sa vezi ce te bat in flegme si scuipati de conducatorul p..ulii ce esti tu si sa-ti iau federatia direct in p...ula
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

RazvanG scrie:Am vazut jigodia aia de regulament pentru "concursul" de la Doripesco.....BBBAAAAAHHHHH oameni buni ,nu va vine sa credeti ce ineptii scoate cretinul asta.Auzi ,echipa de 3 oameni cu drepturi depline.Pai unde te trezesti lake flambat? Vrei sa conduci federatia si nu sti o regula ? Bai zdreanta infecta ce esti si te afli,marsh in plm dintre noi.Latraule vezi ca vin si eu la deschiderea concursului de la Doripesco,sa vezi ce te bat in flegme si scuipati de conducatorul p..ulii ce esti tu si sa-ti iau federatia direct in p...ula

si nu numai asta.........

maxim de echipe 15

daca vor sa participe 20?
are federatia 15 cluburi inscrise?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”