Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: Versace-Miyagi raspunde cetatenilor !

Mesaj de Cristi Y »

nu si-a luat nici un cis si nici nu-l va lua , este si va ramane la nivel de asociatie familiala , nu inteleg totusi ce aveti toti cu el , omul si-a dedicat activ toata viata pescuitului si a facut atatea lucruri bune pentru acest sport ca merita din plin sa tina fraiele .

daca tot a adoptat atitudinea de capusa si vrea sa suga sangele ar trebui sa stie ca sunt cativa implicati in fenomenul asta care au sangele mai mult concentrat intr-o anumita parte a corpului , asta ca sa stie unde se cupleaza pentru suctiune :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

gor965 scrie:
andrei vladeanu scrie:toto,
lasa-l pe pozarul Gore in pace. el nu pescuieste, comenteaza.
Si Topescu a comentat in '83 ptr. ca era intr-un sistem de kkt ! Topescu nu era din sistem, dar fara sa caute cine stie ce avantaje a declarat in direct ca plecarea jucatorilor peste hotare aduce beneficii tuturor ! Sistemul nu dorea beneficii decat ptr. el ...motiv ptr. care la revolutie a bebeficiat de cateva gloante ! Topescu a stat pe tusa 6 ani dar timpul a demonstrat ca a avut curaj si dreptate sa se revolte !
Daca ati ajuns sa fiti afectati de cateva comentarii pe un forum inseamna ca aveti o mare problema ...mai ales ca solutiile sistemului competitional pe care-l pastoriti, nu le veti gasi aici !
nu gore, esti pe o pista gresita.
eram curios de ce poate comenta sistemul competional cristi preda - fotograf gsp (adica d-ta, in parabola mea meu) si nu o poate face si miyagi (fotbalist obscur de divizie inferioara, in exemplul d-lui mateianu)?!?
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
nu gore, esti pe o pista gresita.
eram curios de ce poate comenta sistemul competional cristi preda - fotograf gsp (adica d-ta, in parabola mea meu) si nu o poate face si miyagi (fotbalist obscur de divizie inferioara, in exemplul d-lui mateianu)?!?
Am inteles aluzia din topicul celalalt, dar ptr. ca-l citasei pe Vladut nu am vrut sa-ti dau o replica !In mare parte aveai dreptate...fotograful e angajat la o editura care face bani din munca lui...n-avea nici un interes sa comentezez sistemul de competitie, bla, bla, bla...la mine nu se pune problema chiar asa...nu sunt angajatul nimanui din sistemul de competii si nici nu produc vre-un venit de pe urma pozelor ! In fapt acolo cuvantul "comenteaza" este inlocuit de "critica" ceeace nu este tocmai corect ! Mi-am dat cu parerea ca orice utilizator de forum si nu credeam (nici in continuare nu cred) ca parerea mea conteaza ptr. cineva din conducerea sistemului asa ca intepaturile astea nu le prea inteleg ! Imi pare rau ca ptr. faptul ca in ultimii 3 ani am prezentat tot ce-i mai frumos in sportul asta, am ajuns sa fiu tras de ureche daca nu suport sa vad cate certuri si prostii se scriu pe forum ! O sa ajungeti la vorba lui Val, cand la un moment dat a zis ca daca vreti sa faceti ceva bun ptr. sportul asta, mai ales la anul cand se anunta o competitie majorala noi in tara, o sa trebuiasca sa va asezati toti la aceiasi masa ! Parerea mea e ca toti, APCR,LIGA,AGVPS,FEDERATIA,ect. care sunteti implicati direct, aveti cate o problema ...unu n-are CIS, altul n-are CIPS, altul nu e legal, etc. Lasati certurile si scandalurile deoparte si cadeti la pace, ca altfel se alege praful ! Inca o data subliniez, razboiul pe forum nu e o solutie la problemele care sunt in sistem ! Comentariile chibitilor si a celor pasionati au menirea de a inlesnii dialogul si a face publice punctele de vedere, dar solutiile finale nu le dau acestia !
Noapte buna la toata lumea !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

