taxe

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
samanoske72
Puncte: 0

Re: taxe

Mesaj de samanoske72 »

gaby_po23 scrie:!
la revedere gabi!nu mai intri tu pe balta ----- -------,nu dau nume de balta ca poate nu mai intru nici eu!

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Oricum... imi fac abonament la chiroiu.. si acolo ma mut.
Anul trecut m-am dus sa vad balta.. impreuna cu logodnica mea la sfatul lui Vladut.
Cand am ajuns acolo am dat cu 2 undite la caras..2 ore... iar cand a venit administratorul i-am spus ca sunt din partea lui Vladut.. nici nu a vrut sa imi ia bani...Caracter .. nu ca altii... drept urmare o sa imi fac abonament .
Apropo... cand nu trage mustaciosul... te distrezi la caras de minune !!!! Super balta !!!!

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

gaby_po23 scrie:Oricum... imi fac abonament la chiroiu.. si acolo ma mut.
Anul trecut m-am dus sa vad balta.. impreuna cu logodnica mea la sfatul lui Vladut.
Cand am ajuns acolo am dat cu 2 undite la caras..2 ore... iar cand a venit administratorul i-am spus ca sunt din partea lui Vladut.. nici nu a vrut sa imi ia bani...Caracter .. nu ca altii... drept urmare o sa imi fac abonament .
Apropo... cand nu trage mustaciosul... te distrezi la caras de minune !!!! Super balta !!!!
merci de pont!cred ca o sa ne cunoastem pe balta.sa traiesti!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: taxe ff marii !!!

Mesaj de Victoras Petcu »

FloroiuCiprian scrie:Dl gaby_po23, mai interesati-va si pe urma folositi cuvinte gen "Rusine" sau "jnapani"!!!...Pe M.V.2,atit ziua cit si noaptea nu se pescuieste in echipa!!!!Ziua pescarul poate sa fie insotit de cine doreste,dar insotitorul nu are voie sa puna mina pe sculele de pescuit in afara de minciog !!!Noaptea,nu au acces pe balta decit cei care pescuiesc,ei putind fi insotiti numai de catre sotii,prietene sau copii pina la virsta de 14 ani,care nu au voie sa se atinga de sculele de pescuit in afara de minciog!!!Daca noaptea pe M.V.2, vin doi pescari (doi barbati)ca sa pescuiasca si amindoi au scule(lansete) ,ocupa doua locuri ,platesc doua bonuri pentru pescuit 24 de ore si pescuiesc fara nici o problema!!!Daca noaptea pe M.V.2,vin doi pescari(doi barbati)ca sa pescuiasca,dar scule(lansete)are numai unul,cel care nu are scule (deci nu pescuieste)nu va avea acces pe balta (ca insotitor)chiar daca plateste taxa normala pentru pescuit 24 de ore!!! Datorita unor incidente care sau intimplat pe balta noaptea, am considerat totusi ca este mai bine asa,decit sa nu mai permit pescuitul nocturn si sa "sufere" pescarii fideli ai baltii!!! Cred ca am fost destul de explicit!!!

Domnu Petcu ipotetic vorbind,sa inteleg ca daca vin cu sotia si cu fata care are 15 ani la pescuit pe M.V.,peste noapte cu mine ramane doar sotia si copilul il trimit la plimbare pana dimineata ca are 15 ani!!! :oops:[/quote]

Domnule cred ca din moment ce am scris ,ca cei care pescuiesc noaptea pot sa fie insotiti numai de catre sotii,prietene sau copii,nu se pune problema daca veniti si cu sotia si cu fata/b]
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

nastratin hogea scrie:pestele se fura ziua, nu noaptea....cu o spagutza la paznicul potrivit, exact cat sa nu fie langa masina cand se incarca pestele ! nu era mai bine sa renuntati la varianta cu luat peste acasa ? de ce la tancabesti se poate(si inca bine !) si la mv nu, cand sunt la 20 km distanta ?
Observ ca va pricepeti!Ziua este mai greu cu "bagatul la porbagaj" pe M.V.2 ,deoarece pe malul pe care se pescuieste sunt 3-4 paznici(care cintaresc pestii,observa ce fac pescarii, etc)iar pe malul opus sunt 4-5 paznici care observa ce fac pescarii si ce fac si paznicii de pe malul cu pescarii!Paznicii de pe ambele maluri comunica intre ei prin statii si daca la unul dintre ei i se pare ceva "necurat" ai anunta imediat pe ceilalti.Am auzit ca pe Tancabesti anul acesta se va proceda ca pe M.V.2(SE VA RETINE PESTE CA PE M.V.2)
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

