@cornelserbu
sunt convins ca trebuie sa te laude altii,dar pur si simplu am crezut pt o secunda ca sunt mare pescar doar pt faptul ca am testat sculele inainte de cumparare si...nu-i deloc asa...frustrari nu am absolut deloc,nu am intrat in nici o competitie poate doar cu mine insami.Doamne ajuta!
@Harry_Potter
pe acest forum purtam discutii si deschidem topicuri, tu am senzatia ca ai vrea sa deschizi niste "utopicuri",vis-a-vis de raspunsul tau eliberarea pestilor de la pescarie

.Nu am ca "target"sa ajung pescar profesionist pt ca acestia sunt doar prin Delta si pe la Marea Neagra si stim cu totii ce viata au.
Vreau sa mananc peste prins de mine.Mama mananca doar peste prins de mine!Am o mare satisfactie cand ii duc mamei mele un peste.Ar trebui cumva sa nu mancam pastravii din pastravarie?NU SE DEZVOLTA IN MOD NATURAL NU-I ASA,CUM SE NUMESTE ASTA ?
Nu cumva ferma piscicola mai mult sau mai putin?Tu probabil ca vorbesti de balti pt pescuit sportiv,unde se si practica CC.
@GoldFish-Team
am cam tot din ce ai enumerat mai sus si am pescuit si pescuiesc in sistem CC,dar daca balta-mi permite sa plec cu un peste nu inteleg care-i problema?