Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
De un hibrid Fox s-a mai discutat cu ani in urma (caut topicul si-o sa-l postez) dar concret, exista un astfel de hibrid de la Byron ...ceva n-a mers ca lumea, ca nu l-am mai vazut pe piata (pretul ori calitatea componentelor) !Ciuchi scrie:Aha... deci se pare ca e mai bun capul de prindere de la MK2.
Dar ia spuneti-mi, a incercat cineva o modificare, sau mai bine zis un tuning intre cele doua modele?![]()
Adica, avem un euro swinger si un mk2... se poate scoate sistemul de prindere din euro swinger si sa-l inlocuim cu cel de la mk2? Astfel am avea un illuminated mk2 si cu o plaja mult mai mare de tensionare a firului. Cineva care are ambele modele ar putea daca se uita putin la ele sa ne lamureasca. Astfel cred ca am avea un super swinger
La asta te referi ?Ciuchi scrie:Aha... deci se pare ca e mai bun capul de prindere de la MK2.
Dar ia spuneti-mi, a incercat cineva o modificare, sau mai bine zis un tuning intre cele doua modele?![]()
Adica, avem un euro swinger si un mk2... se poate scoate sistemul de prindere din euro swinger si sa-l inlocuim cu cel de la mk2? Astfel am avea un illuminated mk2 si cu o plaja mult mai mare de tensionare a firului. Cineva care are ambele modele ar putea daca se uita putin la ele sa ne lamureasca. Astfel cred ca am avea un super swinger
Asta (din cate vad eu) n-are sistemul de pretensionare cu arc al lui Euro !Laurentiu Burlacu scrie:......
La asta te referi ?
Da, e clar... deci mai bine stai in banca ta... daca ar fi fost acelasi diametru la gaura pe unde intra sistemul de prindere al firului problema era chiar simpla... le mutam de colo colo... dar daca difera diametrul si suportul ledului mai este si in sistem e clara problema... te legi la cap degeabacrc scrie:Am studiat de curand cum as putea face combinatia. Rezultatul, din pacate a fost ca m-am lasat pagubas de frica sa nu le stric pe amandoua si am sa-ti spun si de ce.
1. tija de la euro, este mult mai groasa ca la mk. Ar trebui largita destul de mult gaura de intrare in capul mk-ului.
2. led-ul, in euro, sta intr-un suport, care la randul lui sta in capul de euro. datorita faptului ca la mk, capul este mult mai subtire( slab), ar trebui desfiintat acel mic suport si lasat pur si simplu liber, nu stiu cat de bine iar fi.
3. sietemul de strangere, fixare, este cu totul altceva, si ar trebui modificat (taiat, pilit) f. mult capul de mk2 sa poate fi ce trebuie.
Cam astea au fost piedicile de care m-am lovit eu, si mi-a fost frica sa nu le stric.
Sunt f. curios, daca reuseste cineva sa le faca bine, in sensul ca, sa arate si sa mearga cum trebuie, sa ne zica si noua cum a facut, si-l cinstim
Nu stiu deloc maghiara, dar google translate zice ceva de niste arcurigor965 scrie:Laurentiu Burlacu scrie:......
La asta te referi ?
Asta (din cate vad eu) n-are sistemul de pretensionare cu arc al lui Euro !