Multumesc pentru raspuns!gor965 scrie:@Ionut72
Daca "72" ala din nickname-ul tau nu reprezinta coeficientul dumitale de inteligenta, las-o mai moale, ca in ultimele zile ai scris o groaza de mesaje care n-au nici o treaba cu pescuitul ! Reactionezi aiurea la glume, iti exprimi parerea prin postari facute de altii, faci analize pe texte, caracterizezi personaje nonliterare...in definitiv, esti departe rau de scopul ptr. care declarai ca ai intrat in aceasta comunitate !
p.s.
On-topic, Powerliner e mult mai buna decat Attack ! Ambele modele au aparut in 2008 si cand le-am avut in mana pe fiecare, Okuma era cu mult mai bine finisata, avea jocuri mai mici si frana mult mai buna (Atack-ul mergea in trepte) !Nefolosind Atack, nu ma pot pronunta legat de fiabilitatea in timp...dar si aici Okuma e recunoscuta ca avand un avantaj net in clasa mulinetelor lowprice !
Imi cer scuze pentru raspunsul atat de tarziu (am fost plecat si plec iar), insa am sa te rog, cand ai timp, sa recitesti posturile mele pe crapmania. Vei observa ca:
- La glume eu am raspuns, intotdeauna (cand glumele n-au coborat sub un anumit nivel "becaliot"), cu glume. Deci nu eu sunt cel care reactioneaza aiurea la glume
- In ceea ce priveste analizele pe text (citate din postarile altora), le fac pentru ca am observat ca putine persoane pot/sunt dispuse sa ofere informatii asa cum ai facut tu in raspunsul pe care l-ai dat mai sus: clar, concis, argumentat. De obicei oamenii n-au execitiul acesta, ba mai mult mesajele lor sunt pline de greseli de logica, sofisme, autocontradictii si multe opinii care n-au nici o legatura cu subiectul discutat, astfel incat e greu sa extragi informatia corecta. Promit insa ca, dupa 1-2 incercari de lamurire, daca lucrurile degenereaza, eu voi fi cel care se va opri.