Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Fox Swinger

1) Fox Illuminated Euro Swinger
48
39%
2) Fox MK2 Swinger
75
61%

Voturi totale: 123

Ciuchi
Puncte: 0

Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Mesaj de Ciuchi »

Pentru care dintre cele 2 modele ati opta si eventual si niste argumente pro si contra. :roll:
Daniel Ciuchendea

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Mesaj de Vladut Mateianu »

le-am avut pe ambele, as alege fara sa stau pe ganduri mk2 !!! la eoroswinger apar probleme mereu, se defcteaza sistemul care tine presate cele 2 sarme care se prind de fir ! si sunt si mai ieftine.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Aha... deci se pare ca e mai bun capul de prindere de la MK2.
Dar ia spuneti-mi, a incercat cineva o modificare, sau mai bine zis un tuning intre cele doua modele? :D
Adica, avem un euro swinger si un mk2... se poate scoate sistemul de prindere din euro swinger si sa-l inlocuim cu cel de la mk2? Astfel am avea un illuminated mk2 si cu o plaja mult mai mare de tensionare a firului. Cineva care are ambele modele ar putea daca se uita putin la ele sa ne lamureasca. Astfel cred ca am avea un super swinger :roll:
Daniel Ciuchendea

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Ciuchi scrie:Aha... deci se pare ca e mai bun capul de prindere de la MK2.
Dar ia spuneti-mi, a incercat cineva o modificare, sau mai bine zis un tuning intre cele doua modele? :D
Adica, avem un euro swinger si un mk2... se poate scoate sistemul de prindere din euro swinger si sa-l inlocuim cu cel de la mk2? Astfel am avea un illuminated mk2 si cu o plaja mult mai mare de tensionare a firului. Cineva care are ambele modele ar putea daca se uita putin la ele sa ne lamureasca. Astfel cred ca am avea un super swinger :roll:
De un hibrid Fox s-a mai discutat cu ani in urma (caut topicul si-o sa-l postez) dar concret, exista un astfel de hibrid de la Byron ...ceva n-a mers ca lumea, ca nu l-am mai vazut pe piata (pretul ori calitatea componentelor) ! :?

L.E.
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... MK2#p21487
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Laurentiu Burlacu

Mesaj de Laurentiu Burlacu »

Ciuchi scrie:Aha... deci se pare ca e mai bun capul de prindere de la MK2.
La asta te referi ?
Imagine

Cristi Olaru

Mesaj de Cristi Olaru »

Am studiat de curand cum as putea face combinatia. Rezultatul, din pacate a fost ca m-am lasat pagubas de frica sa nu le stric pe amandoua si am sa-ti spun si de ce.
1. tija de la euro, este mult mai groasa ca la mk. Ar trebui largita destul de mult gaura de intrare in capul mk-ului.
2. led-ul, in euro, sta intr-un suport, care la randul lui sta in capul de euro. datorita faptului ca la mk, capul este mult mai subtire( slab), ar trebui desfiintat acel mic suport si lasat pur si simplu liber, nu stiu cat de bine iar fi.
3. sietemul de strangere, fixare, este cu totul altceva, si ar trebui modificat (taiat, pilit) f. mult capul de mk2 sa poate fi ce trebuie.
Cam astea au fost piedicile de care m-am lovit eu, si mi-a fost frica sa nu le stric.
Sunt f. curios, daca reuseste cineva sa le faca bine, in sensul ca, sa arate si sa mearga cum trebuie, sa ne zica si noua cum a facut, si-l cinstim
Tot ceea ce spui, vorbeste despre tine...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Laurentiu Burlacu scrie:......

La asta te referi ?
Imagine
Asta (din cate vad eu) n-are sistemul de pretensionare cu arc al lui Euro !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

crc scrie:Am studiat de curand cum as putea face combinatia. Rezultatul, din pacate a fost ca m-am lasat pagubas de frica sa nu le stric pe amandoua si am sa-ti spun si de ce.
1. tija de la euro, este mult mai groasa ca la mk. Ar trebui largita destul de mult gaura de intrare in capul mk-ului.
2. led-ul, in euro, sta intr-un suport, care la randul lui sta in capul de euro. datorita faptului ca la mk, capul este mult mai subtire( slab), ar trebui desfiintat acel mic suport si lasat pur si simplu liber, nu stiu cat de bine iar fi.
3. sietemul de strangere, fixare, este cu totul altceva, si ar trebui modificat (taiat, pilit) f. mult capul de mk2 sa poate fi ce trebuie.
Cam astea au fost piedicile de care m-am lovit eu, si mi-a fost frica sa nu le stric.
Sunt f. curios, daca reuseste cineva sa le faca bine, in sensul ca, sa arate si sa mearga cum trebuie, sa ne zica si noua cum a facut, si-l cinstim
Da, e clar... deci mai bine stai in banca ta... daca ar fi fost acelasi diametru la gaura pe unde intra sistemul de prindere al firului problema era chiar simpla... le mutam de colo colo... dar daca difera diametrul si suportul ledului mai este si in sistem e clara problema... te legi la cap degeaba :evil:
Cu toate astea nu-i inteleg nici p-astia de la Fox, daca tot vad ca lumea tinde mai mult spre sistemul de prindere MK2 de ce nu fac si illuminated?! :roll:
Daniel Ciuchendea

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Cine vrea "iluminated" sa ma contaceteze pe mp.
Ii pun lumina de intensitate mare la orice swinger.....15lei/buc
Vineri mi le aduci si sambata sau duminica sunt gata.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

Laurentiu Burlacu

Mesaj de Laurentiu Burlacu »

gor965 scrie:
Laurentiu Burlacu scrie:......

La asta te referi ?

Asta (din cate vad eu) n-are sistemul de pretensionare cu arc al lui Euro !
Nu stiu deloc maghiara, dar google translate zice ceva de niste arcuri :D

http://www.twisterhorgaszbolt.hu/termek ... ermek=3395

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”