gaby_po23 scrie:Nu mi se pare normal sa nu fi lasat cu insotitor noaptea pe balta .. Daca ti se face rau...??? si cazi.... in ceea ce priveste celelalte reguli sunt total de acord.
Dar asa ceva e inadmisibil... dar cred ca regula asta se va schimba in momentul in care gasesc paznicii pe unul intelenit a 2 zi dimineata !!!
Domnule,un pescar daca sufera de vreo boala,cred ca noaptea nu ar trebuii sa vina singur pe balta!Daca totusi doreste sa pescuiasca noaptea pe M.V.2,poate sa vina insotit de o prietena,de sotie,de un copil,de sotie si copil sau cu un alt pescar care doreste sa pescuiasca noaptea!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

gaby_po23 scrie:Cred ca cu toti avem acelas lucu in comun . pescuitul. Din aces fenomen s-a incepu sa se faca afaceri. F bine.. si cinste pt cine administreaza aceste balti. Dar...din pacate s-a ajuns ca cine are bani pescuieste si cine nu ..asta e.
Daca chiar le pasa .. de pescari...domnii administratori puteau sa gasesca cale de mijloc pt toata lume ..adica..
Studentii... sa platesca alta taxe..alt exemplu : pe Moara..daca stateai de noapte... platesti bonul.. iar cine te insotea platea taxa de agrement de 50 lei ...Nu dublu..( am dat un exemplu)
Din pacate.. ne contrazicem... ne certam... dar purul adevar este ca cine are bani.. prinde peste si cine nu are nu prinde. dar ..opinia mea este ca banii nu decid cine e pescar mai mare.
Usor usor vin balti din urma...Bratesti ..chiar daca e mai departe Duripescu...si altele...
Exemplul dvs nu este bun!De ce sa plateasca insotitorul 50 lei?Ca sa stea sa il piste tintarii degeaba? Daca omul nu pescuieste nu este corect ca sa plateasca!Daca omul vine ca sa-i tina companiie pescarului la sprit,iar nu este bine,pentru ca de la bautura se ajunge laalte "chestii"!!!Cum am spus am avut niste incidente pe balta noaptea si majoritatea au plecat de la bautura!!! Domnule este adevarat ca "vin balti din urma",dar daca nu au un regulament care sa mentina un anumit echilibru si o paza corespunzatoare,or sa l-e fie foarte greu sa se mentina!Spun asta pentru ca "asa este romanul,ai dai un deget si el iti i-a toata mina" !!!
Victoras Petcu

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

petcuvicto scrie:
gaby_po23 scrie:Cred ca cu toti avem acelas lucu in comun . pescuitul. Din aces fenomen s-a incepu sa se faca afaceri. F bine.. si cinste pt cine administreaza aceste balti. Dar...din pacate s-a ajuns ca cine are bani pescuieste si cine nu ..asta e.
Daca chiar le pasa .. de pescari...domnii administratori puteau sa gasesca cale de mijloc pt toata lume ..adica..
Studentii... sa platesca alta taxe..alt exemplu : pe Moara..daca stateai de noapte... platesti bonul.. iar cine te insotea platea taxa de agrement de 50 lei ...Nu dublu..( am dat un exemplu)
Din pacate.. ne contrazicem... ne certam... dar purul adevar este ca cine are bani.. prinde peste si cine nu are nu prinde. dar ..opinia mea este ca banii nu decid cine e pescar mai mare.
Usor usor vin balti din urma...Bratesti ..chiar daca e mai departe Duripescu...si altele...
Exemplul dvs nu este bun!De ce sa plateasca insotitorul 50 lei?Ca sa stea sa il piste tintarii degeaba? Daca omul nu pescuieste nu este corect ca sa plateasca!Daca omul vine ca sa-i tina companiie pescarului la sprit,iar nu este bine,pentru ca de la bautura se ajunge laalte "chestii"!!!Cum am spus am avut niste incidente pe balta noaptea si majoritatea au plecat de la bautura!!! Domnule este adevarat ca "vin balti din urma",dar daca nu au un regulament care sa mentina un anumit echilibru si o paza corespunzatoare,or sa l-e fie foarte greu sa se mentina!Spun asta pentru ca "asa este romanul,ai dai un deget si el iti i-a toata mina" !!!
Nici exemplul dumneavoastra domnule Petcu nu este bun. Si va spun ca incidente de la bautura au avut loc si pe timpul zilei, nu numai noaptea. Poate va aduceti aminte in primavara de prietenii dumneavoastra care s-au imbatat , dansau manele pe capota masinii si au facut baie langa postul nostru. A fost ultima oara cand am pescuit la dumneavoastra.
Dar nu asta a fost motivul principal, ci modul in care a fost tratat prietenul meu in dupa amiaza aceea. Era prima oara cand venise cu mine pe Moara......intr-adevar un pescar incepator, un prieten pe care eu l-am "virusat" , un prieten pe care l-am luat cu mine laudandu-i balta dumneavoastra. Isi cumparase primele lui mulinete adevarate de crap insa din pacate senzori nu avea. Ne-au lasat baietii dumneavoastra sa ne instalam (era vineri dupa amiaza)....dupa care au venit si ne-au spus aceasta regula a dumneavoastra.
Neavand senzori, si neputand deci pescui noaptea, i-am rugat pe baietzii dvs sa-l lase sa pescuiasca de sambata a 2-a zi , si sa stea noaptea langa mine.
Ne-au spus sa ne luam sculele si sa plecam.Asta...revin.....dupa ce in urma cu 2 ore, in drepata noastra, avocatii, prietenii dumneavoastra(asa se laudau) dansau pe capota masinii si faceau baie.
P.S. Nu duceti dumneavoastra lipsa de clienti, si nu stiu cat va deranjeaza aceste reclamatii ale noastre....dar sincer, din acel moment....ati pierdut 2 clienti.
Nume utilizator schimbat din Dani D

