Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si Topescu a comentat in '83 ptr. ca era intr-un sistem de kkt ! Topescu nu era din sistem, dar fara sa caute cine stie ce avantaje a declarat in direct ca plecarea jucatorilor peste hotare aduce beneficii tuturor ! Sistemul nu dorea beneficii decat ptr. el ...motiv ptr. care la revolutie a bebeficiat de cateva gloante ! Topescu a stat pe tusa 6 ani dar timpul a demonstrat ca a avut curaj si dreptate sa se revolte !andrei vladeanu scrie:toto,
lasa-l pe pozarul Gore in pace. el nu pescuieste, comenteaza.
Un baiat venit de la Craiova care pe vremea cand arbitra Gore concursuri vedea Bucurestiul la televizor si credea ca pescuitul la crap e vreun virus, nu poate accepta o astfel de provocare venita de la un om cu palmaresul tau.Vladut Mateianu scrie:Departe de mine gandul sa te jignesc. De cand te-am cunoscut mi-ai lasat o impresie buna, de copil respectuos si bine crescut. Nu as vrea sa-mi schimb impresia doar ptr ca te mananca degetele si te iei de un om fara sa te fi provocat.....![]()
In rest, te astept cand vrei la un 1 la 1, locatia ti-o alegi tu , dintre apele salbatice : delta, dunare, prut, etc. 1 saptamana, sunt disponibil de saptamana viitoare cand vrei. partea financiara o discutam pe privat.
Hai sa pescuim la crap, dar la undita si pe Dunare, in primavara , inainte de prohibitie...noi doi ?!toto `U`C scrie: Eu am lansat o provocare de concurs haioasa in care nu am inclus in niciun caz aspectul financiar. Nu vad de ce te-a deranjat atat de tare.
Facem pe dunare, la lanseta din barcagor965 scrie:Hai sa pescuim la crap, dar la undita si pe Dunare, in primavara , inainte de prohibitie...noi doi ?!toto `U`C scrie: Eu am lansat o provocare de concurs haioasa in care nu am inclus in niciun caz aspectul financiar. Nu vad de ce te-a deranjat atat de tare.