iti inteleg, gore, punctul de vedere si ti-l respect.
miyagi poate avea si el unul, sau el e nebun?
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:iti inteleg, gore, punctul de vedere si ti-l respect.
Bineinteles ca poate avea unul !...si cred ca l-a avut, dar s-a lungit, l-a impartit intr-o serie succesiva de postari si si-a pierdut din farmec ! :D
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie:
andrei vladeanu scrie:iti inteleg, gore, punctul de vedere si ti-l respect.
Bineinteles ca poate avea unul !...si cred ca l-a avut, dar s-a lungit, l-a impartit intr-o serie succesiva de postari si si-a pierdut din farmec ! :D
observ ca esti amuzat.
chiar daca tu consideri ca si-a pierdut din farmec, eu zic ca are liberul drept la exprimare si chiar daca nu a participat decat la un concurs in care nu aprins peste si - prin urmare - este comparat cu un fotbalist de divizie inferioara nu trebuie redus la tacere.
sau introdus in sondaje de batjocura.

iar pt. ca am observat ca ai fost partenerul lui de dialog pe tema nea fane demisol, continui sa sustin ca ori spuneti ce aveti de spus fiecare (indiferent cat de mult va lungiti, e problema fiecaruia) ori taceti amandoi.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:
observ ca esti amuzat.
Da, am fost amuzat de faptul ca desii nu mai posta nimeni el isi punea intrebari si isi raspundea singur "vreme" de 2 pagini !
andrei vladeanu scrie: iar pt. ca am observat ca ai fost partenerul lui de dialog pe tema nea fane demisol, continui sa sustin ca ori spuneti ce aveti de spus fiecare (indiferent cat de mult va lungiti, e problema fiecaruia) ori taceti amandoi.
Am fost partener de dialog dintr-o eroare, interpretand gresit interventia mea in topic si catalogandu-ma in fel si chip !...de tacut, n-o sa tac niciodata !...decat pe baza de contract cu doamna cu coasa ! :D
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

cine te-a catalogat in fel si chip?
si despre ce eroare vorbesti?
nu inteleg.

eu nu am avut nicio problema cu tine sau cu ce spui.
sa ne intelegem f. clar.
ci doar i-am atras atentia sefului tau ca daca miyagi nu are dreptul sa-si dea cu parerea, atunci nici iorga nu are de ce s-o faca.
(desi, inca o data, amandoi aveti dreptul sa spuneti ce aveti de spus)
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:cine te-a catalogat in fel si chip?
si despre ce eroare vorbesti?
nu inteleg.
Am fost in dialog cu Myiagi in topicul respectiv, dar s-au sters postarile...cateva pagini !
andrei vladeanu scrie: eu nu am avut nicio problema cu tine sau cu ce spui.
sa ne intelegem f. clar.
ci doar i-am atras atentia sefului tau ca daca miyagi nu are dreptul sa-si dea cu parerea, atunci nici iorga nu are de ce s-o faca.
Eu vreau sa mentionez ca atunci cand nu sunt pe balta, seful meu e altul ! Mai departe, ce face Vladut e treaba lui...motiv ptr. care nu ti-am raspuns la aluzie in topicul in care ai facut-o ! Stiam ca bati seaua ca sa priceapa iapa !
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

gor965 scrie: vreau sa mentionez ca atunci cand nu sunt pe balta, seful meu e altul ! Mai departe, ce face Vladut e treaba lui...motiv ptr. care nu ti-am raspuns la aluzie in topicul in care ai facut-o ! Stiam ca bati seaua ca sa priceapa iapa !
ok. sa-l lasam atunci pe el sa explice maine de ce iorga poate sa-si dea cu parerea, iar miyagi (nebunul), nu.
noapte buna.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”