Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu e illuminatedalex_mures scrie:George...gor965 scrie:Mortii lui...nu mai gasesc pe nicaieri o poza cu ala de la Byron, sa vezi ce frumos arata...corp de Euro si cap de MK2 !
asta cauti...
Daca pescuiesti noaptea si nu ai swinger iluminat nu stii cum trage pestele...pe run sau pe drop...crede-ma ca am patit-o nu aveam pe atunci iluminati si foloseam starleti la ei.In noaptea respectiva am ramas fara in trusa si am intepat aiurea 2 teni.Si asta pt ca nu am vazut ce miscare are swingerul.Nu toti pestii pleaca pe run.Winston scrie:[quote="samanoske72"si in fond ce atata instalatie de pom de craciun pe un rod pod(sau picheti).avand senzori cu leduri ce indica cum trage pestele ,basca statie,la ce bun inca un bec in swinger?.
Adica? Unde sunt? In swinger? Se afla doar la set de 4 in geanta sau?!?!?! Unde sunt aceste rezerve???gusti scrie:de 2 ani folosesc iluminated si nu am avut nici o problema cu ei+ ca au si leduri de rezerva.
Da, asta-i Byron ala...se mai gasec pe la noi pe undeva ?alex_mures scrie:George...gor965 scrie:Mortii lui...nu mai gasesc pe nicaieri o poza cu ala de la Byron, sa vezi ce frumos arata...corp de Euro si cap de MK2 !
asta cauti...
Scrie in link-ul pus inainte ...Esox Viper Carp Illuminated Swinger !Winston scrie:Gor ce swinger e ala pe care l-ai atasat?
gor965 scrie:Mortii lui...nu mai gasesc pe nicaieri o poza cu ala de la Byron, sa vezi ce frumos arata...corp de Euro si cap de MK2 !
Numai la prostii ti-e gandul !shimanobig scrie:gor965 scrie:Mortii lui...nu mai gasesc pe nicaieri o poza cu ala de la Byron, sa vezi ce frumos arata...corp de Euro si cap de MK2 !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()