Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
chestia cu "daca nu-ti convine pretu' du-te in alta parte" ar disparea daca in jurul bucurestiului ar mai aparea balti in sistem c&r.sti,aici intervine concurenta si incep sa scada preturile.ptr ca santem drogati de sportul asta nebun numit pescuit, obligatoriu santem si in stare sa cheltuim milioane pe week-end iar unii patronii de balti beneficiaza din plin de pe urma noastra.sa nu-mi spui ca daca toate taxele actuale ar fi micsorate cu 50% s-ar alege prafu de afacerea lor!sa vezi cand pescaru sa zicem din bucuresti are de unde alege(in jur de 20 de balti de c&r) iar pe MV 2 sau Tancabesti in loc de 30-40 de pescari pe week-end vor fi doar 4-5 cum se vor micsora taxele.apropo,cei din vestul tarii care au balti de crap(si cica sant o frumusete)au taxele la jumatate fata de cele din sud.si sa nu-mi spui ca lor chiar le-au cazut pestii din cer!si ei au investit si nu s-au plans ca nu isi scot invstitiile din taxele alea mici.iar cei ce ai vezi pe malurile altor balti gen MOvilita sant din categoria 'HAI LA PESTE GRATAR MANNEA SI LA SFARSIT O BAIE".cineva trebuia sa faca bani si cu baietii astia, nu?Cristi Y scrie:Nu putem compara o balta din Romania cu una din Ungaria unde traiesc oameni CIVILIZATI . De cate ori am fost acolo nu am vazut paznici , nu am vazut gunoi in schimb am vazut la localnici o dragoste pt natura care la noi nu va exista niciodata.
Referitor la taxele de pescuit , pentru cine nu le agreaza aveti si alternative fratilor , voi credeti ca la Tancabesti , Darvari , Moara Vlasiei sau alte balti cu potential asemanator a picat pestele din cer si conditiile de pescuit sunt oferite doar de natura ?
Asta vara am trecut in plimbare pe malul lacurilor de la Movilita , unde taxa este de 30 lei / zi si am intrebat pescarii cam ce se prinde , sunteti curiosi ce raspunsuri am primit![]()
. Si concediul daca vrei poti sa-l faci la Vama Veche cu 5 milioane o saptamana sau la Monte Carlo cu 5 milioane pe ora . Si culmea stii care este , ca nici la Vama nici la Monte Carlo nu poti sa pleci cu prosopul din baie chiar daca ai platit taxa de cazare .
Eu imi voi petrece concediul pe acea balta daca e !aditza scrie:daca vladutz ia balta... sunt non stop acolo![]()
Cristi Y, ma bucur ca ti-a placut balta Chiroiu .Cristi Y scrie:Eu le aduc pe toate in discutie ca exemplu pozitiv. Tancabesti , MV , Darvari , Hobaia , Peris , Chiroiu etc