taxe

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gaby_po23
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: taxe

Mesaj de gaby_po23 »

Stimate domnule Victor Petcu....,
Daca tot suntem la capitolul "plangeri " mai am inca o " bila neagra" la dumneavostra, si anume spatiul dintre pescari.
Acei "pari " de culoare galbena sunt f aproape unii de alti.
Pescarii profesionisti de crap nu se aseaza f aproape unul fata de celalatl pt a nu incurca.
Din pacate in luna decembire am venit la dumeavoasta pe balta la pescuit ... dupa 1 ora in dreapta mea au venit niste indivizi... intr-un bmw x5 alb.. au scos " mamaliga si ramele" si hodoronc tronc peste mine cu lansete...Dupa ce am vb cu acesti " pescari" mi-au spus ca dau la peste il locul marcat ..si anume in fata "parului" de culoare galbena.
Oricat ai lansa de precis.....tot te incurci...... sunt FFFF aproate...sub 25 m.parerea mea .

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

petcuvicto scrie:
Hypo scrie: Nici exemplul dumneavoastra domnule Petcu nu este bun. Si va spun ca incidente de la bautura au avut loc si pe timpul zilei, nu numai noaptea. Poate va aduceti aminte in primavara de prietenii dumneavoastra care s-au imbatat , dansau manele pe capota masinii si au facut baie langa postul nostru. A fost ultima oara cand am pescuit la dumneavoastra.
Dar nu asta a fost motivul principal, ci modul in care a fost tratat prietenul meu in dupa amiaza aceea. Era prima oara cand venise cu mine pe Moara......intr-adevar un pescar incepator, un prieten pe care eu l-am "virusat" , un prieten pe care l-am luat cu mine laudandu-i balta dumneavoastra. Isi cumparase primele lui mulinete adevarate de crap insa din pacate senzori nu avea. Ne-au lasat baietii dumneavoastra sa ne instalam (era vineri dupa amiaza)....dupa care au venit si ne-au spus aceasta regula a dumneavoastra.
Neavand senzori, si neputand deci pescui noaptea, i-am rugat pe baietzii dvs sa-l lase sa pescuiasca de sambata a 2-a zi , si sa stea noaptea langa mine.
Ne-au spus sa ne luam sculele si sa plecam.Asta...revin.....dupa ce in urma cu 2 ore, in drepata noastra, avocatii, prietenii dumneavoastra(asa se laudau) dansau pe capota masinii si faceau baie.
P.S. Nu duceti dumneavoastra lipsa de clienti, si nu stiu cat va deranjeaza aceste reclamatii ale noastre....dar sincer, din acel moment....ati pierdut 2 clienti.
Domnule imi cer scuze,pentru cele intimplate si va rog sa ma crede-ti ca am auzit si eu ce sa intimplat atunci de la paznici.Ce s-a intimplat atunci a fost "un accident nedorit".Sint atiti pescari care vin pe M.V,2 si care pot confirma ca pe M.V.2 nu se intimpla asemenea "accidente"!Nu-mi reneg prietenii,dar acei indivizi nu erau prietenii mei,erau niste cunostiinte ale unui cumatru de al meu,care ne-au ajutat in perioada aceea,intr-o problema.Ca sa-ntelegeti mai bine,braconieri din sat ,au apelat la romii din balotesti,pentru ca unul din paznicii mei a avut o altercatie cu unul dintre ei.Cei pe care i-ati vazut sint neamuri cu cei din Balotesti,dar locuiesc in Bucuresti si sint vecinii cumatrului meu. Eu asa m-am cunoscut cu ei! Am apelat la ei ca sa vorbeasca cu cei din Balotesti sa nu-i mai "tina calea"paznicului meu cind pleaca acasa,(pentru ca paznicul acela locuia cu chirie in Balotesti)lucru pe care ei l-au facut si pentru care m-au rugat sa-i las sa vina sa faca un gratar la balta si ati vazut ce s-a intimplat.A fost prima si ultima oara cind au venit pe balta.Va asigur ca daca mai veniti de o suta de ori pe balta nu o sa mai se intimple asa ceva.Sincer imi pare rau de impresia care v-ati facut-o si imi cer inca o data scuze.

Ce vroiam eu sa evidentiez.....nu faptul ca niste pescari s-au imbatat pe balta si dansau manele.Aici sunt lucururi care poate chiar nu tin de dumneavoastra. Tin de bunul simt, poate educatia fiecaruia....e mult de vorbit aici.
Cel mai mult m-a deranjat atitudinea paznicilor, si regula aceasta a dumneavoastra,pe care atunci o aflasem pentru prima oara.Faptul ca nu l-ati lasat pe prietenul meu, sa stea noaptea langa mine...sub motivul ca asa cum spuneti dumneavoastra...........il pot pisca tantarii, sau ca de la bautura se ajunge la alte chestii.
Am vrut doar sa va contrazic, si sa va spun ca nu numai noaptea pot aparea astfel de chestii. Apar la fel de bine in timpul zilei, si atata timp cat dumneavoastra aveti acolo paznici competenti , atat ziua cat si noaptea, ma determinati sa cred ca aceasta taxa....nu ati pus-o pentru a impiedica astfel de lucruri. Cred cu tarie faptul ca taxa aceasta vine din cu totul si cu totul alte motive.
Nume utilizator schimbat din Dani D

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Dle nu ma intereseaza ce crede persoana dvs!Adevarul este ca noaptea se pot intimpla mult mai multe decit ziua,in special "pastrarea " capturilor la porbagaj! :oops:
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@hypo

O singura intrebare am. Cum adica un pescar nu poate pescui noaptea decat daca are avertizori ? Crede-ma, am pescuit ani buni exclusiv la crap, cu ochii in bambinele mele galbene(cu piulite pe ele ca sa fie mai grele ! :D ) si nu cred ca am avut multe rateuri.....Bineinteles ca este mai lejer cu avertizori, dar daca nu sunt ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”