Cum ne dam seama daca suntem buni sau nu?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

nutrabite
Puncte: 0

Mesaj de nutrabite »

Esti f. tare frate. Deci stai un pic sa inteleg... esti incepator dar nu prea 'tzi dai seama cat de bun esti? :roll:
robert.n

GoldFish-Team

Lol

Mesaj de GoldFish-Team »

Nu este nea' Cornel, detalii despre cine suntem au numai baietii de la Senzor. :D :D :D M-am suparat ca te-ai luat de baiatul ala total aiurea. :evil: Pescarii se impart in 2 categorii:
1. Baietii care au bani si pot achizitiona lansete,mulinete, saltea receptie, mincioc regulamentar, monturi etc Acesti pescari de obicei pescuiesc pe balti in sistem "CC" , iar majoritatea participa la concursuri.
2. Pescari care au bani abia sa-si plateasca bonul pe balta si pescuiesc pe balti unde se poate pastra pestele.
Daca in Romania s-ar folosi numai sistemul "CC" majoritatea patronilor ar fii in faliment.
Fir intins.

nutrabite

Mesaj de nutrabite »

Cineva spunea intr-un interviu: “Trebuie sa faci nenumarate teste pe balta, sa studiezi, sa experimentezi, sa insisti. Trebuie sa treaca ceva timp ca sa se vada cine este pescar si cine a urmarit doar o moda.” - doar cut si paste de pe indexu' crapmania.r0 :wink:
robert.n

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ goldfish-team

stai linistit, ca n-ai inteles, la-nceput mi se adresa mie, apoi tie

@ florin-v

nu buna, foarte buna...m-am stricat de ras, iar tipul trebuie s-o ia ca pe o gluma foarte reusita.

@ harry-potter

nici aia cu pestele cumparat de la pescarie si eliberat, nu-i mai prejos.. :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

acum as vrea s-ai raspund si eu lui cezaro.
nu poti sa-ti dai seama ca esti bun, sau mai putin bun. Chestia asta trebuie s-o spuna altii, despre care la randul lor au spus-o altii si mai buni. Altfel, ai sa ajungi ca unii care se chinuie sa scrie pe aici numarul de frustrari pe care l-au acumulat in timp.
numai bine !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cezaro

Mesaj de cezaro »

@cornelserbu
sunt convins ca trebuie sa te laude altii,dar pur si simplu am crezut pt o secunda ca sunt mare pescar doar pt faptul ca am testat sculele inainte de cumparare si...nu-i deloc asa...frustrari nu am absolut deloc,nu am intrat in nici o competitie poate doar cu mine insami.Doamne ajuta!

@Harry_Potter
pe acest forum purtam discutii si deschidem topicuri, tu am senzatia ca ai vrea sa deschizi niste "utopicuri",vis-a-vis de raspunsul tau eliberarea pestilor de la pescarie :shock: .Nu am ca "target"sa ajung pescar profesionist pt ca acestia sunt doar prin Delta si pe la Marea Neagra si stim cu totii ce viata au.
Vreau sa mananc peste prins de mine.Mama mananca doar peste prins de mine!Am o mare satisfactie cand ii duc mamei mele un peste.Ar trebui cumva sa nu mancam pastravii din pastravarie?NU SE DEZVOLTA IN MOD NATURAL NU-I ASA,CUM SE NUMESTE ASTA ?Nu cumva ferma piscicola mai mult sau mai putin?Tu probabil ca vorbesti de balti pt pescuit sportiv,unde se si practica CC.

@GoldFish-Team
am cam tot din ce ai enumerat mai sus si am pescuit si pescuiesc in sistem CC,dar daca balta-mi permite sa plec cu un peste nu inteleg care-i problema?
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

freecarp

Mesaj de freecarp »

tot citesc aici si nu inteleg ce sistem e asta "CC"??????

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sistemul cred ca e C&R

@cezaro

nu de tine spuneam ca ai frustrari, dar ai tot timpul :lol: . Oricum, tine-o asa si ai sa vezi ca vei avea mari satisfactii.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cezaro

Mesaj de cezaro »

freecarp scrie:tot citesc aici si nu inteleg ce sistem e asta "CC"??????
CC=Catch&Release
cezar oprea

cezaro

Mesaj de cezaro »

cornelserbu scrie:sistemul cred ca e C&R

@cezaro

nu de tine spuneam ca ai frustrari, dar ai tot timpul :lol: . Oricum, tine-o asa si ai sa vezi ca vei avea mari satisfactii.
am inteles ca nu de mine spuneai dar am simtit nevoia sa subliniez...stiu ca am tot timpul sa am si frustrari...De fapt si expresia"ia uite ba' frate"... :wink: se poate defini ca o frustrare ,nu?
Abia astept sa se mai incalzeasca putin sa inceapa satisfactiile de care spuneai.Simplu fapt ca ma duc si arunc betele in apa si astept si ma relaxez pt mine este o fff mare satisfactie,chiar daca nu prind nimic,bine sa nu se repete prea mult... :D
cezar oprea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”