@Sigi , lasa omul in pace , prefer pe unul care scrie corect , foloseste un ton decent si genereaza informatie , indiferent cate virgule pune

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Repet, nu am auzit niciun argument, cu atât, mai puțin, un exemplu de greșeală de ortografie, pe care aș fi făcut-o...aștept, în continuare...
M-a amuzat mica disputa, nimic mai mult. Esti liber sa scrii cum vrei.freespirit scrie: ↑Vin Mai 22, 2020 18:01Repet, nu am auzit niciun argument, cu atât, mai puțin, un exemplu de greșeală de ortografie, pe care aș fi făcut-o...aștept, în continuare...![]()
![]()
Fără supărare, dar, sunt multe, de corectat, inclusiv, în ultimele ediții ale DEX-ului, iar site-ul ortografia.ro nu e prea convingător.nicuB scrie: ↑Lun Mai 25, 2020 11:01M-a amuzat mica disputa, nimic mai mult. Esti liber sa scrii cum vrei.freespirit scrie: ↑Vin Mai 22, 2020 18:01Repet, nu am auzit niciun argument, cu atât, mai puțin, un exemplu de greșeală de ortografie, pe care aș fi făcut-o...aștept, în continuare...![]()
![]()
Nu o sa auzi nimic pe forum
Ti-a exemplificat Sigi foarte bine, dar daca vrei sa aprofundezi subiectul, citeste aici:
https://www.ortografia.ro/virgula-in-prepozitie/
Dacă nu știi, sau, dacă nu vrei să vezi că cei pe care-i crezi tu, diferiți, sunt, de fapt, 2/3, la fel de roșii, este problema ta! Dacă mă provoci, să detaliez, vezi, să nu ai surprize, că sunt roșii-refomați, neo...progresiști...APR(PDSR-FSN)+PD(PDSR-FSN+PLD)+PNL!! În rest, cine nu știe, și, cine nu vrea să vadă, poate să țină cont de dictonul de sub postările mele!!pescarusull scrie: ↑Vin Iun 05, 2020 19:39Prima chestie pe care am facut-o dupa ce administratorul mi-a spus ca nu am voie sa fac gratar sau sa consum bauturi alcoolice, am si semnat o tzidula care sa ateste ca mi s-a comunicat asta, a fost sa ma duc la standul de pescuit si sa desfac o bere.
Astia, in general cei care ne conduc indiferent de culoare politica, nu sunt nici prosti nici rai.
Sunt doar incompetenti.
Maxim de incompetenti.
Azi dupa ora 12 a revenit adm baltii si mi-a spus ca pot face gratar si sa beau ce vreau fara sa ma ascund.
Wtf.
Nu au nicio vina ei.
Chiar mi-a spus ca a venit militia doua zile la rand sa vada daca poarta pescarii masca.
Ciudate vremuri traim.
@freespirit Chiar si de la distanta asta sociala pari cam rosu. O fi de la soare? Eu asa sper.