Salut Lucian,Lucian Manea scrie:Salut Dan,
Am inteles punctul tau de vedere si te-as ruga (daca se poate) sa combati cele spuse de orice membru al forumului fara sa "atingi" in stilul caracteristic brand-ul Select Baits. Ca sa fiu mai explicit, este perfect normal sa nu fii de acord cu cele spuse de Catalin, dar nu este etic sa arunci cu ironii fine catre un alt brand. Stiu ca ti-ai facut "incalzirea" cu nume precum Fox, Free Spirit, Century si altii, dar te rog mult sa te rezumi la combaterea ideilor si parerilor, prin argumente, fara sa tai in dreapta si in stanga.
Eu, cat si Marian, nu am mentionat nicaieri numele de Hakuyo pe acest topic. Si nici brand-ul Select Baits nu a fost pomenit de catre noi pe vreun topic care avea ca subiect brand-ul tau.
Multumesc,
Lucian
Cu mare placere raspund la rugamintile oamenilor onesti.
Cu mii de scuze, pentru ca am problema asta de a nu asocia numele cu persoanele, dar nu stiu cine esti si care este implicarea ta in promovarea noului brand pe care il pui in aceiasi oala cu alea pe care le pomenesti mai sus si mi le pui in carca acum, fara sa prea vreau treaba asta.
Adica esti angajat, esti "seful" sau asociat, ca nu-mi dau seama. Ma mai intereseaza si de cati ani esti in fenomen, nu ca pescuit in sine, ci mai mult de cati ani citesti forumurile. Intreb asta, deoarece vreau sa dau un raspuns cat mai corect.
In alta ordine de idei, atat timp cat o sa apara oriunde pe lumea asta o informatie cu care nu sunt de acord, am sa intervin.
Asa ca, daca cineva, platit sa faca reclama sau numai mituit cu un discount pentru acelasi lucru, o sa ma zgarmane cat de putin, o sa intervin in limita posibilitatilor pana la elucidarea situatiei. Adica probe concrete, imagini, martori, .... orice, pentru stabilirea adevarului.
Poate nu stii ( ca de asta te intrebam de cati ani citesti forumurile ), dar cand eu am inceput sa promovez MTX-urile, eram combatut de unii cu:
- "o chinezarie nu are cum sa fie lanseta buna".
- "o lanseta buna arunca 230m cu sac solubil "
- " o lanseta buna arunca peste Dunare "
- ... garantii pe viata ...
- imi vorbeau de autoclava ca de lucruri sfinte ... si tot felul de astfel de sicane.
Mi-a fost greu de unul singur. Nu sunt nici adeptul de a plati oameni sa se cace pe ei de placere cand imi tin in mana lansetele.
A trebuit sa fac concursuri de casting in care lumea sa probeze lansetele, sa merg in competitii si sa arat ca se poate castiga cu ele, sa astept sa treaca timpul sa demonstrez ca nu se rup de la primele aruncari, sa astept sa ajunga apreciate de cei cu discernamant in pescuit, castigatori de competitii, nu pareri de la pescari care amesteca frumusetea naturii cu lansetele.
Adica nu am putut sa ma inventez azi si maine sa fiu mare brand de lansete.
Repet: Daca se fac afirmatii de "mai bun" pe un lucru pe care eu il consider ca nu este asa, am sa cer explicatii si probe.