Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Hai ca esti prost si exagerezi...parca ai urmari zilnic Antena 3 si incerci sa-mi bagi vorbe in gura ca "maestrul" Gadea !!!Albert scrie: ↑Joi Apr 30, 2020 12:55Pfoai ce enormitate. Daca e asa ia restul de "zombie" si baga-i direct in crematorii...ce dreq mai sunt 2, 3 ani de viata in ziua de azi. Si fa broșuri cu tot? procesul si da-l familiilor celor in cauza.pentru cateva sute de "zombii" care oricum majoritatea mureau in urmatorii 2-3 ani
Gata, a gasit, jenu de pe crapmania solutia la criza. Arde batranii si restul bolnavilor ca sa poata sa mearga el la pescuit, da-i dreq se fraieri.
#staipebalta tu in continuare si lasane-n saracia noastra, ce tot vrei, sa protestam in numele tau? du-te tu si protesteaza si facem un hashtag in numele tau si te sustinem. altfel vezi-ti de treaba ta pe balta in urmatoarele 3 luni, ca nu te-am vazut pe strada, si nici n-am auzit de tine pe undeva.
si ce ai sa faci daca ai sa gasesti raspuns?Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 0:11
Totusi ramane limitata gandirea la faptul ca nu e un virus grav si ca suntem mintiti. Trebuie sa existe si un scop, ca altfel nu riscau statele nenorocirea asta.
DumiD scrie: ↑Joi Apr 30, 2020 23:58#staipebalta tu in continuare si lasane-n saracia noastra, ce tot vrei, sa protestam in numele tau? du-te tu si protesteaza si facem un hashtag in numele tau si te sustinem. altfel vezi-ti de treaba ta pe balta in urmatoarele 3 luni, ca nu te-am vazut pe strada, si nici n-am auzit de tine pe undeva.