Odata cu schimbarea betelor ma bate gandul sa schimb si mulinetele .
Pretendentele ar fi :
Daiwa Windcast X 5500
Shimano Navi 8000 XTB
Shimano Ultegra 5500 XTB
Ryobi Proskyer 50
Mulinetele vor fi folosite cu bete Beast Master de 3,96 m si 3,5 lb. Ma intereseaza in primul rand sa ma ajute cat mai mult la lansari si apoi dar nu in ultimul rand fiabilitatea, vor fi folosite cu fir de 0,20 max 0,25 mm .
Eu am folosit RYOBI vre-o 2 sezoane si am fost foarte multumit de ele .
Daca nu ma manca undeva si stricam una din ele si acum el mai aveam .
Le pui bucsa aia in loc de arc la tambur si sunt minunate.
Din cauza ca am stricat una din ele , le-am schimbat pe toate cu BBRLC .
zfcristian scrie:Odata cu schimbarea betelor ma bate gandul sa schimb si mulinetele .
Pretendentele ar fi :
Daiwa Windcast X 5500
Shimano Navi 8000 XTB
Shimano Ultegra 5500 XTB
Ryobi Proskyer 50
Mulinetele vor fi folosite cu bete Beast Master de 3,96 m si 3,5 lb. Ma intereseaza in primul rand sa ma ajute cat mai mult la lansari si apoi dar nu in ultimul rand fiabilitatea, vor fi folosite cu fir de 0,20 max 0,25 mm .
zfcristian scrie:Odata cu schimbarea betelor ma bate gandul sa schimb si mulinetele .
Pretendentele ar fi :
Daiwa Windcast X 5500
Shimano Navi 8000 XTB
Shimano Ultegra 5500 XTB
Ryobi Proskyer 50
SI eu am cam aceasi dilema, doare ca e mai restransa : Wincast X sau Navi 8000 XTB ???
Eu folosesc acum: Beast Master de 3,96 de 3,5 lbs cu Navi 8000 XTB.
Daca nu ingheata apa sambata sunt pe MV 2 treci pe acolo sa le vezi la lucru sa dai cu ele...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''
maxx1979 scrie:Eu folosesc acum: Beast Master de 3,96 de 3,5 lbs cu Navi 8000 XTB.
Daca nu ingheata apa sambata sunt pe MV 2 treci pe acolo sa le vezi la lucru sa dai cu ele...
Merci mult Maxxx.
Cristi, ne intalnim sa ii facem o vizita lui Maxx ????
lucianman scrie: Cristi, ne intalnim sa ii facem o vizita lui Maxx ????
Lucrez sambata .
Oricum poate ne da mai multe detalii despre cum se comporta ansamblul despre distantele atinse cu combinatia asta de bat + mulineta .
Sincer, primul meu gand a fost sa merg pe Navi dar apoi am mai citit si despre celelalte si ca sa zic asa candidatele finale ar fi Navi si Windcast-ul de la Daiwa dar sa vedem , iarna e lunga .
lucianman scrie: Cristi, ne intalnim sa ii facem o vizita lui Maxx ????
Lucrez sambata .
Oricum poate ne da mai multe detalii despre cum se comporta ansamblul despre distantele atinse cu combinatia asta de bat + mulineta .
Sincer, primul meu gand a fost sa merg pe Navi dar apoi am mai citit si despre celelalte si ca sa zic asa candidatele finale ar fi Navi si Windcast-ul de la Daiwa dar sa vedem , iarna e lunga .
Un plus pt Daiwa ar fi ca este mai usoara. Lucru important pt mine.
AMbele modele vin cu tambur metalic de rezerva oare ???
Diferenta intre Windcast si Navi este de 110 grame .
Daca Navi ma avantajeaza mai mult in lansare atunci pentru mine unul nu este nicio problema aceasta greutate in plus .