Cat despre comparatia cu Century...deja provoci rasete

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Albert scrie:HeheheScoti Hakuyo din discutie dar nu scoti Shimano. Scoate niste hartii, fise tehnice, orice dovezi cand arunci termeni d-astia "tehnici" ca doar nu te-om crede toti fix pe tine pe cuvant. Apostolul vanzarilor dezinteresate:)) Daca citeste chinezu' cati bani ii scoti din buzaunar cu cinstea ta, turbeaza:)
Ti-am mai zis: daca lansetele astea inventate in Romania, sunt asa smechere de ce nu rupi Europa cu ele? Banana Rods vinde mai mult, ca nr. de lansete, decat vinzi tu super chinezariile tale. Google it
De Shimano, Daiwa, Fox, Sonik, Maver,etc,etc,etc si restul prostilor care vand lansete in lumea asta nu mai vorbim. Sunt niste hapsani iar cumparatorii lor niste prosti ignoranti. Doar romanii verzi care cumpara pari de la tine sunt cei care stiu cum sta treaba. Ei si dacii de sub Bucegi.
Da produce cu 40T cum pune si panza 3K. Exact unde face pozele produsului.Florin Pata scrie:@Dan Mitranescu ! Nu ma cert cu tine dar nu ai dreptate . Ti-am demonstrat faptul ca de mult timp Shimano produce lansete cu blank 40T desi AI AFIRMAT CA NU , ai intors-o din nou ...in stilul tau propriu . Doar cu tenacitatea , fara argumente...nu merge !
Cat despre comparatia cu Century...deja provoci rasete!
Cum spuneam si mai sus, cand vorbim despre scule pentru placere, acestea nu se pot compara intre ele, cum nici dildo-urile nu se pot compara sau recomanda.razel11 scrie:Asemenea pari de lansete nu poate sa vanda nimeni in europa pentru ca nu sunt multi interesati de asemenea stil de pescuit .Cum ati si spus deja este un stil de pescuit made in romania ,fire foarte subtiri si tare in fata .Poate ca functioneaza la concursurile organizate in romania dar nu cred ca are nici o legatura cu pescuitul de placere .Ma refer la lansetele mtx cele de-la select baits nu le cunosc.
Ti le bate Elit D -ul de le asculta cu urechea.Florin Pata scrie:Am 5 Tribal XS1 Intensity de 3,75 lbs , nu stiu ce bank au si nu mai caut acum , sunt exceptionale ! Foarte greu de batut de "orice" care nu e Century !
Nu ne certam , dar nici nu te las ... sa bagi "invartite"!
Nu va "formolizati", scrieti, scrieti, dezbaterile sunt cele mai bune, mai ales dupa ultimul viscol.Florin Pata scrie:La distanta , nu ma bate nimeni! Navomodelul meu planteaza si peste 500 de metri
!
Cele mai bune lansete pe care le am si cele care imi plac cel mai mult din toate lansetele cu care am pescuit eu sunt Century Focal System varianta 2 !
Hai ca i-am facut varza topicul omului .
Elit D...sunt cele mai bune din lume ! Gata !