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

...si se lasa linisteaaa

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Hypo scrie: Nici exemplul dumneavoastra domnule Petcu nu este bun. Si va spun ca incidente de la bautura au avut loc si pe timpul zilei, nu numai noaptea. Poate va aduceti aminte in primavara de prietenii dumneavoastra care s-au imbatat , dansau manele pe capota masinii si au facut baie langa postul nostru. A fost ultima oara cand am pescuit la dumneavoastra.
Dar nu asta a fost motivul principal, ci modul in care a fost tratat prietenul meu in dupa amiaza aceea. Era prima oara cand venise cu mine pe Moara......intr-adevar un pescar incepator, un prieten pe care eu l-am "virusat" , un prieten pe care l-am luat cu mine laudandu-i balta dumneavoastra. Isi cumparase primele lui mulinete adevarate de crap insa din pacate senzori nu avea. Ne-au lasat baietii dumneavoastra sa ne instalam (era vineri dupa amiaza)....dupa care au venit si ne-au spus aceasta regula a dumneavoastra.
Neavand senzori, si neputand deci pescui noaptea, i-am rugat pe baietzii dvs sa-l lase sa pescuiasca de sambata a 2-a zi , si sa stea noaptea langa mine.
Ne-au spus sa ne luam sculele si sa plecam.Asta...revin.....dupa ce in urma cu 2 ore, in drepata noastra, avocatii, prietenii dumneavoastra(asa se laudau) dansau pe capota masinii si faceau baie.
P.S. Nu duceti dumneavoastra lipsa de clienti, si nu stiu cat va deranjeaza aceste reclamatii ale noastre....dar sincer, din acel moment....ati pierdut 2 clienti.
Domnule imi cer scuze,pentru cele intimplate si va rog sa ma crede-ti ca am auzit si eu ce sa intimplat atunci de la paznici.Ce s-a intimplat atunci a fost "un accident nedorit".Sint atiti pescari care vin pe M.V,2 si care pot confirma ca pe M.V.2 nu se intimpla asemenea "accidente"!Nu-mi reneg prietenii,dar acei indivizi nu erau prietenii mei,erau niste cunostiinte ale unui cumatru de al meu,care ne-au ajutat in perioada aceea,intr-o problema.Ca sa-ntelegeti mai bine,braconieri din sat ,au apelat la romii din balotesti,pentru ca unul din paznicii mei a avut o altercatie cu unul dintre ei.Cei pe care i-ati vazut sint neamuri cu cei din Balotesti,dar locuiesc in Bucuresti si sint vecinii cumatrului meu. Eu asa m-am cunoscut cu ei! Am apelat la ei ca sa vorbeasca cu cei din Balotesti sa nu-i mai "tina calea"paznicului meu cind pleaca acasa,(pentru ca paznicul acela locuia cu chirie in Balotesti)lucru pe care ei l-au facut si pentru care m-au rugat sa-i las sa vina sa faca un gratar la balta si ati vazut ce s-a intimplat.A fost prima si ultima oara cind au venit pe balta.Va asigur ca daca mai veniti de o suta de ori pe balta nu o sa mai se intimple asa ceva.Sincer imi pare rau de impresia care v-ati facut-o si imi cer inca o data scuze.
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”