Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Da, asta cu run sau drop nu e problema ca si eos-r au asa ceva, deasemenea si statia rx3. Oricum, am fost posesor de delkim si am trecut pe fox... acum sa-i vad cat sunt de buni ca delkimii m-au dezamagit in mai multe privinte. In fine, asta-i alta poveste.mariusangler scrie:Eu am trecut de la euroswinger,la hangere cu lant din cauza numeroaselor bipuri.De atunci am numai run-uri ,prea putine dropuri.Cat despre, cum o ridica,sau coboara,SX-ul ma anunta imediat....
Ai mp.Suplimentare,mi s-a stricat mecanismul ala de care zice Vladut la unul si mi-am pishcat un fir,cand am intzepat,etc.Basca cara tot timpul baterii de rezerva,ca nu stii cand se termina curentul...Ciuchi scrie:Da, asta cu run sau drop nu e problema ca si eos-r au asa ceva, deasemenea si statia rx3. Oricum, am fost posesor de delkim si am trecut pe fox... acum sa-i vad cat sunt de buni ca delkimii m-au dezamagit in mai multe privinte. In fine, asta-i alta poveste.mariusangler scrie:Eu am trecut de la euroswinger,la hangere cu lant din cauza numeroaselor bipuri.De atunci am numai run-uri ,prea putine dropuri.Cat despre, cum o ridica,sau coboara,SX-ul ma anunta imediat....
Marius, tu vrei sa spui ca aveai alarme false la euro swinger si la hangere nu mai ai?![]()
Si in final ce nemultumiri ai avut fata de euro swinger?
Vis a vis de silentiozitate, eu folosesc ceva ieftin si anume setul de la Energoteam E-sential la care senzorii ii tin cu sonorul la minim si vad doar cand se aprind beculetele in schimb semnalul auditiv il primesc de la statie, am pescuit asa si ziua si noaptea , fara probleme iar chestia cu intinzatorii luminosi este mai mult asa pentru orgoliul pescarului fara utilitate practica atata timp cat ai lanterna pe cap.!mariusangler scrie:Orga de lumini nu-mi mai trebuie si ma gandesc serios sa trec si pe alarmele silent de la ATTX.Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal.
Oricum sunt adeptul de a opri sunetul senzorilor atunci cand folosesti statie. Si ziua si noaptea. Atat pentru economisirea bateriilor cat si pentru a nu deranja pescarii de pe balta.mariusangler scrie:Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal.
Astea sunt jucarii serioase, ii folosesc de cateva luni si sunt parfumCiuchi scrie:Cu un hanger gen Indicator Back Biter de la Nash probabil ca nu ai probleme.
Chiar nu ai deloc probleme.Si se gasesc si greutati suplimentare.Ciuchi scrie:Oricum sunt adeptul de a opri sunetul senzorilor atunci cand folosesti statie. Si ziua si noaptea. Atat pentru economisirea bateriilor cat si pentru a nu deranja pescarii de pe balta.mariusangler scrie:Statia e de ajuns,nu-i indicat deloc sa-ti cante muzica noaptea pe malul lacului,ca nu stii cand ai pestii la 10mt de mal.
In privinta hangerelor, sunt super ok si astea dar sa ai totusi un sistem destul de rigid. Daca ai lantul sau sitemul prea subtire si prinzi zile cu vant mai tare e durere... piuie ca dracii senzorii. Cu un hanger gen Indicator Back Biter de la Nash probabil ca nu ai probleme.
cipibm: in primul rand spune-ne daca "piesele" sunt originale Fox sau sunt copii. Si daca da, neaaparat pune niste poze si explica-ne si noua te rog pas cu pas cum ai resit sa faci "corcitura".cipibm scrie:Imi pare rau ca am vazut asa tarziu topicul.Eu am swingere cu cap de MK2 si tije de euroswinger iluminated.Maine incerc sa le pozez si sa vi le arat.Nu este nimic mai bun!