Poi si tu te-ai pus la mintea mea sa citesti atataVladut Mateianu scrie:Iohann, o da in bara mereu...... De 2 zile posteaza non stop : el intreaba , el raspunde, el acuza, el se apara....O fi turbat ?
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Poi si tu te-ai pus la mintea mea sa citesti atataVladut Mateianu scrie:Iohann, o da in bara mereu...... De 2 zile posteaza non stop : el intreaba , el raspunde, el acuza, el se apara....O fi turbat ?
![]()
Pretene ia intreaba-l tu mai bine pe Marius Nihorenco la ce l-a luat si cat avea ca sa dormi bine la noapte si-n urmatoarele zile.zfcristian scrie:Sunteti niste profani, daca voi credeti ca e usor sa nu prinzi niciun peste pe Doripesco trebuie sa fii maestru![]()
![]()
![]()
Ce nu am inteles eu este cat de mare era somnul ala ?![]()
![]()
![]()
Cu ce o fi intretinut vadul de a stat asa de mult somnul acolo ?
PS: Daca se inscrie la somnmania eu zic sa nu se mai tina concursul si sa ii decernati direct lui premiile si cel mai important DIPLOME !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Preteni nu suntem ca nu am facut armata impreunamiyagi scrie: Pretene ia intreaba-l tu mai bine pe Marius Nihorenco la ce l-a luat si cat avea ca sa dormi bine la noapte si-n urmatoarele zile.
Daca nu te-ntreci cu ele tonny nicio problema. Cu antrenamentele de pe Doripesco n-am glumit.tonny scrie:Daca ma tine Dumnezeu sanatos pana la anu ne vedem la Cupa Rezistentei cu siguranta.
PS Eu doar am facut niste glume nicidecum ca as avea ceva personal cu Myagi si sper sa o primeasca ca atare
N-ai tu treaba cu rezultatele mele sau cu renumele meu de pe forumuri si pregateste-te mai bine pentru Greaca. Jucam cu lingura de lemn pa masazfcristian scrie:Preteni nu suntem ca nu am facut armata impreunamiyagi scrie: Pretene ia intreaba-l tu mai bine pe Marius Nihorenco la ce l-a luat si cat avea ca sa dormi bine la noapte si-n urmatoarele zile.![]()
Nu o lua personal dar esti cunoscut pe acest forum si nu numai tocmai datorita rezultatului de la Doripesco in rest.... pace si voie buna !
Ps: Daca ajungi pe Greaca te astept cu placere la un 1 la 1 .
Ps1: Eu nu am vazut somni mari pe Greaca dar mai verificam odata la nea George daca e
Tu chiar te-mpaci bine cu tine Simioane? Nu te doare capu, burta, nimic?simion.soare scrie:lumea din brasov il stie
e pescar de puscarie
si mereu este stresat
are buba el la cap.
si pe forum el cand scrie
are votca peste mie
si ar vrea pe inserat
sa aiba o femeie-n pat
nu cacat de discutat.
mai miagi, mai fratie
la socola-i pescarie ?
Imi pare rau dar pe linguri nu pierd timpulmiyagi scrie: N-ai tu treaba cu rezultatele mele sau cu renumele meu de pe forumuri si pregateste-te mai bine pentru Greaca. Jucam cu lingura de lemn pa masa.