Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns

Fox Swinger

1) Fox Illuminated Euro Swinger
48
39%
2) Fox MK2 Swinger
75
61%

Voturi totale: 123

mariusangler
Puncte: 0

Re: Fox Illuminated Euro Swinger vs. MK2

Mesaj de mariusangler »

Eu am trecut de la euroswinger,la hangere cu lant din cauza numeroaselor bipuri.De atunci am numai run-uri ,prea putine dropuri.Cat despre, cum o ridica,sau coboara,SX-ul ma anunta imediat.... :D
Mad carp Team

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

mariusangler scrie:Eu am trecut de la euroswinger,la hangere cu lant din cauza numeroaselor bipuri.De atunci am numai run-uri ,prea putine dropuri.Cat despre, cum o ridica,sau coboara,SX-ul ma anunta imediat.... :D
Da, asta cu run sau drop nu e problema ca si eos-r au asa ceva, deasemenea si statia rx3. Oricum, am fost posesor de delkim si am trecut pe fox... acum sa-i vad cat sunt de buni ca delkimii m-au dezamagit in mai multe privinte. In fine, asta-i alta poveste.
Marius, tu vrei sa spui ca aveai alarme false la euro swinger si la hangere nu mai ai? :roll:
Si in final ce nemultumiri ai avut fata de euro swinger?
Daniel Ciuchendea

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Ciuchi scrie:
mariusangler scrie:Eu am trecut de la euroswinger,la hangere cu lant din cauza numeroaselor bipuri.De atunci am numai run-uri ,prea putine dropuri.Cat despre, cum o ridica,sau coboara,SX-ul ma anunta imediat.... :D
Da, asta cu run sau drop nu e problema ca si eos-r au asa ceva, deasemenea si statia rx3. Oricum, am fost posesor de delkim si am trecut pe fox... acum sa-i vad cat sunt de buni ca delkimii m-au dezamagit in mai multe privinte. In fine, asta-i alta poveste.
Marius, tu vrei sa spui ca aveai alarme false la euro swinger si la hangere nu mai ai? :roll:
Si in final ce nemultumiri ai avut fata de euro swinger?
Ai mp.Suplimentare,mi s-a stricat mecanismul ala de care zice Vladut la unul si mi-am pishcat un fir,cand am intzepat,etc.Basca cara tot timpul baterii de rezerva,ca nu stii cand se termina curentul... :D acum am facut ordine in privinta asta.vreau sa fac hangerul mai greu,mai pun greutati suplimentare.Orga de lumini nu-mi mai trebuie si ma gandesc serios sa trec si pe alarmele silent de la ATTX.Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal. :D
Mad carp Team

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

mariusangler scrie:Orga de lumini nu-mi mai trebuie si ma gandesc serios sa trec si pe alarmele silent de la ATTX.Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal. :D
Vis a vis de silentiozitate, eu folosesc ceva ieftin si anume setul de la Energoteam E-sential la care senzorii ii tin cu sonorul la minim si vad doar cand se aprind beculetele in schimb semnalul auditiv il primesc de la statie, am pescuit asa si ziua si noaptea , fara probleme iar chestia cu intinzatorii luminosi este mai mult asa pentru orgoliul pescarului fara utilitate practica atata timp cat ai lanterna pe cap.!

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

mariusangler scrie:Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal.
Oricum sunt adeptul de a opri sunetul senzorilor atunci cand folosesti statie. Si ziua si noaptea. Atat pentru economisirea bateriilor cat si pentru a nu deranja pescarii de pe balta.
In privinta hangerelor, sunt super ok si astea dar sa ai totusi un sistem destul de rigid. Daca ai lantul sau sitemul prea subtire si prinzi zile cu vant mai tare e durere... piuie ca dracii senzorii. Cu un hanger gen Indicator Back Biter de la Nash probabil ca nu ai probleme.
Daniel Ciuchendea

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Ciuchi scrie:Cu un hanger gen Indicator Back Biter de la Nash probabil ca nu ai probleme.
Astea sunt jucarii serioase, ii folosesc de cateva luni si sunt parfum :mrgreen: i-am luat dupa ce am rupt 2 seturi de intinzatoare de la senzor care in momentul cand intepam in cadere se loveau de picheti si li se retezau capetele si am ajuns la concluzia k nu mai se merita , m-am incapatanat sa cred k a fost o greseala dar deja la 2 seturi distruse.....

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Ciuchi scrie:
mariusangler scrie:Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal.
Oricum sunt adeptul de a opri sunetul senzorilor atunci cand folosesti statie. Si ziua si noaptea. Atat pentru economisirea bateriilor cat si pentru a nu deranja pescarii de pe balta.
In privinta hangerelor, sunt super ok si astea dar sa ai totusi un sistem destul de rigid. Daca ai lantul sau sitemul prea subtire si prinzi zile cu vant mai tare e durere... piuie ca dracii senzorii. Cu un hanger gen Indicator Back Biter de la Nash probabil ca nu ai probleme.
Chiar nu ai deloc probleme.Si se gasesc si greutati suplimentare.
Mad carp Team

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

S-au blocat voturile?!
Hai... indrazniti! :P
Daniel Ciuchendea

cipibm

Mesaj de cipibm »

Imi pare rau ca am vazut asa tarziu topicul.Eu am swingere cu cap de MK2 si tije de euroswinger iluminated.Maine incerc sa le pozez si sa vi le arat.Nu este nimic mai bun!

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

cipibm scrie:Imi pare rau ca am vazut asa tarziu topicul.Eu am swingere cu cap de MK2 si tije de euroswinger iluminated.Maine incerc sa le pozez si sa vi le arat.Nu este nimic mai bun!
cipibm: in primul rand spune-ne daca "piesele" sunt originale Fox sau sunt copii. Si daca da, neaaparat pune niste poze si explica-ne si noua te rog pas cu pas cum ai resit sa faci "corcitura".
Ideea este ca m-am hotarat pe MK2, dar daca se poate face hibridul (sa vedem la cipi) atunci iau un set illuminated si unul MK2... si cred ca ma costa ceva sa fac aceste swingere... sunt cam idiot (asta am zis-o in gand), dar pana nu-mi fac si damblaua asta... :roll:
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”