Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Iti doresc multa sanatate.ionut72 scrie:Si eu cand iti scriam ca esti un idiot frustrat, tu nu si nu batman, batman...
De acord, trebuia sa precizez: "da-i-o tristului aluia de serbu care te-a rugat sa-mi propui ... cabestanu' ... ca el e canotor si navomodelist cu experienta"![]()
![]()
In ceea ce te priveste, pe tine, de la un moment dat, nu te-am mai inteles, ca ai inceput sa vorbesti cu gura plina! Si, dupa cate se vede, inca n-ai terminat! Asa ca ... jet (s&q)!![]()
Navi XTB are baitrunner II, si costa 570 ron la majoritatea magazinelor. Unde mai pui ca intra 320m de fir de 0,40mm.. Deci.........ionut72 scrie:aleen scrie:Daca ai posibilitatea sa-ti cumperi shimano navi, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Nici in cele mai frumoase vise posibile, powerliner nu se apropie de navi.
Mda, sunt perfect de acord cu tine, dar mai vreau si sistemul ala de baitrunner, "big pit" parca-i spune. Si, daca il mai adaug si p'ala, depasesc binisor bugetul.
E ... XTA!aleen scrie:Navi XTB are baitrunner II, si costa 570 ron la majoritatea magazinelor. Unde mai pui ca intra 320m de fir de 0,40mm.. Deci.........ionut72 scrie:aleen scrie:Daca ai posibilitatea sa-ti cumperi shimano navi, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Nici in cele mai frumoase vise posibile, powerliner nu se apropie de navi.
Mda, sunt perfect de acord cu tine, dar mai vreau si sistemul ala de baitrunner, "big pit" parca-i spune. Si, daca il mai adaug si p'ala, depasesc binisor bugetul.
putulica mica, la femei ai fost vre-o data, ca pari atat de virgin, ca si-n gandire de altfelionut72 scrie: Nu bre, asta-i buna la plantat. Eu unul u ma ocup cu navomodelism sau canotaj. Da-i-o tristului aluia de serbu!![]()
Detest maxim comportamentul asta de javra (tomberonez) care se gudura ca sa-ti capteze bunavointa dupa care te ataca brusc si te musca!Razvan Ulmeanu scrie:Iti doresc multa sanatate.ionut72 scrie:Si eu cand iti scriam ca esti un idiot frustrat, tu nu si nu batman, batman...
De acord, trebuia sa precizez: "da-i-o tristului aluia de serbu care te-a rugat sa-mi propui ... cabestanu' ... ca el e canotor si navomodelist cu experienta"![]()
![]()
In ceea ce te priveste, pe tine, de la un moment dat, nu te-am mai inteles, ca ai inceput sa vorbesti cu gura plina! Si, dupa cate se vede, inca n-ai terminat! Asa ca ... jet (s&q)!![]()
Anunta-ma cand mergi la peste.
cornelserbu scrie:putulica mica, la femei ai fost vre-o data, ca pari atat de virgin, ca si-n gandire de altfelionut72 scrie: Nu bre, asta-i buna la plantat. Eu unul u ma ocup cu navomodelism sau canotaj. Da-i-o tristului aluia de serbu!![]()
![]()
![]()
![]()
la pescuit te duc eu cu prima ocazie (transmitei lui ulmeanu sa vina si el) si ai sa vezi ce de peste ai sa prinzi, ca nu-ti va mai trebui niciun sfat de pe forum![]()
![]()
![]()
ps. nu te supara de aia cu putulica mica, dar mi-a spus un prieten al tau ca te-a vazut in chiloti si pareau... "tristi si goi''![]()
![]()
robyvan scrie:felicitari domnilor....l-ati lamurit pe om ce sa aleaga.....![]()
![]()
![]()
alta chestie...omul intreaba de Attack si Powerliner si voi o tot dati de gard cu Navi.....![]()
parerea mea.....Powerliner!