Attack 6000FR vs. Powerliner 860

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Attack 6000FR vs. Powerliner 860

Mesaj de ionut72 »

gor965 scrie:@Ionut72
Daca "72" ala din nickname-ul tau nu reprezinta coeficientul dumitale de inteligenta, las-o mai moale, ca in ultimele zile ai scris o groaza de mesaje care n-au nici o treaba cu pescuitul ! Reactionezi aiurea la glume, iti exprimi parerea prin postari facute de altii, faci analize pe texte, caracterizezi personaje nonliterare...in definitiv, esti departe rau de scopul ptr. care declarai ca ai intrat in aceasta comunitate !

p.s.
On-topic, Powerliner e mult mai buna decat Attack ! Ambele modele au aparut in 2008 si cand le-am avut in mana pe fiecare, Okuma era cu mult mai bine finisata, avea jocuri mai mici si frana mult mai buna (Atack-ul mergea in trepte) !Nefolosind Atack, nu ma pot pronunta legat de fiabilitatea in timp...dar si aici Okuma e recunoscuta ca avand un avantaj net in clasa mulinetelor lowprice !
Multumesc pentru raspuns!
Imi cer scuze pentru raspunsul atat de tarziu (am fost plecat si plec iar), insa am sa te rog, cand ai timp, sa recitesti posturile mele pe crapmania. Vei observa ca:

- La glume eu am raspuns, intotdeauna (cand glumele n-au coborat sub un anumit nivel "becaliot"), cu glume. Deci nu eu sunt cel care reactioneaza aiurea la glume
- In ceea ce priveste analizele pe text (citate din postarile altora), le fac pentru ca am observat ca putine persoane pot/sunt dispuse sa ofere informatii asa cum ai facut tu in raspunsul pe care l-ai dat mai sus: clar, concis, argumentat. De obicei oamenii n-au execitiul acesta, ba mai mult mesajele lor sunt pline de greseli de logica, sofisme, autocontradictii si multe opinii care n-au nici o legatura cu subiectul discutat, astfel incat e greu sa extragi informatia corecta. Promit insa ca, dupa 1-2 incercari de lamurire, daca lucrurile degenereaza, eu voi fi cel care se va opri.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de gabi1 »

ionut72,
Daca ti-am mai spus-o cer scuze ca ma repet, esti un baiat istet insa tanar banuiesc si inca necopt. "Intelepciunea vine cu timpul".
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gabi1 scrie:ionut72,
Daca ti-am mai spus-o cer scuze ca ma repet, esti un baiat istet insa tanar banuiesc si inca necopt. "Intelepciunea vine cu timpul".

In ceea ce priveste partea aia cu "intelepciunea care vine cu timpul", chiar aici pe crapmania, exista cel putin un personaj care contrazice net si ferm afirmatia.

Ma rog, n-am mai multe a spune decat: fiecare cu parerea lui.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

ionut72 scrie:
. Promit insa ca, dupa 1-2 incercari de lamurire, daca lucrurile degenereaza, eu voi fi cel care se va opri.
Eu m-am referit la afirmatia (promisiunea) facuta de tine mai sus pe care am apreciat-o si din acest motiv am spus ca "intelepciunea vine cu timpul", nu ai inteles sensul si observ ca ai ramas irascibil in continuare.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

gabi1 scrie:
ionut72 scrie:
. Promit insa ca, dupa 1-2 incercari de lamurire, daca lucrurile degenereaza, eu voi fi cel care se va opri.
Eu m-am referit la afirmatia (promisiunea) facuta de tine mai sus pe care am apreciat-o si din acest motiv am spus ca "intelepciunea vine cu timpul", nu ai inteles sensul si observ ca ai ramas irascibil in continuare.

E doar o parere. Nu sunt irascibil deloc! :D

Iar sensul afirmatiei tale "mi-a scapat" din cauza referintei la varsta ("esti tanar"). In acest caz, "intelepciunea" n-a venit cu timpul, ci, pur si simplu, atunci, din cauza ca am plecat, n-am mai apucat sa-i raspund lui George. Raspunsul ar fi fost exact acelasi (la fel de "intelept").

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Aproape regret ca ti-am raspuns la topic, vad ca tie iti place mai mult scandalul asta gen "audienta antena 1 / OTV" decat informatiile reale despre mulinete.

Ma mir cum de moderatorii nu ti-au inchis topicul pana acum.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

aleen scrie:Aproape regret ca ti-am raspuns la topic, vad ca tie iti place mai mult scandalul asta gen "audienta antena 1 / OTV" decat informatiile reale despre mulinete.

Ma mir cum de moderatorii nu ti-au inchis topicul pana acum.

:D :D

Pai, dupa postul asta, moderatorii ar fi trebuit sa-ti atraga tie atentia ca esti off-topic! Altfel, in ce ma priveste, deoarece esti off-topic, nu-ti voi raspunde (la acest gen de postari)! Asa cum am promis...

P.S. Rog moderatorii sa sanctioneze public (asa cum au facut-o in cazul meu) orice interventie off-topic la vreunul dintre subiectele lansate de mine! Multumesc!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”