Sauna, masaj si multa vodca, l-a zis din februarie Lukasenko

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu exista vaccin nici pentru celelalte gripe. Exista tot o cardeala de luat banii. Lumea raceste la fel si cu vaccin si fara.DumiD scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 0:34Dane, este o pandemie de gripa pentru care nu exsista antivirale sau vaccin. Spre norocul nostru nu e atat de agresiva cum se credea initial, desi judecand dupa rapoartele oficiale, numarul de decese se apropie de 10%. Nu inteleg de ce tot pistonezi teorii conspirationiste. De obicei cea mai simpla explicatie e cea adevarata.
Apreciez sfatul. Stiu bine ce spui si daca eram numai destept, fara sa fiu tampit, asa procedam.sebastian_andone scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 1:22si ce ai sa faci daca ai sa gasesti raspuns?Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 0:11
Totusi ramane limitata gandirea la faptul ca nu e un virus grav si ca suntem mintiti. Trebuie sa existe si un scop, ca altfel nu riscau statele nenorocirea asta.![]()
iti schimbi stilul de viata?
de pescuit?
ai sa mananci alta mancare?
crezi ca ai sa dormi mai bine?
tu nu vezi ca te "incurci" si te "opresti" la tine acasa cu dreptatea in mana?
poti mai mult ...pentru tine - si nu cred ca faci doar motiv de trafic.
Sa auzim de bine
ps: daca te ajuta cu ceva - nu e prea oficial - China a avut aprx 850k decese. De ce oare apar doar 4k?
Somn usor
Pentru mine si tot trebuie sa ramai.eugen dragnea scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 0:36PLM...am scris de doua ori in aceasta seara peste 400 de caractere ... cand am recitit si am vazut ca mesajul meu nu va putea ajunge unde trebuie, am sters tot si am decis : NU MA MAI VEDETI PE ACEST TOPIC !!!
Ramaneti cu speranta!
am spus...ca daca ar fi asa ar schimba ceva? sunt cifre pentru cititoriDan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 11:44Nu stiu de unde ai tu datele alea, dar la Dong in oras ( jumatate de Romanie ) , din vorba in vorba, nu a murit nimeni.
mereu cei mai inteligenti se plictisesc repede la cursuri insa profesorul insista sa fie inteles de mare majoritateDan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 11:44Nu bag mana in foc pentru cifre si pentru ce mi se serveste.
Am mai spus. Stau in casa si respect decizia autoritatilor, dar nu pentru ce mi se argumenteaza.
Sunt absolut convins ca autoritatile lumii fac un lucru bun pentru omenire si au nevoie de noi sa stam in casa.
Pentru asta stau in casa. ( teoretic)
Asta este un exemplu concret de castig al interventiilor mele.sebastian_andone scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 12:08am spus...ca daca ar fi asa ar schimba ceva? sunt cifre pentru cititoriDan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 11:44Nu stiu de unde ai tu datele alea, dar la Dong in oras ( jumatate de Romanie ) , din vorba in vorba, nu a murit nimeni.mereu cei mai inteligenti se plictisesc repede la cursuri insa profesorul insista sa fie inteles de mare majoritateDan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 01, 2020 11:44Nu bag mana in foc pentru cifre si pentru ce mi se serveste.
Am mai spus. Stau in casa si respect decizia autoritatilor, dar nu pentru ce mi se argumenteaza.
Sunt absolut convins ca autoritatile lumii fac un lucru bun pentru omenire si au nevoie de noi sa stam in casa.
Pentru asta stau in casa. ( teoretic)
Păi da, chelului tichie de mărgăritar îi lipseşte, adică tărie şi saună pentru când ai probleme respiratorii!