George,George-Alexandru scrie:http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=4288
Prezinta si cluburile pertenere ,poate mai vor si altii.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
George,George-Alexandru scrie:http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=4288
Dan Marinita scrie:Cristi Y, ma bucur ca ti-a placut balta Chiroiu .Cristi Y scrie:Eu le aduc pe toate in discutie ca exemplu pozitiv. Tancabesti , MV , Darvari , Hobaia , Peris , Chiroiu etc
si stai ca inca mai are surprize.Anul acesta sunt sigur ca vor aparea si aia de 20kg
uite ,exemplu de balta notabila!preturi f.f. bune!sper sa se inmulteasca! bravo baieti!George-Alexandru scrie:http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=4288
Dan Marinita scrie:George,George-Alexandru scrie:http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=7&t=4288
Prezinta si cluburile pertenere ,poate mai vor si altii.
Barcelona-Rapid?hai frate ca te-ai dus departe rau!ori ai casa in costa brava,ori o arzi prin giulestiAndrei I scrie:Bai nene.. ce nu pricepi? Cum e posibil sa ceara aia de la LAND ROVER 90.000 de euro pe o masina in Romania...cand salariul mediu al unui roman e de 200 de euro pe luna? Cum e posibil ca un IPHONE sa coste 25 de milioane? Cum ? Cum? pai la fel cum DACIA costa 7000 de euro, la fel cum exista telefoane si la 100 de ron.gaby_po23 scrie:Cum e posibil sa ceri taxa de 3 mil .. la c&r.. pe 24 ore.... cand salariu mediu pe economie e de 10 mil..
La alta balta.. a pus taxa pe vaporas.. nimic de zis.. apoi nu mai poti sa fi insotit de noaptea doar daca platesti 2 bonuri. Cred ca anu acesta pune taxa pe numarul de trasaturi. profita de faptul ca sunt doar 2-3 balti unde se prinde peste.. si daia sunt aceste taxe...ff mari...
Cand o sa ajungem sa platim si noi 15 euro pe c&r..sa ne ducem la pescuit sa ne relaxam.. nu sa ne luam de la gura doar pt un hobby ..unde nu faci nici o paguba !!!??
Tot asa exista balti unde poti pescui la 30 ron 24 de ore.. si balti unde te costa 3 mil ... diferenta este ..la balta de 30 de ron ai voie sa iei acasa tot ce prinzi (in realitate pleci cu 2 superbe exemplare de motz ciobanului) iar la cealalta balta prinzi 100 kg de crap din care unul trecut de 15 kg cu care te vei lauda toata viata ta ...in schimb nu ai voie sa-l iei acasa. Fiecare e liber sa aleaga in functie de bugetul sau unde sa se duca sa pescuiasca si ce stil sa adopte.
Sigur ca judecand asa...toti suntem egali in pasiunea pentru pescuit ... si teoretic ar trebui sa pescuim toti moca pe orice balta.....dar la fel suntem egali si in fata lui Dumnezeu si totusi numai unii au Land Rover de 90.000 euro, altii au Dacia si marea moajoritate are ...tramvai!
atat timp cat balta de 3mil/24 de ora va fi plina NON-STOP ... ce motiv ar avea proprietarul sa reduca pretul??? sa ii faca pe plac lui gabi_po? ..Pai da..si eu as fi super incantat sa fie maine Land-Rover-ul 1000 de euro sa-mi iau si eu vreo doua.
Ok ..o sa spui ca am facut comparatii deplasate pentru ca vorbim de C&R iar eu am exemplificat cu bunuri ce devin proprietate. pai te intreb altceva.... la bordel dupa ce platesti...iei tarfa acasa cu tine? ca doar ai platit-o? o tarfa de pe centura are acelasi pret cu una din Marriot? Dupa un meci unde ai platit bilet sa-l vezi pe Cristiano Ronaldo pe teren..il iei acasa ? ca ai platit bilet??? La un meci "farul cu dinam"- "boureni japca" platesti acelasi pret ca pentru un meci Barcelona-Rapid?
Prieteni....cerere si oferta. cererea este enorma(multi pescari si un numar mare de pescari cu multi bani) ...oferta (baltile) sunt putine. Nu se va schimba nimic prea curand.
DAsamanoske72 scrie: ....ori ai casa in costa brava,ori o arzi prin giulesti
Lasa ca rezolva Copos tot !...aduce 2 jucatori de 200 de mii ,ia campionatu' si scoate 10 mil de la UEFA !...ban pe ban...efort minim ,randament maxim ...asa e la Rapid !Andrei I scrie:Val Pangica jr scrie:Stiam eu Andrei ca e ceva in neregula la tine . Esti rapidist ......![]()
![]()
Crede-ma ca sunt multe in neregula cu mine