Esti mai bun City....multumesc de provocaredan _city_center scrie:toto' te-ai hotarit?...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Esti mai bun City....multumesc de provocaredan _city_center scrie:toto' te-ai hotarit?...
Aici ma bag si io. Poate fi facuta si pe echipe. Chiar si la Oltenita la George.toto `U`C scrie:Facem pe dunare, la lanseta din barcagor965 scrie:Hai sa pescuim la crap, dar la undita si pe Dunare, in primavara , inainte de prohibitie...noi doi ?!toto `U`C scrie: Eu am lansat o provocare de concurs haioasa in care nu am inclus in niciun caz aspectul financiar. Nu vad de ce te-a deranjat atat de tare.![]()
De pe mal...crap peste 4 kg... exclus Delta !toto `U`C scrie:Facem pe dunare, la lanseta din barcagor965 scrie:Hai sa pescuim la crap, dar la undita si pe Dunare, in primavara , inainte de prohibitie...noi doi ?!toto `U`C scrie: Eu am lansat o provocare de concurs haioasa in care nu am inclus in niciun caz aspectul financiar. Nu vad de ce te-a deranjat atat de tare.![]()
De pe mal...crap peste 4 kg... exclus Delta !miyagi scrie:Facem pe dunare, la lanseta din barca![]()
Ca sa nu prindem nimica? Rup bulgarii malurile cu curent de cand le-au dat ai nostrii drept prin licitatii, iar gropi sunt prea putine de pe mal. E greu si in butuci acolo la tine.[/quote]toto `U`C scrie:De pe mal...crap peste 4 kg... exclus Delta !miyagi scrie:Facem pe dunare, la lanseta din barca![]()
ce si-a loat CIS-u`Cristi Y scrie:cred ca bateti campul , a-ti consultat forul organizator proaspat licentiat daca este de acord si va autorizeaza miutza pe Dunare ?? sau va credeti in no man's land