Attack 6000FR vs. Powerliner 860

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

1cosmin

Re: Attack 6000FR vs. Powerliner 860

Mesaj de 1cosmin »

Navi bate de departe OPL.
Nu iti va parea rau pentru alegerea ei.
One name. One blood. One passion. One ambition!

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

ionut72 scrie:
Si eu cand iti scriam ca esti un idiot frustrat, tu nu si nu batman, batman...

De acord, trebuia sa precizez: "da-i-o tristului aluia de serbu care te-a rugat sa-mi propui ... cabestanu' ... ca el e canotor si navomodelist cu experienta" :lol: :lol:

In ceea ce te priveste, pe tine, de la un moment dat, nu te-am mai inteles, ca ai inceput sa vorbesti cu gura plina! Si, dupa cate se vede, inca n-ai terminat! Asa ca ... jet (s&q)! :D :D
Iti doresc multa sanatate.
Anunta-ma cand mergi la peste.
C. S. PELICANUL

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

ionut72 scrie:
aleen scrie:Daca ai posibilitatea sa-ti cumperi shimano navi, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Nici in cele mai frumoase vise posibile, powerliner nu se apropie de navi.

Mda, sunt perfect de acord cu tine, dar mai vreau si sistemul ala de baitrunner, "big pit" parca-i spune. Si, daca il mai adaug si p'ala, depasesc binisor bugetul.
Navi XTB are baitrunner II, si costa 570 ron la majoritatea magazinelor. Unde mai pui ca intra 320m de fir de 0,40mm.. Deci.........:D

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

aleen scrie:
ionut72 scrie:
aleen scrie:Daca ai posibilitatea sa-ti cumperi shimano navi, eu zic sa nu mai stai pe ganduri. Nici in cele mai frumoase vise posibile, powerliner nu se apropie de navi.

Mda, sunt perfect de acord cu tine, dar mai vreau si sistemul ala de baitrunner, "big pit" parca-i spune. Si, daca il mai adaug si p'ala, depasesc binisor bugetul.
Navi XTB are baitrunner II, si costa 570 ron la majoritatea magazinelor. Unde mai pui ca intra 320m de fir de 0,40mm.. Deci.........:D
E ... XTA! :roll:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Pardon ...XSA!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie: Nu bre, asta-i buna la plantat. Eu unul u ma ocup cu navomodelism sau canotaj. Da-i-o tristului aluia de serbu! :lol: :lol:
putulica mica, la femei ai fost vre-o data, ca pari atat de virgin, ca si-n gandire de altfel :lol: :lol: :lol: :lol:
la pescuit te duc eu cu prima ocazie (transmitei lui ulmeanu sa vina si el) si ai sa vezi ce de peste ai sa prinzi, ca nu-ti va mai trebui niciun sfat de pe forum :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. nu te supara de aia cu putulica mica, dar mi-a spus un prieten al tau ca te-a vazut in chiloti si pareau... "tristi si goi'' :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Razvan Ulmeanu scrie:
ionut72 scrie:
Si eu cand iti scriam ca esti un idiot frustrat, tu nu si nu batman, batman...

De acord, trebuia sa precizez: "da-i-o tristului aluia de serbu care te-a rugat sa-mi propui ... cabestanu' ... ca el e canotor si navomodelist cu experienta" :lol: :lol:

In ceea ce te priveste, pe tine, de la un moment dat, nu te-am mai inteles, ca ai inceput sa vorbesti cu gura plina! Si, dupa cate se vede, inca n-ai terminat! Asa ca ... jet (s&q)! :D :D
Iti doresc multa sanatate.
Anunta-ma cand mergi la peste.
Detest maxim comportamentul asta de javra (tomberonez) care se gudura ca sa-ti capteze bunavointa dupa care te ataca brusc si te musca!

Sa lamurim (sper!) problema:

1)"Anunta-ma cand mergi la peste."

"Pestele" poate fi un sport periculos. Pe nesimtite te poti impiedica si sa dai cu dintii de ponton sau sa-ti intre vreun glonte ratacit (prin iarba) in rotule si sa-ti petreci restul vietii intr-un carucior cu rotile. Caz in care, chiar daca pescuitul mai poate fi inca practicat, oricum adio barca, navomodelismul devine "obligatoriu"! Asa ca, mai bine nu!

2)"Iti doresc multa sanatate."

Ce-mi doresti tu mie eu iti doresc tie de 3 ori mai mult! Ca atare: sanatate tie, nevestei si copilului tau!. Ai (mare) grija de ei!

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cornelserbu scrie:
ionut72 scrie: Nu bre, asta-i buna la plantat. Eu unul u ma ocup cu navomodelism sau canotaj. Da-i-o tristului aluia de serbu! :lol: :lol:
putulica mica, la femei ai fost vre-o data, ca pari atat de virgin, ca si-n gandire de altfel :lol: :lol: :lol: :lol:
la pescuit te duc eu cu prima ocazie (transmitei lui ulmeanu sa vina si el) si ai sa vezi ce de peste ai sa prinzi, ca nu-ti va mai trebui niciun sfat de pe forum :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. nu te supara de aia cu putulica mica, dar mi-a spus un prieten al tau ca te-a vazut in chiloti si pareau... "tristi si goi'' :lol: :lol: :lol:

"vre-o data". "transmitei"

:?: :?: :?:

Mesaj neinteligibil. Stop. Posibil alzheimer-ul sa fie cauza. Stop. Inainte de a trimite mesaje angajati scrib. Stop. :lol:

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

felicitari domnilor....l-ati lamurit pe om ce sa aleaga..... :lol: :lol: :lol:
alta chestie...omul intreaba de Attack si Powerliner si voi o tot dati de gard cu Navi..... :wink:
parerea mea.....Powerliner! :wink:
slowly we rot- by Obituary

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

robyvan scrie:felicitari domnilor....l-ati lamurit pe om ce sa aleaga..... :lol: :lol: :lol:
alta chestie...omul intreaba de Attack si Powerliner si voi o tot dati de gard cu Navi..... :wink:
parerea mea.....Powerliner! :wink:

robyvan

Stai asa ca nu-i cazul sa ne aprindem! Baietii au fost bine intentionati! Cosmin1 mi-a facut sugestia cu mulinetele SH si eu am fost cel care a adus vorba despre navi (anuntul de vanzare al acestora e chiar aici in "marele bazar"). Doar ca acelea. care au si un pret bun in opinia mea, sunt modeul XSA fara baitrunner.

Oricum, multumesc pentru opinie! 5-1!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”