Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Trezesti si mortii cu motorul ala de motocositoare.Szilveszter scrie: ↑Joi Dec 31, 2020 11:46Si am dat cautare de motoare mai lesne la pret. Am gasit o chestie de 6cp pe la vreo 800 lei. Motor de motocositoare cu adaptor de prindere barca si elice. Are cineva ceva de genu? Ca celelalte pleaca de la vreo3000...
danutlupu scrie: ↑Joi Dec 31, 2020 20:37Eu am gonflabila de 305 si o folosesc la plantat la crap, mi se pare ok pt o persoana cu ce trebuie la plantat adica baterie, motor electric, o galeata cu nada, o trusa cu monturi si cam atat prin ea. Pentru pescuit la crap 2 persoane, cred ca ar fi util un 3,7-4 m, dar dai in alte probleme.
Am si un termic de 5 cai, l-am luat impreuna cu barca si am mers o singura data cu el sa il probez. In primul rand, dupa ce pui motorul si rezervorul intr-o barca de cca 300 cm, nu prea mai ai loc de nimic si cu greutatea ma simt cam la limita. Desi barca era umflata bine, are chila gonflabila si podea rigida din placi si eu eram pe spate, nu am dat mai mult de 3/4 la acceleratie ca se indoia balonul; cu un om in plus care sa stea in fata, nu este loc efectiv loc si dupa asta ar merge si mai prost, nici vorba de glisare.
Motorul ala chinezesc de cositoare nici in gluma sa nu zici ca il pui pe barca.