Attack 6000FR vs. Powerliner 860

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut72
pescar de competitie

Re: Attack 6000FR vs. Powerliner 860

Mesaj de ionut72 »

Dan Serban scrie:Sunt curios la iarna ce o sa mai faceti .. :roll:

Pai, in buna traditie pescareasca, lucrurile se vor petrece cam asa: la debutul iernii (sau, mai bine zis, la sfarsitul sezonului) cei mai multi dintre noi vor face bilantul si, exceptandu-i pe cei favorizatoi de soarta, bulan, karma, vor ajunge la concluzia ca acesta e negativ (costuri-investitii vis-a-vis de satisfactii). Ca atare, inciudati, ne vom repezi sa facem "curatenie" (genul "vand tot, ma las"), jurandu-ne, totodata, sa nu mai cadem niciodata prada ispitei. Pe parcursul iernii ne hranim "sevrajul" pe forumuri, bloguri, citind reviste, urmarind posturi tv, incercand totodata sa rezistam tentatiilor ce ne-ar putea determina sa ne incalcam juramantul, tentatii ce au nume sugestive: noi aparitii, reduceri, "ocazii", "chilipiruri" etc. Pana cand? Pana la prima adiere de primavara...

Asta daca nu cumva, pentru unii, "microbul" e atat de puternic, incat nu poate fi hranit decat cu "doze" mai mici sau mai generoase de "copca" + "rapitor" :lol:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

terapie intensiva :lol: :lol: :lol:
Dan Serban scrie:Sunt curios la iarna ce o sa mai faceti .. :roll:

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Maestre, vezi ca ai folosit virgula pe unde nu trebuie: "sau,...", "si,...". Asa ca las-o mai usor si cu altii ;). Scuze, dar nu m-am putut abtine :P.
Marius Sârbu

martinik

Mesaj de martinik »

ionut72 scrie:
ionut72 scrie:@martinik

cauta si mie niste greseli, cauta-te-as (am scris bine?), pe la i.m.l

:D :D

Tocmai ce-mi luasem avant cand ... cautarea s-a terminat brusc! :lol:

Umorul involuntar continut in fraza de mai sus e ...de-a dreptul ... impetuos! "Cauta-te-as" alaturat lui "cauta si mie" are rezonanta caragialeana a lui Agamemnon Dandanache! :lol: :lol:

Inca ceva: trag nadejde ca n-o sa consideri postul asta a fi ceva de genul atac, amenintare sau injuratura! :)

1 as fi curios sa vad cum ma poate ataca unul ca tine, cu rama de la ochelari, cu tasta enter sau cu un cornet de hartie ? :lol:
2 mi se rupe de analizele tale gramaticale. imi cunosc limitele din punctul asta de vedere.
3 stateam deoparte daca nu te vedeai coco sau cezarica sa ameninti familii.
4 incearca sa nu-mi mai raspunzi. am probleme mai importante decat sa ma cert cu toti buretzarii

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

pharaoh scrie:Maestre, vezi ca ai folosit virgula pe unde nu trebuie: "sau,...", "si,...". Asa ca las-o mai usor si cu altii ;). Scuze, dar nu m-am putut abtine :P.

Nu-i nevoie de scuze! Dar mai bine te abtineai :)

"sau, mai bine zis, la sfarsitul sezonului" Nu-i nici o greseala.

Celalat exemplu:

"la debutul iernii cei mai multi dintre noi vor face bilantul si, ... ,vor ajunge la concluzia ca acesta este negativ". Iarasi nu-i nici o greseala. Exista doua metode ca sa te lamuresti:

1) Pune propozitia dintre virgule la sfarsitul frazei.

2) Citeste-o cu voce tare si fii atent la intonatie si la secventa inspiratie-expiratie: corpul tau "va pune singur virgula" (daca-mi e permisa metafora) acolo unde trebuie! :wink:

Cu toate ca apelativul "maestre" ma onoreaza, nu-l merit. N-am scris nici o un volum (nici proza, nici versuri), n-am inventat /descoperit nici o categorie gramaticala, nu detin nici o licenta poetica. Cred ca nu-i nimic deosebit in a scrie si a vorbi corect.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

ionut72 scrie:1)"Anunta-ma cand mergi la peste."

"Pestele" poate fi un sport periculos. Pe nesimtite te poti impiedica si sa dai cu dintii de ponton sau sa-ti intre vreun glonte ratacit (prin iarba) in rotule si sa-ti petreci restul vietii intr-un carucior cu rotile. Caz in care, chiar daca pescuitul mai poate fi inca practicat, oricum adio barca, navomodelismul devine "obligatoriu"! Asa ca, mai bine nu!

2)"Iti doresc multa sanatate."

Ce-mi doresti tu mie eu iti doresc tie de 3 ori mai mult! Ca atare: sanatate tie, nevestei si copilului tau!. Ai (mare) grija de ei!
putulica mica, tu il ameninti pe ulmeanu, mai panarama ???
pai asta-i partenerul meu de echipa, mai asta care te uiti in pantaloni degeaba (chestia cu prietenul care l-a vazut in chiloti e reala)

mai amaratule, un pistol cu glont letal costa mai mult decat 3 attack-uri si 3 powerliner la un loc, sau vrei sa-l rogi pe ulmeanu sa-ti imprumute pistolul lui ca sa-i gauresti tu rotula.

Ai (mare) grija de ei! pai ce-i asta, mai interlopule parat ce esti, nu-i amenintare la familie???...vino dreacului sa ne vedem si daca nu ti-oi da eu amenintari si alzheimer pana n-ai sa mai poti posta nimic pe aici...iti rup si urma aia de organ genital pe care o mai ai :oops:

domnilor, myaghi e un dulce pe langa frustatul asta care nu stiu de unde a aparut, dar a reusit repede sa supere pe multi de pe aici...imi pare rau ca a trebuit sa scriu cele de mai sus, dar cred ca dupa amenintarile pe care le-a insinuat, merita mai mult !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

N-am scris nici o un volum (nici proza, nici versuri), n-am inventat /descoperit nici o categorie gramaticala, nu detin nici o licenta poetica.
Mai mult, spre rusinea mea, nici macar nu port ochelari (exeptandu-i p'aia de soare, polarizati)! :lol: :lol:

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

ionut72 scrie:Pardon ...XSA!
Eu ti-am recomandat varianta XTB, care este cu baitrunner.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

@Ionut72
Daca "72" ala din nickname-ul tau nu reprezinta coeficientul dumitale de inteligenta, las-o mai moale, ca in ultimele zile ai scris o groaza de mesaje care n-au nici o treaba cu pescuitul ! Reactionezi aiurea la glume, iti exprimi parerea prin postari facute de altii, faci analize pe texte, caracterizezi personaje nonliterare...in definitiv, esti departe rau de scopul ptr. care declarai ca ai intrat in aceasta comunitate !

p.s.
On-topic, Powerliner e mult mai buna decat Attack ! Ambele modele au aparut in 2008 si cand le-am avut in mana pe fiecare, Okuma era cu mult mai bine finisata, avea jocuri mai mici si frana mult mai buna (Atack-ul mergea in trepte) !Nefolosind Atack, nu ma pot pronunta legat de fiabilitatea in timp...dar si aici Okuma e recunoscuta ca avand un avantaj net in clasa mulinetelor lowprice !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

ionut72 scrie:@Razvan Ulmeanu

Hai sa ne lamurim: eu nu amenint! Niciodata! Amenintarea se pedepseste (in instanta) chiar si in Romania (in plus am altceva de facut in viata, nu razboaie inutile pe forumuri si amenintari)! Asa cum tu mi-ai transmis sanatate, ti-am transmis si eu acelasi lucru (sa inteleg ca tu cand mi-ai transmis sanatate m-ai ameninatat??)! Si tie si familiei tale (despre faptul ca ai un copil am aflat intrand pe un alt forum, felicitari, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!)

P.S. Eu sunt responsabil doar pentru ce spun eu, nu pentru ce inteleg altii!
Telefonul meu este 0722.235.778.
Suna-ma sa lamurim niste chestii.
Ai la dispozitie 1 ora sa faci asta. Fix o ora.
C. S. PELICANUL

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”